Actorul Idris Elba, DJ la nunta regală a lui Harry și Meghan

În timp ce a venit pe platoul emisiunii Ellen Degeneres pentru a vorbi despre viitoarea sa performanță ca DJ la Coachella Festival în aprilie, Idris Elba a profitat de ocazie pentru a mărturisi că a cântat în timpul unui eveniment special, chiar nunta mediatică a Prince Harry și Meghan Markle, pentru care a trebuit să-și îmbrace costumul de DJ.

Prințul Harry l-a ales pe Idris Elba pentru a fi DJ pentru nunta sa

fotografie Idris Elba care amestecă și care a fost dj-ul nunții prințului Harry și Meghan Markle

O informație surprinzătoare comentată de persoana în cauză, subliniind faptul că el și Harry s-au întâlnit de mai multe ori, prin Fundația Prince Charles: „Cu Harry, am petrecut puțin timp împreună în partea fundației tatălui său Charles”. The Prince’s Trust “, care m-a ajutat când eram încă un tânăr actor. „Această cerere referitoare la prezența lui Elba în spatele punților nunții domnești ar fi venit atunci de la însuși prințul:„ Harry a venit de mai multe ori să mă vadă jucând seara, până în ziua când m-a întrebat dacă sunt liber în mai 19 „O cerere oficială care l-a surprins pe actor:„ Spunându-i că nu am nimic planificat, apoi m-a întrebat dacă vreau să fiu DJ-ul nunții sale (…) Am crezut că este o glumă ”.

Idris Elba și partenerul său Sabrina la sosirea lor

Idris Elba și soția sa SAbrina la sosirea lor la nunta princiară a lui Harry și Meghan pentru care a servit ca dj

Idris Elba s-a deschis pe platoul lui Ellen Degeneres

Idris Elba i-a mărturisit informațiilor că el a fost dj-ul nunții lui Harry și Meghan Markle pe platoul degenerelor ei

Dacă ceremonia care a avut loc la Castelul Windsor a fost, ca de obicei, un eveniment de mare înțelegere și detaliile privind recepția care a urmat au fost mai rare, cu excepția poemului recitat de mireasă, acum știm puțin mai multe despre desfășurarea acesteia cu această revelație de la comediantul The Wire. Acesta din urmă apăruse la sosirea sa alături de soția sa Sabrina, înfrumusețând o lungă listă de invitați celebri precum David Beckham, Oprah Winfrey și Elton John. În ciuda solicitărilor prezentatorului, DJ VIP nu a dezvăluit însă playlistul regal..

Nu știm dacă Idris Elba a reușit să-i facă pe George Clooney sau Elton John să danseze

fotografie a lui George Clooney la nunta regală a lui Harry și Meghan Markle în timpul căreia Idris Elba a fost ales ca DJ