Sofaer “Marseille”

Sofaen er midtpunktet i rommet der den ligger. Det er både et sted å slappe av og et komplett soveplass. Utvalget av sofaer “Marseille” er populært blant kjøpere, ettersom det kombinerer ikke bare praktisk, funksjonalitet, men også kvalitet.

Særegenheter

Det viktigste kjennetegnet ved “Marseille” -serien er mangfoldet av farger, utførelse i rette og kantede versjoner av hver modell. En slik sofa kan brukes i absolutt alle rom: stue, studie, kafé, barnerom..

Produsenter bruker forskjellige transformasjonsmekanismer i produksjonen, noe som er praktisk for hver kunde..

Sofaen “Marseille” vil bidra til å gi ethvert interiør individualitet. Ikke glem også den rimelige prisen. Sofaer kan kjøpes av absolutt alle, uansett inntektsnivå, og samtidig vil de bruke polstrede møbler av høy kvalitet som vil beholde sitt opprinnelige utseende i mange år..

Modeller

Utvalget av sofaer “Marseille” er mangfoldig og bredt. Her kan du velge riktig modell for både hjem og kontor. De mest populære er “Next”, “Bono”, 1, 2, 3, med ottomansk, “Lux” og “Comfort”. Nedenfor er en mer detaljert beskrivelse av hver modell:

  • Sofa Neste refererer til rette sofaer. Har en trendy design utviklet i henhold til europeiske standarder. Trekket understreker stilen og alvorlighetsgraden av produktet. Passer selv for små mellomrom. Sofaen gjøres enkelt om til en seng. Tikk-fold-mekanismen forhindrer at gulvet riper. Tilstedeværelsen av en stor eske for sengetøy løser problemet med lagring av sengetøy.

  • “Bono” – en utsøkt og streng sofa, som er perfekt for et interiør der det er nødvendig å understreke komfort og hygge. Modellen kan bestilles i en vinklet eller rett versjon. Konvertering til en full seng er rask og enkel. Transformasjonsmekanismen er uttrekkbar. Sofaen er utstyrt med romslige esker for oppbevaring av sengetøy.

  • Modell “Marseille-1” elskere av komfort og funksjonalitet vil sette pris på. Hjørnesofaen har en romslig boks for sengetøy og er også utstyrt med en enkel Eurobook -transformasjonsmekanisme. Vinkelen er universell, den kan brukes både til venstre og til høyre. Fyllstoffet er en fjærblokk.

  • Sofa “Marseille-2” – en elegant representant for denne serien. På grunn av tilstedeværelsen av ruller, er det en glede å sitte på en slik sofa. Den opprinnelige formen på armlenene gjør den unik. Utførelse er mulig både i en kantet versjon og i en rett etter kjøperens valg. Det romslige soveområdet er utstyrt med en jevn og tykk madrass.

  • Fantastisk hjørnesofa “Marseille-3” egnet for alle rom. En romslig soveplass garanterer en god søvn, og en skuff med utrullingsmekanisme er en utmerket løsning for oppbevaring av sengetøy. Armlenene er utstyrt med avtagbare puter. Trekkene på putene er også avtagbare og krever ikke spesiell forsiktighet; de kan vaskes i en vanlig vaskemaskin. Transformasjonsmekanisme – “aknar”.

  • Myk og praktisk hjørnesofa “Marseille” med en osmannisk Er en garanti for et behagelig opphold for hele familien. Et flott alternativ for en leilighet eller et landsted. Individuell design vil gjøre interiøret ditt unikt.

  • Sofa “Lux” elegant og funksjonelt, vil sikre et fantastisk opphold. Har en romslig soveplass. Blokken av uavhengige fjærer gir den ortopediske egenskaper, noe som garanterer en sunn og god søvn. Transformasjonsmekanismen – “Eurobook”, gjør det enkelt å gjøre sofaen til en full seng.

  • Sofa “Comfort” – dette er et flott alternativ for kjennere av funksjonalitet. I løpet av dagen fungerer det som et hvilested, og om natten blir det til en dobbeltseng. Fyllstoffet består av to typer fjærer, bølgete og uavhengige. Alt dette garanterer en fantastisk hvile og holdbarhet på møblene..

En oversikt over sofamodellen “Marseille”, se følgende video.

Materialer

For produksjon av sofaer bruker “Marseille” produsenter materialer som har kvalitetssertifikater. Dette gjelder både fylling og møbeltrekk. Fyllstoffet kan være en fjærblokk av typen Bonnel, blokk med uavhengige fjærer og forskjellige lag For at soveplassen skal glede eierne i mange år med sitt originale utseende, bruker produsentene også polyuretanskumlag i madrassen. Ofte lagt til filt, kokosnøtt og polyesterfiber, noe som er helt trygt og ikke forårsaker allergi.

Kokosnøtter er motstandsdyktig mot forfall og deformasjon, så levetiden til slike møbler økes betydelig.

For deksler og møbeltrekk brukes vanligvis naturlige stoffer eller lærerstatning, så vel som øko-skinn. Alle disse materialene er enkle å rengjøre og kan rengjøres med konvensjonelle stoffrensere.. I standardversjonen er sofaer laget på en treramme, men tidene endrer seg og teknologien står ikke stille. Oftest brukes en metallramme, denne typen regnes som den mest holdbare. Tilstedeværelsen av flere stålkonstruksjoner på steder med størst belastning gjør rammen usårbar. Garantien på sofaer er i gjennomsnitt 10 år, men som praksis viser er denne perioden mye lengre.

Farger

Fargepaletten til møbelsett og produkter “Marseille” er ganske mangfoldig. Et bredt spekter av farger lar deg gjøre sofaen til sentrum av interiøret. Klassiske nyanser som grå, svart, hvit er ikke utelukket. Hver kunde kan velge en farge basert på deres preferanser, så vel som stilen i interiøret. Lyse, noen ganger til og med giftige farger vil gjøre utformingen av rommet unikt og trendy..

Men du bør være forsiktig når du velger slike nyanser. Sofaen skal være i harmoni med hele miljøet, og ikke være et lyspunkt i rommet..

De mest populære fargene er klassiske. Men i en tid med ekstravagante og levende design, blir sofaer i naturlige farger, for eksempel rød kombinert med svart eller hvit, ofte kjøpt. Grønne og brune farger er perfekte for elskere av øko-stil. Lyse blå eller lyseblå farger velges av den yngre generasjonen. Hvis du vil tilpasse interiøret ditt, må du ta hensyn til det brede fargespekteret som Marseille -sofaene har.

Stil

Marseille -sofaer har en klassisk stil. Hver modell er individuell, men den vil se bra og fordelaktig ut i ethvert interiør. Takket være et stort utvalg av modeller og alternativer, vil kjøperen kunne understreke sin individualitet og smak..

Austere skinnsofaer, kantete eller rette, understreker luksusen og adelen til kontorer og kontorer. Og små og lyse vil gjøre ethvert rom i en leilighet eller et hus unikt..

Den klassiske stilen kommer også til uttrykk i utformingen av ryggen og armlenene på sofaen. Tilstedeværelsen av ruller som følger kurven på ryggraden gjør hver modell allsidig. Alt dette bidrar til å understreke følelsen av stil og smak hos eieren..

Anmeldelser

Sofaer “Marseille” har lenge vunnet sin æresplass blant lignende produkter. Fra anmeldelsene kan du forstå at de praktisk talt ikke har noen mangler, men det er mange fordeler.. De fleste kjøpere fremhever rimelig pris. Blant produktene i denne klassen er “Marseille” det mest budsjettmessige alternativet. I utseende er det ikke dårligere enn dyrere modeller, og noen ganger til og med overgår dem. Utseendet på polstrede møbler antyder at bare materialer av høy kvalitet, holdbare strukturer brukes i produksjonen.

Møbler “Marseille” kan brukes både til en leilighet og til kontorer og kontorer.

Det lar deg understreke alvorligheten og luksusen i interiøret. Det neste pluss som skiller sofaen fra andre er muligheten til å velge et direkte alternativ eller et hjørne. Men det er også verdt å merke seg at en viktig kvalitet er tilstedeværelsen av en universell vinkel, som kan brukes både på venstre og på høyre side. Et stort utvalg av fargeløsninger er også verdsatt av kjøpere som en av fordelene. Her kan du drømme deg om og kjøpe et produkt som bare oppfyller dine ønsker..