Descoperă noua lansare Supreme x The North Face 2020

La câteva luni după ultima lor cădere de iarnă, cei doi parteneri de lungă durată o fac din nou cu o nouă colecție de capsule. Orientat spre exterior, acest nou lot de primăvară Supreme x The North Face 2020 este disponibil începând cu 12 martie.

Supreme și The North Face s-au întors pentru o colecție de primăvară 2020

Duoul Supreme x The North Face 2020 revine pentru o nouă colecție Spring Spring, cu o jachetă supremă the north face RTG Goe TEX

Supreme x The North Face 2020, gata pentru sezonul de drumeții

Ca și în cazul fiecărei picături a mărcii New York, această nouă colecție Supreme x The North Face 2020 își păstrează și elementul central. De data aceasta, este un combo care combină atât o jachetă RTG, cât și o vestă utilitară în stil ham, ambele piese fiind echipate cu nailon GORE-TEX impermeabil și respirabil. La fel ca celelalte elemente și accesorii textile care alcătuiesc această capsulă, jacheta este disponibilă în patru culori diferite, fie roșu, galben, verde sau negru. Vesta detașabilă, purtată ca un rucsac ergonomic, constă din numeroase buzunare și mai multe elemente de fixare. Este oferit doar pe negru. Pachetul sacou + vesta se vinde cu 748 de euro.

Tot în departamentul de îmbrăcăminte exterioară, Supreme x The North Face 2020 oferă, de asemenea, o jachetă din fleece cu sigla RTG. Cu logo-urile ambelor mărci, se vinde cu 298 de euro.

Geaca de lână RTG din colaborarea Supreme x The North Face

Colecția Supreme x The North Face 2020 se concentrează pe îmbrăcămintea impermeabilă Gore-tex

Noile supreme pentru guler și tricouri din 2020 pentru Supreme & Fata de nord

Duo-ul Supreme x The North Face revine la începutul anului 2020 cu o nouă capsulă colorată de primăvară

Ce accesorii pentru această ediție Supreme x The North Face 2020 ?

În ceea ce privește textilele, această colecție de primăvară Supreme x The North Face 2020 include un tricou cu mânecă lungă, cu guler. Oferit la 109 euro, este disponibil în cinci culori, inclusiv alb. Un tricou alb cu imprimeu trompe-oeil pe ambele părți ale vestei menționate mai sus face, de asemenea, parte din joc..

Geantă și geantă North Face x Supreme

Descoperiți întreaga colecție Supreme The North Face 2020 și accesoriile sale cu rucsac rtg

În cele din urmă, o glugă RTG Bataclava din poli-elastan Polartec cu capac pentru nas, precum și o pereche de lână RTG și mănuși GORE-TEX completează aspectul acestei colecții Supreme x The North Face primăvara 2020. disponibil în Europa iar în SUA din 12 martie și din 14 martie în Japonia.

Balaclava North Face x Supreme și mănuși pentru plimbări aspre 

fața nordică x suprem revine în martie 2020 pentru o capsulă de primăvară