Brandul New York Bode face primii pași la Paris

După un debut remarcabil la New York în 2016 ca prima etichetă de îmbrăcăminte pentru bărbați proiectată de o femeie care a fost prezentată acolo, marca Bode, originară din marul mare, a făcut primii pași parizieni în timpul prezentării de modă masculină de primăvară. capital.

Condusă de designerul Emily Adams Bode, câștigător al Premiului CFDA Designers of Tomorrow și finalist al competiției LVMH 2019, eticheta se concentrează pe luxul bărbaților prin piese unice realizate din țesături de epocă. Găsim pantaloni confecționați din panglici chiar înapoi din anii 1970 sau o jachetă din satin inspirată de o perdea din anii 20 Roaring..

Brandul din New York, Bode, a făcut primii pași la Paris Fashion Week

Brandul New York Bode, lansat în 2016 de Emily Adams Bode, face primii pași în cadrul săptămânii modei masculine SS19 Paris

La trei ani de la crearea marca, Prin urmare, Bode vine să-și prezinte lucrările pentru prima dată la Paris și astfel să-și întâlnească fanii europeni. Colecția prezentată este inspirată din moștenirea familiei stilistului și din lumea circului care îi este dragă. Compania Bode Wagon a fost într-adevăr, în secolul al XIX-lea, specializată în fabricarea de vagoane și decorarea remorcilor destinate marilor familii de circ precum Barnum, Bailey sau alte Ringling Brothers Circus. O artă și o atmosferă reflectate astăzi prin țesături multicolore și o multitudine de broderii și patch-uri referitoare la spectacole de cai, jockeys și alți trapezisti.

Creată în NYC în 2016 de Emily Adams Bode, marca omonimă își găsește inspirația în epocă și nostalgie

Emily Adams Bode și-a prezentat colecția marca Bode NYC la săptămâna modei Paris SS19

Interesul lui Emily Adams Bode pentru vintage și nostalgie se reflectă în utilizarea materialelor moștenite din anii hippie, precum și în alegerea modelelor colorate care amintesc de costumele vechi de clovni. Balerinele, combinațiile de satine și alte accesorii retro vin să marcheze stilul tânărului designer american..

Colecția Bode este inspirată din lumea circului, cu referire la trecutul familial al creatorului său

Brandul de îmbrăcăminte de lux pentru bărbați din New York, Bode, a mers pentru prima dată pe pista din Paris în timpul Săptămânii modei masculine SS19

A face nou cu vechiul ar putea fi motto-ul lui Bode, a cărui artă a salvării țesăturilor vechi a stat la bază. Lenjeria veche de după război, țesăturile victoriene sau panglicile din altă epocă au contribuit, așadar, la apariția brandului născut acum trei ani și care continuă să fie exportat printr-o rețea de buticuri de prestigiu din întreaga lume. „Ceea ce mă interesează cel mai mult este să folosesc tehnici vechi în timp ce aprofundăm procesele de fabricație, astfel încât să le putem reproduce în felul nostru”, Emily Adams Bode.

Bode NYC combină istoria și modernitatea, prin țesături și modele vechi

Brandul New York creat de Emily Adams Bode în 2016 și specializat în îmbrăcăminte de lux pentru bărbați, cu inspirații vintage, și-a prezentat colecția de primăvară-vară în cadrul Săptămânii modei din Paris SS19