Baby Yoda deține replica oficială în mărime naturală

Vedeta webului de la apariția sa în serialul Mandalorian difuzat de platforma Disney +, Baby Yoda a marcat mințile și fanii universului Star Wars cu trăsăturile copilărești ale celebrului Maestru Jedi. În timp ce vom descoperi oficial personajul doar odată cu sosirea serviciului în Franța, programată pentru 24 martie, iar o peluză care îi seamănă a fost deja anunțată la începutul acestei luni, compania specializată în figurile de acțiune de ultimă generație Sideshow Collectibles tocmai a dezvăluit că sunt realizând în prezent o replică foarte realistă, în mărime naturală, a personajului.

O figură oficială la scara 1: 1 Baby Yoda din Sideshow Collectibles

Sideshow Collectibles pentru a distribui o replică oficială Yoda pentru bebeluși

@Sideshow

Proiectat împreună cu studioul american de efecte speciale Legacy Effects, replica oficială la scara 1: 1 a Baby Yoda plasată pe baza sa neagră și realizată din plastic și rășină joacă cartea realismului respectând scrupulos dimensiunea personajului, sau aproximativ 42 de centimetri. Vândută la un preț de 350 de dolari SUA, figurina are toate celelalte caracteristici ale lui Yoda alias The Child / L’Enfant, și anume haina sa maro, părul alb în jos, obrajii roșii și mai ales expresia feței și a ochilor. strălucitor cu un aer sumbru. Un alt detaliu, prezența în mâna dreaptă a manetei de viteză Razor Crest..

Un Baby Yoda în mărime naturală pentru toți fanii

Figură oficială, în mărime naturală, Baby Yoda, realizată de Sideshow Collectibles

@Sideshow

Destinată colecționarilor și fanilor de merchandising oficial, replica oficială Baby Yoda este deja disponibilă pentru precomenzi din Sideshow Collectibles pentru echivalentul a 317 euro. Compania oferă, de asemenea, posibilitatea de plată în rate. Având în vedere că cererea va fi foarte mare, producătorul anunță că livrările vor avea loc în câteva luni și ar trebui să ruleze din august până în toamnă. Ce să anticipăm deja un cadou următor pentru Crăciunul 2020.

O replică de vârf a Copilului s-a vândut cu 350 de dolari

Copilul Yoda Copilul deține figura sa oficială de acțiune la scara 1: 1, fabricată de Sideshow și Legacy Effects

@Sideshow

Sideshow Collectibles și Legacy Effects au avut grijă de cele mai mici detalii

O replică la scară a Baby Yoda este acum disponibilă pentru precomandă la 350 USD

@Sideshow