Colecția Parisian Paperboy x New Balance este dezvăluită în imagini

Paperboy, un restaurant parizian la modă specializat în brunch, a făcut echipă pentru o capsulă cu producătorul de echipamente New Balance. Tachinat luna trecută, colab Paperboy x New Balance este dezvăluit în cele din urmă, dezvăluind nu numai diferitele piese textile, ci și edițiile limitate de 801 de la marca Boston.

Colecția din colaborarea Paperboy x New Balance este dezvăluită în imagini

Anunțată luna trecută, colecția Paperboy x New Balance este dezvăluită în imagini

Proiectat în cadru de seră, platforma lansată de Foot Locker ca un incubator creativ, colaborarea dintre New Balance și Paperboy se bazează pe modelul gros 801 și talpa sa pentru toate terenurile, restilizată după teme inspirate din meniul spotului din arondismentul 11 ​​din Paris. Găsim astfel Sandwich-ul Tuna Tataki, Limonada cu Ghimbir și Café Latte. Prima versiune se bazează pe culori pop, amestecând mov, roz magenta și somon pe diferite panouri din piele, precum și alb și verde neon pe restul părții superioare. În ceea ce privește 801 „Limonadă de ghimbir”, se concentrează pe galben, amestecând nuanțe fluorescente, canare și mai închise la muștar. În cele din urmă, „Coffee Latte” se bazează pe maro, disponibil în trei intensități.

Capsula Paperboy x New Balance redistribuie modelul 801 în trei culori originale

Colaborarea Paperboy Paris x New Balance oferă o restilizare a modelului 801 în trei game de culori diferite

Pentru a marca evenimentul, capsula Paperboy x New Balance De asemenea, își extinde oferta pentru îmbrăcăminte, care aici amestecă abil logo-urile celor două entități. Găsim tricouri, hanorace și hanorace, pantaloni de jogging cu numele New Balance în inscripție scrisă de mână, o jachetă sau chiar pantaloni scurți. Pentru accesorii, avem dreptul la un bob, o pălărie, șosete, precum și o cană și șorț de bucătar, pentru a rămâne în tema bucătăriei.

O legătură între restaurantul parizian și marca americană făcută ca parte a incubatorului Foot Locker’s Greenhouse

New Balance 801 primește culori noi inspirate din meniul restaurantului parizian Paperboy Paris

Lansată pentru prima dată printr-un pop-up din capitală pe 18 ianuarie, colecția Paperboy x New Balance va fi disponibil ulterior exclusiv Aplicația Foot Locker Greenhouse, înainte de a vă alătura unor Lanțuri de magazine americane în zilele următoare.

Ne vedem în curând în magazinele Foot Locker pentru a descoperi colecția New Balance de la Paperboy Paris

Paperboy și New Balance fac echipă pentru o colecție de capsule supravegheate de incubatorul Foot Locker, Greenhouse

Vizualizați această postare pe Instagram

Echilibru și familie ????? @newbalance @greenhouse @benjrosemberg 18:00..

O postare partajată de PaperBoyParis (@paperboyparis) pe 17 ianuarie 2020 la 03:07 PST