Scaunul de ou agățat – să visezi și să te simți bine

Un pic de mobilier ciudat, dar atât de frumos – scaunul de ou agățat! Te va surprinde cu ingeniozitatea și confortul său. Este atât de neconvențional și ieșit din comun încât nimeni nu va crede că poate fi atât de confortabil. Vă prezentăm câteva idei în fotografii care îi vor încânta pe iubitorii de design și stil.

Scaunul agățat de ou este atât de confortabil …fotoliu-agatat-ou-toamna

Scaunul cu ou suspendat surprinde prin frumusețea sa

design-ou-agatat-fotoliu

Scaunul de ou agățat pentru fanii stilului transparent

fotoliu-agățat-alb-ou-transparent

Scaunul cu oue, o piesă de mobilier esențială

fotoliu-agățat-ouă-terasă

Designul scaunului cu ou agățat este irezistibil

fotoliu-agățat de ouă

Vă invităm la confortul zilnic  fotoliu-alb-ou-agatat fotoliu-agățat-alb-ou-dantelă  fotoliu-agatat-din-ou dormitor-fotoliu-agatat-ou fotoliu-agatat-camera-albus de ou fotoliu-agățat-perna-ou-roșu fotoliu-agățat din piele-ou fotoliu-agatat-dantela-ou  spânzurătoare-fotoliu-ou-fazan fotoliu-agatat-ou-fier fotoliu ikea-ou-agatat interesant-fotoliu-agatat-ou interior-ou-agățat-fotoliu fotoliu-agățat-grădină-ouă spânzurătoare-fotoliu-ouă-grădină-victoria fotoliu-agatat-ou-mare fotoliu-agatat-ou-negru fotoliu-agatat-ou-dantela-neagra fotoliu-rattan-ou-agatat fotoliu-agățat-ou-ratan-negru fotoliu-agatat-ou-rosu

Sperăm că ți-au plăcut propunerile noastre pentru scaun de ou agățat și că ai găsit idei interesante pentru interiorul tău.