NordLynx – noul protocol optimizat pentru un VPN impecabil

Fie că este vorba de a profita de cele mai recente exclusivități din catalogul Netflix din SUA sau pur și simplu pentru a vă proteja datele personale sau de navigare, serviciul VPN (rețea privată virtuală) este acolo pentru a vă păstra anonimatul și a lupta împotriva oricăror restricții de conținut. Un intermediar (tunel) criptat și sigur între furnizorul dvs. de servicii de internet și Internetul însuși, VPN-ul tradițional are atunci mai multe avantaje, dar și unele dezavantaje pe care am fost repede să le remediem. Noul protocol Wireguard revoluționează industria VPN și astăzi ne vom concentra pe dezlegarea performanțelor impresionante oferite de NordLynx, noua tehnologie a NordVPN bazată pe Wireguard..

Le VPN – o necesitate pentru securitatea cibernetică

mai multe avantaje ale utilizării unui nou protocol nordlynx 2020 vpn

Defectele OpenVPN utilizate pe scară largă ?

Dar mai întâi, de ce VPN avea nevoie de o modificare? Pentru a înțelege progresele noului protocol, trebuie mai întâi să explorați originile VPN. Aici va fi găsit OpenVPN, care și astăzi rămâne răspândit. Totuși, în mod greșit, pentru că vorbim despre un protocol excesiv de greoi, a cărui lungime a codului a ajuns să depășească 600.000 de linii. Rezultatul – viteza de criptare a datelor semnificativ mai mică și probleme frecvente de conexiune, mai ales atunci când informațiile care trebuie criptate sunt mai complexe. Necesitatea unei îmbunătățiri a vitezei de criptare apare atunci din ce în ce mai mult și tocmai în acest moment apare un protocol numit Wireguard pentru a oferi o soluție eficientă la această problemă..

Neajunsurile VPN open source

care este cel mai bun vpn, ideea serviciului vpn nordvpn cu un nou protocol nordlynx mai eficient și mai sigur

Viteză de conexiune accelerată cu protocolul Wireguard

Principalul avantaj al Wireguard este legat în special de codul său, care este mult mai scurt și mai ales mai rafinat decât cel al protocoalelor VPN anterioare (OpenVPN și IPsec). Acest lucru are ca rezultat creșterea vitezei conexiunii, dar și a randamentului. Cu cele 4000 de linii de cod, noul protocol a fost la modă pe piața VPN open source cu promisiunea de a deveni noul standard, înlocuind codurile grele existente. Și totuși performanța sa în ceea ce privește viteza nu merge mână în mână cu siguranța optimizată. Incapacitatea de a furniza utilizatorului o adresă IP dinamică duce la stocarea datelor pe server. Anonimatul utilizatorilor este apoi pus în pericol! din fericire, soluții populare precum NordLynx apare pentru a umple acest ultim defect al sistemului.

Protocolul Wireguard pentru combaterea lipsei de viteză

introducere protocol norlyxn 2020 cu conexiune optimizată și viteză de descărcare și securitate optimă

NordLynx pentru a ocoli găurile de securitate

Compania NordVPN este prima care a venit cu ideea de a echilibra viteza și securitatea. Pentru a aborda această încălcare majoră a confidențialității prezentată de Wireguard, compania și-a stabilit obiectivul ambițios de a crea un derivat nou, dar un protocol mai sigur. Nașterea protocolului NordLynx. Secretul succesului său stă în spatele abrevierii NAT – Dual Network Address Translation System. Cu acest sistem, adresa și identitatea dvs. IP rămân complet confidențiale, în special datorită alocării unei adrese IP dinamice într-o sesiune activă și identificării dintr-o bază de date externă. Pentru a asigura eficiența acestui nou proiect, NordVPN s-a bazat și pe un număr mare de teste (mai mult de 250.000) al căror rezultat este mai mult decât categoric – viteza este de până la trei ori mai rapidă decât VPN-urile existente. Minunat, nu-i așa? Tot ce trebuie să faci este să încerci serviciul pentru tine! Protocolul este deja disponibil în versiuni compatibile cu Linux, iOS, macOS, Android și Windows și, în plus, există posibilitatea de a instala extensii pe Chrome și Firefox.

Protocolul Nordlynx pentru menținerea anonimatului

securitate și viteză vpn oferite de protocolul nordlynx 2020, un nou protocol de la nordvpn