Brandul NOAH lansează un tricou în beneficiul îngrijitorilor

În timp ce producătorii au început să producă aparate respiratorii artificiale, iar brandurile de modă se străduiesc să fabrice cât mai multe măști pentru publicul larg posibil, alte etichete vând piese special concepute în beneficiul luptei împotriva Covid-19. După tricoul lui Supreme și Logo-ul Charity Box produs cu participarea japonezului Takashi Murakami în beneficiul persoanelor fără adăpost americane, astăzi a venit rândul fostului director artistic al brandului New York să ofere o piesă prin gheara sa NOAH.

NOAH lansează un tricou în beneficiul personalului medical

marca New York NOAH lansează un tricou în beneficiul personalului medical american

La rândul său, marca NOAH lansează asistență pentru personalul medical

Este pe Instagram că NOAH, marca de lux de îmbrăcăminte de stradă a lui Brendon Babenzien, fost DA al Supreme, a ales să-și dezvăluie tricoul în beneficiul asociației Direct Relief. Acesta este responsabil pentru furnizarea corpurilor medicale din prima linie cu echipamente medicale esențiale și echipamente de protecție. Eticheta, de asemenea newyorkeză și fondată în 2015, și-a prezentat participarea la lupta împotriva coronavirusului printr-un tricou sobru și eficient. Alb, acesta prezintă logo-ul mărcii pe piept, format din nume și crucea roșie, o referință în timp util la lumea spitalelor. La rândul său, partea din spate este marcată cu mesajul care a devenit universal și dus la nivel mondial în direcția medicilor și asistentelor medicale, „Mulțumesc”, inclusiv o inimă roșie..

Brandul lui Brendon Babenzien spune „Mulțumesc” medicilor și asistenților medicali

NOAH, marca Brendon Babenzien publică un tricou „Mulțumesc”Brendon Babenzien urmează inițiativa fostului său brand Supreme

„Mulți dintre noi am căutat o modalitate de a-i ajuta pe alții în timpul acestei crize. Ne-am simțit un pic lipsiți, pentru că facem doar haine, nu chiar esențiale chiar acum. Numai că știm sigur că banii ajută întotdeauna la nevoie și este cazul oamenilor minunați care fac o treabă grozavă “, a declarat NOAH atunci când și-a postat tricoul pe Instagram.

Fostul suprem DA pune abilitățile sale în slujba luptei

Brandul New York NOAH face publicitate pe Instagram l

Tricoul special Covid-19 NOAH „Mulțumesc” va fi pus în vânzare joi, 30 aprilie la site-ul oficial al mărcii.

Ne vedem joi pe site-ul web NOAH, pentru o cauză bună

Fostul suprem DA Brendon Babenzien și marca sa NOAH lansează un tricou