Disney dezvăluie primul trailer Mulan

Disney își continuă dinamica axată pe remake-uri în acest an de succes pentru firma cu urechi mari. După succesul planetar al lui Aladdin, care continuă să ajungă la box-office, lansarea lunii așteptate Regele Leu în această lună și anunțul de distribuire a următoarei versiuni a Sirenitei cu tânăra cântăreață în fruntea ei Halle Bailey, Disney tocmai a prezentat primul trailer pentru Mulan, o altă adaptare a unui film de animație lansat acum două decenii.

Disney a dezvăluit trailerul pentru Mulan, remake-ul de desene animate din 1998, programat pentru martie 2020

Posterul lui Mulan, remake-ul desenului animat din 1998 pentru care Disney tocmai a dezvăluit un prim trailer

Purtat de cântăreața și actrița americană de origine chineză Liu Yifei alias Crystal Liu, trailerul a fost difuzat în timpul pauzei finalei Cupei Mondiale feminine dintre Statele Unite și Olanda, în timp ce filmul este programat doar pentru luna martie. 2020. O adaptare cinematografică a desenului animat din 1998, acest remake regizat de Niki Caro (Soția păstrătorului grădinii zoologice) reia povestea lui Hua Mulan, în urma unui scenariu semnat de o echipă condusă de Elizabeth Martin. Promisă în căsătorie, tânăra intenționează să-și ia destinul în mână și pe cel al poporului ei în strânsoarea unei invazii a hunilor. Trecându-se ca bărbat pentru a se înrola în armata imperială, împotriva sfaturilor familiei sale și a împăratului ei interpretat de Jet Li, va fi însoțită de acompaniata ei Chen Honghui, interpretată de Yoson An..

Mulan versiunea 2.0 trailer

Versiunea umană a lui Mulan va fi interpretată de cântăreața și actrița chino-americană Liu Yifei

Disney a dezvăluit primul trailer Mulan 2020, cu Liu Yifei alias Crystal Liu în rolul lui Hua Mulan

Concentrat cu hotărâre pe acțiunea poveștii originale, acest Mulan 2.0 pare să joace în atmosfera de comedie muzicală prezentă în desenul animat din 1998, ignorând scenele cântate și bazându-se mai mult pe dramaturgia și latura grandioasă a luptei. A tânărului Hua Mulan din Peisaje chinezești și din Noua Zeelandă.

Mulan din 2020 trece peste etapele cântate, dragi versiunii originale

Liu Yifei îl interpretează pe Mulan în remake-ul desenului animat Disney, al cărui trailer a fost dezvăluit duminica aceasta

Disney atacă din nou unul dintre succesele sale anterioare, versiunea originală a lui Mulan lansată în 1998 încasând peste 300 de milioane de dolari și fiind nominalizată la Oscarurile și Globurile de Aur din acel moment..

22 de ani mai târziu, chinezul Mulan revine pe marile ecrane într-o versiune Disney Live

Disney continuă seria de remake-uri clasice de desene animate cu lansarea lui Mulan în martie 2020