Cum să măriți o cameră cu oglinda – un obiect decorativ cu adevărat minunat

„Oglindă, oh frumoasa mea oglindă, spune-mi de ce te adopt în casa mea? „Credeți-ne, răspunsul oglinzii ar fi mai mult decât satisfăcător, deoarece există mai multe motive excelente pentru a o invita în casa voastră. Dincolo de ritualurile zilnice de frumusețe, oglinda joacă de fapt un rol pur decorativ. Pentru a vă convinge, vom încerca să oferim un răspuns la întrebare cum să mărești o cameră datorită oglinzii. Un sfat de decor pentru a economisi metri pătrați !

O singură oglindă mare este capabilă să transforme complet o cameră

care sunt avantajele unei oglinzi de designer pentru a mări un spațiu și a-l face să pară mai aerisit

Cum să faci o cameră mai mare – beneficiile unei oglinzi

A scăpa de tot ceea ce este de prisos, a favoriza mobilierul minimalist, a revopsi pereții în culori deschise … Iată câteva secrete pentru mărirea unui spațiu prea mic. Dar, din nou, există oglinda care este, fără îndoială, cel mai ingenios și mai economic mod de a face o cameră să pară mai mare decât este. O parte din avantajul acestui obiect magic este capacitatea sa de a reflecta lumina, astfel încât să se răspândească mai bine prin cameră. Prin urmare, senzația de spațiu și luminozitatea crescută. Și să nu uităm că oglinda poate servi și ca obiect decorativ elegant. În rattan sau macramé pentru o atingere boemă, încadrat în metal negru pentru o atingere industrială, model de soare auriu pentru a juca pe opulență. Sau – faimoasa oglindă rotundă, care este un pariu sigur în decor. Pe web, puteți cu ușurință găsiți o oglindă de perete online, demn de o piesă de artă. Acest tip de oglindă este, fără îndoială, cel mai răspândit și practic. Așezați-l deasupra șemineului, canapelei sau patului și aveți un punct focal remarcabil.

Oglindă rotundă clasică încadrată în alamă pentru o notă de splendoare în baie

oglindă rotundă agățată pe perete baie cu cadru din alamă marmură și decor din baie din alamă

Unde să așezi oglinda într-o cameră ?

Cu toate acestea, oricare ar fi designul oglinzii, trebuie să știți că alegerea locației pentru aceasta / acestea nu se face la întâmplare. Aranjarea oglinzii în diferite locuri din cameră, are ca rezultat un efect variat și jocuri de perspective. Deci, utilizați obiectul în funcție de nevoile dvs.! Ca regulă generală, oglinda trebuie plasată în fața unei surse de lumină, fie ea naturală sau artificială. Dar, în rest, procedăm de la caz la caz. Pentru a prelungi un hol și a crea o senzație de adâncime, de exemplu, am instala una sau mai multe oglinzi pe peretele din spate. Pentru un efect uimitor de trompe l’oeil, am paria pe un acoperiș din sticlă oglindită. Aceeași iluzie a deschiderii către o cameră suplimentară ar fi creată de un perete cu oglindă sau un dulap sau dressing cu fațadă cu oglindă.

Copertina oglindită pentru a crea iluzia unei încăperi

idee originală de decorare a pereților a oglinzilor într-o cameră de zi boemă contemporană, cum să măriți o cameră

Ce oglindă în funcție de utilizarea pe care o veți face de ea ?

Cu toate acestea, alegerea oglinzii ar depinde și de spațiul pe care îl aveți și de modul în care intenționați să o utilizați. O singură oglindă psihică este ideală pentru mărirea unui dormitor și pentru a-ți perfecționa aspectul zilei. Acest lucru se sprijină de obicei pe un perete și conferă un caracter elegant camerei. În plus, o oglindă cu LED-uri ar fi un adevărat atu într-o baie de designer, dar și o soluție funcțională pentru a nu rata niciodată cel mai mic detaliu al rutinei de dimineață. Și, în cele din urmă, dacă aveți puțin loc pentru o singură oglindă mare, există soluția „peretele oglinzilor”. În plus față de aerisirea încă o dată a spațiului, acesta este un exemplu superb de decorare foarte atractivă. De obicei, pentru a constitui compoziția, s-ar baza pe oglinzi de formă și materiale identice. Cu toate acestea, un perete de oglinzi nepotrivite ar constitui o adevărată galerie de artă. Fii atent, totuși, pentru că riști să faci prea mult.

Un perete întreg de oglinzi nepotrivite pentru un efect decorativ uluitor

oglinzi vintage nepotrivite idei de decorare a peretilor cu oglinzi pentru perete living gri perla