Ce să faci când te plictisești? 57 de idei pentru a vă stimula energia spirituală

Știm bine plictiseala. Această oboseală a minții și a corpului ne împiedică să trăim pe deplin și să ne bucurăm de lucrurile mici din viață. Plictiseala are o influență puternică asupra stării noastre de spirit și asupra viziunii noastre asupra lumii. De aceea nu încetăm să căutăm mijloace eficiente pentru a-l înșela. Și într-adevăr, este foarte ușor! Deoarece plictiseala este o alegere, ar trebui să alegi pur și simplu să fii fericit și să te angajezi în ceva nou și interesant în orice moment. Pentru a vă ajuta să luptați împotriva demotivării și să priviți viața din partea bună, am făcut o selecție bogată de idei interesante pe această temă ” ce să faci când te plictisești“. Cea mai importantă lecție este să te obișnuiești să te ții mereu ocupat. Inimi de top!

Ce să faci când te plictisești? Distrează-te în inimă!

lucru interesant de făcut când te plictisești, adrenalină, aventură, parasailing, cuplu, cer albastru, parașută roșie și albastră

Activitatea 1. Stăpânește tehnicile baristului. Cafeaua este una dintre băuturile preferate din întreaga lume. Ne place să ne bucurăm de câteva minute de încântare cu o ceașcă de cafea fierbinte și aromată. Datorită creativității umane, astăzi vă puteți bucura nu numai de un gust perfect, ci și de un decor distractiv. The realizând desene cu lapte a devenit o adevărată artă. Încearcă să faci singur un decor original. Pentru a face acest lucru, alegeți un tutorial cu modelul preferat și repetați cu atenție pașii.

Serviți cafea cu gust irezistibil și decor distractiv

lucru interesant de făcut când te plictisești, ceașcă de cafea roz, desen inimă, masă din lemn, artă barista

Activitatea 2. Fa exercitii. S-a demonstrat că activitatea fizică îmbunătățește viața și sănătatea. Printre cele mai mari beneficii ale sportului se numără: luptă împotriva bolilor, controlează greutatea și promovează somnul. Sportul reduce, de asemenea, stresul, anxietatea și depresia. Exercitarea este o modalitate excelentă de a te simți mai bine, de a te distra și de a-ți spori sănătatea. Țintește cel puțin 150 de minute de exercițiu pe săptămână.

Îmbunătățește-ți viața cu exerciții fizice regulate

cum să-și ocupe timpul liber, natură, antrenament, jambiere albastre, exerciții sportive, femeie blondă, slăbit, program de fitness pentru femei

Activitatea 3. Încercați vopselele după numere. Ai visat întotdeauna să creezi o pictură fascinantă și admirabilă? Mulțumită vopsea după seturi de numere o poți face, oricât de talentat ai fi. Tehnica este potrivită pentru fiecare vârstă. Explorează online o mare varietate de modele și alege designul perfect pentru tine. După aceea, tot ce trebuie să faceți este să obțineți instrumentele și veți fi gata să creați o adevărată capodoperă..

Creați-vă propria capodoperă cu vopsea prin numere

activitate de făcut atunci când ești plictisit, vopsea după număr adult, vopsea după număr artă, kit vopsea după număr, vopsea după număr

Activitatea 4. Observați cerul și găsiți forme amuzante în nori. Natura este un remediu pentru sufletul nostru. Deci, atunci când trebuie să reîncărcați bateriile, ieșiți afară. Dacă este înnorat, priviți spre cer și, dacă aveți noroc, veți găsi câteva forme uimitoare. Faceți fotografii cu descoperirile dvs. și împărtășiți-le prietenilor. Această activitate simplă poate fi cu adevărat relaxantă și distractivă.

Găsiți forme uimitoare în nori

lucru grozav de făcut când te plictisești, nor de ploaie, avion pe cer, tip de nor, cer albastru, diferiți nori

Activitatea 5. Faceți cărți poștale și surprindeți-i pe cei dragi. Uneori distanța ne separă de prietenii și rudele noastre. Dar puteți găsi oricând o modalitate de a vă arăta dragostea și afecțiunea. În loc să vă întrebați ce să faceți când vă plictisiți, vă puteți folosi timpul pentru a crea o surpriză dulce. Folosiți-vă imaginația pentru a face câteva cărți poștale. Apoi, faceți un scurt rezumat al evoluției vieții voastre. Adăugați cuvinte dulci pentru a vă exprima sentimentele. Trimiteți cărțile și faceți-i fericiți pe cei dragi!

Realizați cărți poștale personalizate și surprindeți-i pe cei dragi

cum să nu te plictisești, felicitare de ziua de naștere, carte frumoasă, carte poștală, carte poștală personalizată, șablon de carte poștală

Activitatea 6. Organizați o zi spa. Este întotdeauna bine să petreci ceva timp cu fetele. Invită câțiva prieteni. Pregătiți-vă măștile de frumusețe împreună și răsfățați-vă cu câteva proceduri de înfrumusețare. Utilizați boabele răcite din cafeaua de dimineață ca un exfoliant pentru tot corpul. Pentru a crea o atmosferă și mai relaxantă, redați un playlist adecvat și aprindeți câteva lumânări aromate.

Petreceți timpul unor fete cu proceduri de înfrumusețare  

ce să faci când te plictisești cu un prieten, mască de frumusețe, femeie brunetă, mască de frumusețe de casă, față

Activitatea 7. Încercați arta origami. Crearea de figurine din hârtie este o artă iubită de toată lumea. Această practică de pliere datează de câteva secole. Dacă sunteți curioși, luați o foaie de hârtie. Ulterior puteți descoperi o mare varietate de tutoriale ușoare în acest articol.

Încercați faimoasa practică de pliere a hârtiei – origami

lucru interesant de făcut când te plictisești, origami ușor, agățat origami, hârtie origami, origami stea, origami barcă

Activitatea 8. Învață să jonglezi. Jocul de bază cu trei mingi poate fi stăpânit rapid de majoritatea oamenilor. Urmând instrucțiunile unui bun profesionist, puteți obține rezultatele dorite în mai puțin de o oră. Vă propunem Aici un ghid superb pentru a învăța să jonglezi.

Învățați metodologia de a jongla cu bile 

lucruri de făcut când te plictisești, cum să jonglezi, fată blondă, cămașă albă, cer cu nori, să înveți să jonglezi

Activitatea 9. Citește o carte. Ocupație clasică și cu adevărat utilă. Este modalitatea perfectă de a scăpa de rutină și de a vă scufunda în lumea cărților. Site-ul openask ne oferă posibilitatea fa un test să găsim cartea care ni se potrivește cel mai bine. Nu așteptați să o încercați!

Scapă de plictiseală și scufundă-te în lumea magică a cărților

ce să faci când te plictisești adolescent, carte de citit, piscină, punte din lemn, manichiură roșie, rochie de damă

Activitatea 10. Karaoke. Spunem „cine cântă nu gândește rău” și suntem complet de acord. Muzica este întotdeauna o idee bună pentru a vă ridica starea de spirit. Găsiți versurile melodiilor preferate online și petreceți câteva minute făcând această activitate distractivă.

Îmbunătățiți-vă starea de spirit cu melodiile din versiunea karaoke

ce să faci în vacanță când te plictisești, petrecere karaoke, fată cu păr de aramă, karaoke cu vorbire, canapea bej, karaoke gratuit

Activitatea 11. A merge cu bicicleta – un medicament anti-stres dovedit. Fie pentru a vă spori sănătatea, fie pentru a face o alegere ecologică, mersul pe bicicletă este una dintre cele mai bune alternative pentru a vă petrece bine timpul liber. De fiecare dată când ajungi la destinație, vei fi mai energizat și mai relaxat.

Reduceți stresul cu o plimbare cu bicicleta

activitate de făcut atunci când te plictisești, fată blondă, traseu cu bicicleta, natură, beneficiu de bicicletă, învață să mergi cu bicicleta

Activitatea 12. Alegeți una instrument muzical de învățat. Înainte de a începe cu lecțiile, trebuie să alegeți cu atenție instrumentul cel mai potrivit pentru dvs. Țineți cont de genurile dvs. preferate de muzică, precum și de bugetul dvs. (prețurile instrumentelor sunt diferite și variază de la supraevaluat la foarte accesibil).

Învață să cânți la un instrument muzical

activitate de făcut atunci când te plictisești, învață pianul, toate instrumentele muzicale, natura verde, chitara neagră

Activitatea 13. A calatori. A explora. A face poze. Călătoria este o sursă de noi experiențe și aventuri de neuitat. Ele ne obligă să ieșim din zona de confort și, astfel, să ne îmbunătățim încrederea în sine. Provoacă-ți limitele!

Explorează lumea și fă fotografii ale peisajelor de neuitat

ce să faci în vacanța când te plictisești, călătorii, natură, munți, cer cu nori

Activitatea 14. Învață să rezolvi cubul Rubik. Aveți două opțiuni – fie vă ajută cu informații suplimentare – videoclipuri, cărți; sau prin găsirea propriei tehnici. Odată ce sunteți gata, veți dori să o faceți din nou și să vă bateți scorul.

Antrenează-ți creierul rezolvând Cubul lui Rubik 

ce sa faci in vacanta cand te plictisesti, solutia cubului rubik, natura verde, tehnica cubului rubik, iarba, cum sa faci cubul rubik

Activitatea 15. A merge la plimbare. În loc să vă plictisiți acasă, de ce să nu vă faceți timp să vă îmbrăcați și să vă coafați bine părul și să ieșiți pentru o gură de aer proaspăt? Mergeți în centrul orașului sau în parc, indiferent de sezon. Descoperă bogăția și cele mai magnifice locuri din orașul tău.

Faceți o plimbare lungă în centrul orașului sau într-un parc verde

ce să faci în vacanță când te plictisești, pantof de mers, plimbare, plimbare, fustă roșie, cămașă din denim, fată, pantofi bej

Activitatea 16. Încercați o nouă rețetă culinară. Cumpărături, tăierea legumelor sau fructelor, alegerea ierburilor, experimentarea gusturilor și texturilor. Pregătiți feluri de mâncare care să ne amintească de copilăria noastră. Gătitul este, fără îndoială, o artă delicioasă și creativă.

Participă la o aventură de gătit

cum să-și ocupe timpul liber, legume, rețetă de gătit, cartofi, platou albastru, borcan cu legume

Activitatea 17. Medita. Meditația este menită să calmeze mintea. Deci, există o serie de posibilități de a alege – alergare ușoară, drumeții pe îndelete, ascultarea muzicii, citirea, mersul pe jos, yoga și multe alte forme de meditație..

Faceți meditația parte a regimului zilnic

ce să faci când te plictisești, meditație ghidată, natură verde, meditație mindfulness, fată blondă, învață să meditezi, tricou negru, cum să meditezi

Activitatea 18. A dansa. Dansul poate îmbunătăți de fapt starea noastră fizică sau mentală. Dansul timp de câteva ore pe săptămână poate avea un impact pozitiv asupra bunăstării noastre și a vieții noastre..

Dansează adesea pentru a avea o bună dispoziție și o sănătate bună

ce să faci când te plictisești, dans, mare, val, dans clasic, fată blondă, dans contemporan, plajă

Activitatea 19. Plantează și cultivă plante aromatice pe balcon, în grădină sau în bucătărie. Pentru aceasta puteți folosi fie boabe, fie răsaduri. Printre cele mai folosite ierburi vedem busuioc, mentă, pătrunjel, rozmarin și cimbru. Spațiul trebuie să fie bine ventilat și luminos. Udați ierburile regulat.

Cultivați-vă propriile ierburi aromate în interior

ce trebuie să faci când te plictisești, fir de iarbă, plante aromatice, plante proaspete, plante aromatice în interior, ceapă, fereastră

Activitatea 20. Decorează-i unghiile cu superba artă de unghii. Chiar dacă nu știi să desenezi, îți poți stiliza unghiile într-un mod foarte impresionant și original. Spațiul virtual este plin de diverse materiale care facilitează decorarea unghiilor acasă. Încercați autocolante pentru unghii, amestecarea buretelor, tamponarea și multe alte tehnici ușoare. Utilizați tutoriale online detaliate.

Faceți un decor minunat pe unghii

lucru de făcut când te plictisești, totul pentru unghii, nail art, design de unghii, nail art nail, lac de unghii

Activitatea 21. Experimentați cu coafura ei. Manifestați-vă personalitatea unică cu o coafură fantastică. În plus, nu trebuie să vă tundeți. Puteți face niște împletituri sau jumătăți chifle care sunt foarte actuale. Bucurați-vă de nuanțele pastelate cu câteva fire vopsite în spray. Există multe variante. Indrazneste sa fii diferit!

Prinde ochii cu o coafură extravagantă și modernă

activitate de făcut când te plictisești, coafură, păr roz pastel, culoarea părului, schimbarea culorii părului, machiajul ochilor verzi, schimbarea coafurii

Activitatea 22. Puneți o dorință în fața unei fântâni. Cu toții avem nevoie de puțină magie. Aruncați o monedă într-o fântână și faceți-vă dorința. Convingerea că apa are forțe purificatoare și că ne poate îndeplini dorințele există în multe culturi și țări..

Aruncați o monedă într-o fântână și faceți-vă cea mai dragă dorință

lucruri de făcut când te plictisești, fântână în aer liber, centrul orașului, jet de apă, gard din fier forjat, felinare

Activitatea 23. Organizați un picnic. Combinarea odihnei în aer liber cu mâncarea bună garantează întotdeauna rezultate bune. Bucurați-vă de vremea plăcută. Luați o pătură mare pentru pământ și niște perne moi. Puteți petrece ceva timp singur, gândiți și citiți, sau puteți suna la prieteni și puteți împărtăși un moment de răceală și relaxare în verde.

Odihnește-te în aer liber cu un picnic

ce să faci când te plictisești cu un prieten, coș de picnic, masă de picnic, iarbă verde, buchet de floarea soarelui, idee de picnic

Activitatea 24. Faceți bule de săpun. Uneori trebuie doar să fii copil și să te joci și să te distrezi. Rețeta magică pentru a face bule de săpun: 1 cană de apă, 1 linguriță de zahăr, 1 linguriță de apă detergent.

Nu pierde copilul din tine

lucru de făcut când te plictisești, bule de săpun, cum să faci bule de săpun, fată, cardigan bej, rețetă cu bule de săpun

Activitatea 25. Vizitați muzee sau galerii. Când călătoriți în străinătate, puneți muzee și galerii pe lista dvs. de locuri de vizitat. Templele culturale ne ajută să aflăm despre istoria diferitelor popoare. De aceea joacă un rol important în viața omului.

Petreceți o parte din timpul liber în tururi și evenimente culturale

ce să faci în vacanța când te plictisești, vizită la muzeu, iarbă verde, natură, cer cu nori, steaguri

Activitatea 26. Vizitați un acvariu sau o grădină zoologică. Petrecerea unei zile incredibile printre diferite specii de animale sau pești exotici este o activitate pentru toate vârstele. Observarea comportamentului lor, ascultarea anumitor sunete vă va permite să vă scufundați în biodiversitate și să uitați de realitate.

Descoperiți biodiversitatea într-un acvariu sau grădină zoologică

lucru de făcut când te-ai plictisit, vizitează acvariul, omul cu cameră, peștii de acvariu

Activitatea 27. Practica sporturi. Există mai multe moduri de a te menține în formă. Experimentați cu diferite activități sportive, astfel încât să nu vă plictisiți. Iată un articol care ne oferă o selecție de sporturi distractive.

Experimentați cu diferite activități sportive

ce să faci când te plictisești adolescent, fată blondă, munți, apus, vedere de sus

Activitatea 28. Fabricarea lumânărilor. Proiectele DIY sunt cu adevărat creative și ne permit să ne folosim timpul liber într-un mod distractiv și productiv. Faceți lumânări aromate și originale pentru a vă decora casa sau pentru a vă surprinde prietenii.

Faceți lumânări aromate acasă

activitate de făcut când vă plictisiți, făcând lumânări, recipient din sticlă, masă din lemn, cum să faceți lumânări

Activitatea 29. Navigați pe Internet și citiți articole interesante. Pune-ți căștile și găsește online articole inspiratoare, creative sau informative. Astfel vă puteți odihni bine și puteți învăța ceva util.

Rămâi informat periodic citind articole fascinante pe Internet

ce să faci în vacanță când te plictisești, caiet, căști, ceașcă de cafea, podea din lemn

Activitatea 30. Pentru a face treburile casnice. Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de plictiseală este activitatea fizică. Dacă nu aveți chef să ieșiți afară și să faceți mișcare, puteți face doar o mică curățare. La început această idee poate părea neplăcută, dar îi vei descoperi rapid avantajele..

Faceți treburile casnice pentru a vă curăța casa și mintea

cum să-și ocupe timpul liber, o pereche de blugi, adidași negri, gresie albă și neagră, mașină de spălat în comun, spălare

Activitatea 31. Deveniți propriul stilist. Este bine să-ți exprimi individualitatea cu un aspect unic și original. Pentru a adăuga o notă personală ținutei dvs., de ce să nu încercați să vă personalizați hainele?

Personalizează-ți hainele și adaugă o notă personală ținutei tale

ce să faci când te plictisești, cum să te îmbraci, buchet de trandafiri albi, cum să te îmbraci bine, foarfece, să îți personalizezi hainele

Activitatea 32. Sortează-ți și reorganizează-ți garderoba. Aveți o întâlnire, dar nu aveți ce face? Suntem conștienți de această disperare. Chiar dacă garderoba noastră este plină de haine, uneori ne simțim pierduți în această aventură. Pentru a vă detoxifica, este bine să vă sortați și să vă reorganizați colecția. În plus, puteți dona haine care sunt în stare bună, dar nu mai aveți nevoie.

Rearanjați-vă garderoba și donați hainele pe care nu le mai folosiți

lucru de făcut când te plictisești, dulap de depozitare, plantă verde, scaun din lemn, dulap pentru bijuterii, perete de piatră, dulap pentru fete

Activitatea 33. Faceți-vă propriile bijuterii. Ai ținuta perfectă, dar nu găsești bijuteriile potrivite pentru a-ți completa look-ul irezistibil? În loc să pierdeți timpul răsfoind magazinele, lăsați-vă imaginația să se elibereze și încercați să vă creați propriile bijuterii. Puteți fi plăcut surprins de rezultate!

Proiectează-ți propriile bijuterii într-un design unic

ce să faci când te plictisești, cum să faci bijuterii, mărgele pentru bijuterii, recipient din sticlă, bijuterii cu mărgele, masă din lemn

Activitatea 34. Învață să tricotezi și să croșetezi. Este adevărat că poți cumpăra totul. Cu toate acestea, este bine să lucrați la un proiect și să vă bucurați de roadele eforturilor dvs. Folosiți un tutorial detaliat pentru a tricota o pereche de mănuși de iarnă sau o eșarfă personală. Tehnica macrame este o altă alternativă destul de ușoară.

Învață să tricotezi și să croșetezi pentru a te încălzi în zilele de iarnă

activitate de făcut când te plictisești, parchet din lemn, învață să tricotezi, bilă de fire, învață să croșetezi

Activitatea 35. Când plouă, stai lângă fereastră și bea o ceașcă de cafea. Nu trebuie să-ți faci creierul să funcționeze 100% pentru a combate plictiseala. Uneori trebuie doar să stai în fața ferestrei cu o ceașcă de cafea în mână.

Odihnește-te în compania unei căni de cafea și a ploii

lucru de făcut când te plictisești, fereastră supradimensionată, ghiveci din ceramică, plante verzi

Activitatea 36. Trage un pui de somn într-un hamac. Fii creativ. Pentru a rupe rutina, schimbă-ți viziunea. Creați-vă propriul colț de relaxare. Luați în considerare instalarea hamacului în interior. Pune-ți niște perne moi și o pătură și scufundă-te în lumea gândurilor și a viselor tale.

Relaxați-vă într-un hamac suspendat 

lucru de făcut când te plictisești, hamac agățat, cum să te odihnești bine, tavan de lemn, să faci un pui de somn

Activitatea 37. Faceți un puzzle. Ne place să jucăm puzzle-uri, deoarece provoacă gândirea și dezvoltă potențialul mental. În plus, există diferite modele care sunt potrivite pentru toate vârstele. De asemenea, puzzle-ul ne calmează anxietățile, deoarece necesită o mare concentrare a atenției.

Provoacă-ți gândirea cu un joc de puzzle

cum să-și ocupe timpul liber, puzzle, puzzle gratuit, jocuri puzzle, copii, jocuri puzzle

Activitatea 38. Începeți caligrafia. Această formă de „scriere frumoasă” este cu adevărat impresionantă și poate fi folosită în multe situații. Aflați principalele tehnici și folosiți-vă abilitățile pentru a decora cărți poștale sau alte obiecte DIY.

Încercați caligrafia și creați decorațiuni uimitoare pentru articolele dvs. DIY

lucru interesant de făcut când te-ai plictisit, alfabet de caligrafie, recipient de sticlă, scrisoare de caligrafie, paletă, scris de caligrafie

Activitatea 39. Scrieți o poveste și invitați prietenii să o joace. Uneori te inspiră profund dintr-un film, o melodie sau un gest amabil. Folosește-ți imaginația pentru a scrie o poveste grozavă. După ce puteți organiza o petrecere și vă puteți invita prietenii să o joace.

Folosește-ți imaginația pentru a scrie o poveste interesantă

ce să faci în vacanță când te plictisești, ceașcă de cafea, caiet, bluză gri, scrie o poveste

Activitatea 40. Descoperiți arta mandalei. Creați modele unice și abstracte cu modele florale și geometrice doar în câțiva pași simpli. Arta mandala devine din ce în ce mai adorată. Puteți descoperi o gamă largă de tutoriale detaliate online și vă puteți crea propriile desene în alb și negru sau color..

Realizați picturi și desene unice folosind arta mandala

lucru interesant de făcut când te plictisești, desen mandala albă și neagră, mandala de imprimat, colorare mandala, desen mandala

Activitatea 41. Actualizează-ți CV-ul. Este foarte important să vă actualizați periodic programa pentru a avea un CV bine optimizat. În acest fel puteți scăpa de demotivare făcând ceva util.

Actualizează-ți periodic programa

cum să-și ocupe timpul liber, curriculum vitae, cămașă pătrată pentru femeie, caiet, ceașcă de cafea, cum să faci un curriculum vitae

Activitatea 42. Creați un CD mix cu melodiile preferate. Colectează muzica preferată și inscripționează-o pe CD. Așa că te poți scufunda în amintirile tale chiar și peste zece ani. O altă idee – dă CD-ul unui prieten. El va fi încântat să vă poată cunoaște gusturile muzicale.

Ardeți un CD cu melodiile preferate

ce să faci în vacanță când te plictisești, cum să arzi un cd, caiet, să arzi un cd audio

Activitatea 43. Du-te la cinema. Se simte bine să ieși și să te distrezi puțin printre străini. Bucurați-vă de divertisment timp de 1-2 ore. Cumpărați un bilet pentru cel mai bun film din afiș și mergeți la cinema.

Urmăriți unul dintre cele mai bune filme de astăzi

ce să faci când te plictisești cu un prieten, film la cinema, cutie cu floricele, ochelari 3d, fată blondă

Activitatea 44. Explorează galaxia. Există ceva magic și misterios în cerul nopții. Când observăm stelele, devenim mai calmi și mai visători. Dacă aveți o pasiune pentru univers, aruncați o privire asupra site-ului worldwidetelescope. Veți putea găsi acolo un software gratuit care vă permite să descoperiți o selecție bogată de fotografii făcute de cele mai bune telescoape din lume, precum și mai multe videoclipuri și informații foarte interesante. Site-ul este tradus și în franceză.

Observați cerul nopții și cufundați-vă în universul misterios

ce să faci când te plictisești, privești stelele, natura, telescop sau telescop refractant, cuplu, cerul nopții

Activitatea 45. Stocați colecția de cărți sau DVD-uri. Dacă aveți o colecție de cărți sau DVD-uri, apreciați arta. Pentru a reîmprospăta atmosfera de acasă, experimentați cu stocarea diferită a lucrurilor preferate. Puteți găsi Aici câteva modalități originale de a vă stoca cărțile.

Găsiți un mod original de a stoca colecția dvs. de cărți sau DVD-uri

cum să-și ocupe timpul liber, depozitarea cărților, bibliotecă din lemn, lampă de birou, scaun din lemn, perete maro

Activitatea 46. Redecorarea casei tale. Câteva mici schimbări pot transforma într-adevăr spațiul și vă pot aduce mai multă fericire și plăcere acasă. Adăugați design distractiv sau perne multicolore pe canapeaua din living. Instalați o ghirlandă ușoară pentru a da o notă magică. Plasați mai multe flori și plante verzi pentru a revigora atmosfera.

Împrospătează-ți interiorul cu câteva obiecte de design proaspete

activitate de făcut când vă plictisiți, decorarea dormitorului pentru adulți, ghirlandă de bricolaj, canapea taupe pudră, cum să vă decorați dormitorul, perne bej, idee de decorare a dormitorului

Activitatea 47. Invata ceva nou. Una dintre cele mai eficiente și mai utile modalități de a scăpa de plictiseală este de a căuta întotdeauna o nouă provocare sau o sursă de învățare. Îmbunătățiți-vă abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii. Găsiți link-uri utile pe site cum se salvează. 

Alimentează-ți dorința de a învăța mereu ceva nou

cum să nu te plictisești, să înveți engleza, fereastră supradimensionată, scaune din lemn, să înveți să desenezi, raze de soare, să înveți alfabetul

Activitatea 48. Faceți o baie cu bule. Dacă ai norocul să ai o cadă în baie, profită de ocazie pentru a te relaxa. Recreați o atmosferă spa cu câteva lumânări aromate, muzică relaxantă și un produs adecvat pentru a vă asigura că aveți suficiente bule în cadă.

Recreați o atmosferă spa în baia dvs.

lucru interesant de făcut când te plictisești, baie cu bule, bebeluș, baie cu spumă, ce să faci când te plictisești, baie cu bule acasă

Activitatea 49. Creați o placă de vizualizare. Acoperiți o tablă sau o bucată de carton cu imagini inspiraționale și tăieturi de reviste. Agățați placa de vizualizare la nivelul ochilor pe unul dintre pereți.

Construiește-ți tabloul vizual pentru a te apropia de realizarea viselor tale

ce sa faci in vacanta cand te plictisesti, tabla, bec, placa de vizualizare

Activitatea 50. Uită-te la fotografiile lui și fă un album. Astăzi viața noastră este destul de digitală. Dar puteți totuși să imprimați fotografiile de familie și să le aranjați într-un album foto. În acest fel îți poți materializa amintirile de neuitat.

Imprimați-vă fotografiile cu momente uimitoare și creați un album foto personalizat

activitate de făcut când te plictisești, aparat foto, portbagaj, fotografie albă și neagră, albumul meu foto, album foto tradițional, creează un album foto

Activitatea 51. Aflați cum să legați o cravată. Cel puțin o dată în viață, cu toții trebuie să legăm o cravată. Fie pentru tine, fie pentru a-ți impresiona iubitul, întotdeauna te ajută să stăpânești tehnica de înnodare. Site-ul a face nod la cravata oferă câteva tutoriale detaliate pentru a face noduri diferite.

Ce să faci când te plictisești? Aflați cum să legați o cravată

ce să faci când te plictisești, cum să legi o cravată, ilustrație, ghid, să legi o cravată, pași de urmat, papion la cravată

Activitatea 52. Distracție cu dumneavoastră animal de companie și creează-i un cont Instagram. Ai grijă de animalele tale pentru că au nevoie de tine. Petreceți mai mult timp cu câinele dvs. pentru că vă iubește cu adevărat. De asemenea, poți să faci fotografii cu momentele tale amuzante și să le împărtășești cu lumea pe facebook sau instagram.

Iubiți-vă animalele de companie și petreceți mai mult timp cu ele

ce să faci când te plictisești, câine, plimbare în natură, animal de companie, pulover gri de croșetat

Activitatea 53. Scrie o poezie. Surprindeți-vă prietenii cu un poem personal și original. Dacă îți lipsește talentul de a scrie rime, nu-ți face griji! the rimessolid este o sursă bogată care vă va ajuta în acest nou efort.

Fii poet măcar o dată în viață 

activitate de făcut când te plictisești, cum să scrii o poezie, o ceașcă de cafea, cum să scrii o poezie, tablă, plante verzi

Activitatea 54. Faceți un terariu. Plantele sunt o sursă de aer proaspăt și frumusețe pentru fiecare spațiu. Petreceți câteva ore făcând activitate manuală și creați-vă propriul terariu suspendat cu plante verzi. Dacă aveți nevoie de sfaturi despre cum să finalizați acest proiect, puteți găsi acest articol util..

Faceți un terariu suspendat cu plante verzi

ce trebuie să faceți când vă plictisiți, faceți un terariu, terariu pentru plante, masă din lemn, terariu suspendat, recipient din sticlă

Activitatea 55. Faceți un cocktail. De foarte multe ori, când ne plictisim, ne răsfățăm cu consumul de junk food. Dar de ce să nu încerci ceva nou? A face o băutură rece și sănătoasă acasă este o idee minunată. Găsiți doar o rețetă care vă place și faceți-vă propriul cocktail sau smoothie.

Pregătiți o băutură sănătoasă bogată în vitamine și gust de fructe

ce să faci în vacanță când te plictisești, cum să faci un cocktail, un cocktail fără alcool, o ghirlandă ușoară, o rețetă de cocktail

Activitatea 56. Planifică următoarea călătorie. Dacă ai un spirit de aventură și îți place să descoperi locuri noi, știi că fiecare călătorie necesită o pregătire bună, mai ales dacă destinația aleasă este în străinătate. Planificați cu atenție costurile pentru transport, cazare, masă și taxe de intrare pentru anumite locuri.

Ce să faci când te plictisești? Planificați în detaliu următoarea călătorie

ce să faci în vacanță când te plictisești, cum să planifici o călătorie, desen pe plajă și mare, să organizezi o excursie

Activitatea 57. Bătaie cu perne. Unul dintre jocurile iubite de toată lumea. Găzduiește o petrecere de noapte și împărtășește prietenilor tăi o amintire distractivă și de neuitat. Pentru cele mai bune rezultate, alegeți o cameră mai spațioasă. Aproape orice tip de pernă va fi potrivit, dar cea cu pene este varianta perfectă.

Găzduiește o petrecere de noapte și distrează-te cu o luptă cu perne

ce să faci când te plictisești cu o prietenă, fată blondă, lupte cu perne, jocuri când te plictisești