Sofaer i den hviterussiske fabrikken “Pinskdrev”

Sofaer i den hviterussiske fabrikken

Interiøret i huset avhenger i stor grad av tilstedeværelsen av polstrede møbler i det. Sofaer i det hviterussiske selskapet “Pinskdrev” vil gjøre hjemmet ditt vakkert og elegant, skape en spesiell atmosfære av varme og komfort i det, fylle hjemmet ditt med positiv energi fra dyrelivet.

“Pinskdrev” er garantisten for miljøvennlige og edle stilige møbler av høy kvalitet, som det bare brukes naturlige materialer (massiv eik, bjørk, bøk og andre verdifulle arter). Noen møbler er eksklusive, ettersom de er laget av håndverkere for hånd..

Funksjoner og fordeler

Pinskdrev har produsert møbler siden 1880. Produksjonen kombinerer vellykket tradisjonell tidstestet teknologi og de mest moderne prestasjonene innen møbelproduksjon. Bedriften har sitt eget skogbruk, som gjør det mulig å produsere møbler av beste kvalitet til laveste pris.. Laboratoriet kontrollerer materialer for å overholde kvalitets- og miljøsikkerhetsstandarder.

Fordeler:

 • henne produsert på en høyteknologisk og høy presisjon utstyr;
 • materialer er av høy kvalitet, som de er laboratorietestet;
 • gulvmaterialer har 8 styrkekategorier, sikre jevn lastfordeling;
 • møbelstoff har et stort utvalg av farger, inkludert naturlig og kunstlær;
 • bredt spekter av stiler – fra klassisk til moderne.

Modeller varierer i størrelse, form, møbeltrekk, strukturmekanisme. Individuelle strukturer inkluderer en treramme dekorert med utskjæringer, malerier eller andre overflater.

“Pinskdrev” produserer møbler i forskjellige priskategorier, blant dem finnes det også sofaer i økonomiklasse. De er små og rimelige å fullføre. (“Breeze”, “Linda”, “Karo-2”). Det produseres også luksusmodeller. For eksempel en klassisk hjørnesofa i italiensk stil “Europa”, dekorert med utskårne dekorative elementer, har en transformasjonsmekanisme “Spartacus”.

Pinskdrev -sofaer er holdbare, deformeres ikke, knirker ikke, trekket beholder sitt opprinnelige utseende.

Møbelutvalget oppdateres kontinuerlig: hvert sjette måned slippes 30-40 nye produkter.

Skjemaer

“Pinskdrev” produserer forskjellige sofaer skjemaer:

 1. hjørne,
 2. lineær (rett).

Hjørnestrukturer har som regel en stor kapasitet. I tillegg inkluderer serien med sofaer kjøkkenmodeller og ottomaner..

Dimensjoner

Sortimentet av sofaer har også romslighet. Det er modeller:

 1. liten størrelse,
 2. dobbelt,
 3. trippel,
 4. firemannsrom og mer.

Ekstra pynteputer er tilgjengelig for mange modeller.

Den største etterspørselen er etter 2-seters (2 m) og 3-seters modeller (3 m).

En av de populære modellene er “Austin”. Denne sofaen har en rett form, den er tre-seters (lengde 264 cm), utstyrt med en Eurobook-mekanisme, en blokk som består av uavhengige fjærer brukes som gulv. Polstring kan ha to alternativer: stoff og kunstskinn. Armlenene har en hard pute. Ryggstøtten består av puter. Det er en vaskeri.

Materialer

Sofaer har vev eller skinntrekk.

Stoffbelegg inkluderer:

 1. flokk,
 2. jacquard,
 3. velour,
 4. chenille,
 5. fuskskinn.
 • Flokken oppnås ved å påføre nylonbunke på en klebende base (bomull eller polyester). Flokker kan preges og skrives ut. Fordelene med flokk inkluderer: motstand mot mekanisk skade, fuktmotstand, behagelig å ta på, har en rekke farger, renser godt, rynker ikke, beholder sitt opprinnelige estetiske utseende i lang tid.

 • Jacquard – det tetteste stoffet. Det oppnås ved å flette flerfargede tråder som danner et mønster. Stoffet rynker nesten ikke, deformeres ikke. Noe hardt. Lett å rengjøre. Møbler med slike møbler ser luksuriøse ut.
 • Chenille ligner jacquard, men chenilletråden er dobbel: består av myk og myk tråd. En kombinasjon av naturlige og syntetiske tråder er mulig. Fordelene med stoffet inkluderer styrke og holdbarhet, miljøvennlighet (i nærvær av bomullsfibre), allergivennlighet, fargebestandighet.

 • Velour – strikket haugstoff. Materialet har en varm glans og utmerket fargebevarelse. Naturlige fibre brukes oftest: ull, bomull eller silke. Noen ganger brukes tråder av nylon eller polyester. Fordelene med velour inkluderer: høy styrke, langsiktig estetisk utseende, fargestabilitet, bevaring av kroppstemperatur: det er veldig behagelig å hvile på en slik sofa..
 • Imitert semsket skinn – Satinvevstoff. Kunstig semsket “puster” godt, er svært slitesterk, har en rik fargepalett og er veldig praktisk å bruke..

Polstrede møbler “Pinskdrev” med skinntrekk varierer etter gruppekategori.

I den 105. gruppen er møbeltrekk laget av kunstskinn.

I den 115. gruppen er “arbeidsflater” (seter, ryggstøtte, øvre del av armlenene) laget av ekte skinn. Sider og bakside er trukket med øko-skinn.

Kunstskinn oppnås ved å påføre et polymerlag på stoffet. Deretter er materialet preget, noe som gir den nødvendige imitert tekstur, som ligner på naturlig skinn.

Sammenlignet med naturskinn har kunstlær en rekke fordeler: det er allergivennlig, med en ensartet farge (en viktig egenskap for “moderne”), glatt og ensartet, uten defekter, har forskjellige fargeløsninger, det er ingen effekt av å “stikke” ved høye temperaturer og “soling” ved lave.

Det naturlige skinnet som brukes av “Pinskdrev” er av høy kvalitet: læret i det “første snittet” brukes, de “naturlige” feilene overvåkes nøye.

Fargeløsninger

Møbelpolstring “Pinskdrev” har ca. 500 fargesorter, inkludert kunstig og naturlig skinn. Stofftrekk gjenspeiler både klassiske og moderne trender i møbelindustrien. Brukes til polstring av skinnmøbler 40 nyanser av naturlig skinn. Farget skinnpolstring er veldig populært i dag. Fargenyanser har originale navn, blant annet “solsikke” og “tobakk”, “persimmon” og “plomme”, “fiken” og “melk”, “kull” og “hav”. Skinnbelegg i nyanser av en lys palett ser upåklagelig stilig, dyrt og moderne ut.

Populære modeller

 • I en modulær sofa “Matisse” festesystemet gir muligheten til å kombinere variasjoner i plasseringen av møbler. Transformasjonsmekanismen som brukes er “tick-tock”. Den tjener til daglig bruk. For å åpne sofaen må du fjerne ryggputene, deretter trekke den fremre delen av setet opp og frem ved den nedre delen, og deretter senke strukturen forsiktig til gulvet. Senk ryggstøtten ned på den frigjorte delen. Modellen har dekorative elementer: hylle og innsatser. Beholderen for sengetøy består av to esker, som er plassert under setet og i den ottomanske. Sofa lengde – 2590 mm, bredde 1530 mm, høyde 900 mm.

 • Hjørnesofa “Weimar” den har en stor køye (2900×1560 mm). Under setet og i den osmanske er det en beholder for sengetøystilbehør. Sidene er avtagbare. Transformasjonsmekanismen er “Eurobook”. Denne enheten har treføringer som gjør det enkelt å bevege ruller eller polymerglidelager. Sofaen kan enkelt utvides: setet trekkes ut, og ryggstøtten senkes til den ledige nisjen.
 • Treseter sofa “Nicole” referer til ikke-modulære modeller på en blokk med fjærer. Dimensjoner i bredde 2350 mm, dybde 1050 mm, høyde: 980 mm. Mekanismen er “tick-tock”. Avtagbare sidevegger med myke armlener. Bena og rammen er laget av tre. Det er puter. Sofaen er trukket med øko-skinn. Du kan velge mellom forskjellige farger: hvit, svart, rød, krem, beige, brun og andre.
 • Modelllinje “Nicole” inkluderer en hjørnesofa, en sovesofa, en rett sofa, en hjørnesofa for å sove, en rett sofa for å sove.

Hvordan velge?

Når du velger sofaer, bør du være oppmerksom på det faktum at kontormøbler ikke er ment å bli brukt som et sted å sove, derfor kan det hende at de ikke har transformasjonsstrukturer. Selvfølgelig bør du ta hensyn til stilen til det eksisterende interiøret i rommet. Pinskdrev -modeller gir møbler i forskjellige stiler.

Når du kjøper en sofa, bør du ta hensyn til trekkets funksjoner, beregne den optimale størrelsen på møbler, studere transformasjonsmekanismen, velge det mest praktiske for personlig bruk. Tilstedeværelsen av armlener i tre beskytter siden av sofaen mot smuss.

Hvor du skal sette?

Den skinnpolstrede hjørnesofaen vil dekorere stuen, hjemmekino, studie, konferanserom, hall eller kontor. Lyse farger vil fylle rommet med friskhet, visuelt utvide rommet.

Luksuriøse skinnmøbler er veldig vakre i kombinasjon med dekorativ veggdekorasjon (for eksempel murstein).

I høyteknologisk stil vil sofaer med rødt, mørkt rødt, svart eller hvitt skinn se harmonisk ut.

Moderne trender innen møbelmote tilbyr eksperimenter med å kombinere det inkongruøse: du kan prøve å kombinere en sofa og lenestoler fra forskjellige sett som er forskjellige i form, farge og tekstur på møbeltrekk. Alternativt en kombinasjon av en lenestol med velourpolstring og en skinnsofa.

En kombinasjon av tekstil og skinn er mulig: tekstilputer kan se vakre ut på en skinnsofa.

Skinnmøbler ser originale og interessante ut i kombinasjon med tapet av jacquardstoff med komplekse mønstre.

Anmeldelser

Stort sett er vurderingene om de kjøpte sofaene til Pinskdrev -selskapet positive: du kan alltid velge en sofa i henhold til ønsket stil og nødvendige dimensjoner. Ytterligere praktisk bruk er gitt av linskuffer. Velvalgt møbeltrekk ser feilfritt ut lenge. Alle sømmer er pene og jevne. Fyllstoffer av god kvalitet som ikke deformeres. Positive kvaliteter inkluderer forbrukere og tilstedeværelsen av glidelåser i mange modeller av møbelputer, slik at du kan endre fyllet etter behov.

For eksempel i modellen “Caroline” som positive kjennetegn legger merke til romsligheten, det komfortable soveplassen, tilstedeværelsen av hyller, en stor eske under setet.

Ulempene inkluderer kvaliteten på stofftrekk. (fra forskjellige vinkler ser det annerledes ut, fra visse posisjoner er det ikke av tilstrekkelig kvalitet: det virker som spoler og puffer). Transformeringsmetoden “tick-tock” er ikke praktisk nok til å plassere sofaen i midten av rommet, siden det vil være en belastning på ryggstøtten, noe som kan føre til brudd. Det er også upraktisk at hver gang sofaen brettes ut, må den flyttes bort fra veggen: ellers åpnes den ikke.

I noen modeller anses plasthjul under køyen og teak-tock foldbare ben som et svakt punkt (denne ulempen ble notert av forbrukere av Manchester og Uno-modellene).

Å kjøpe en sofa er et ansvarlig valg, fordi møbler vanligvis blir kjøpt over lang tid. En velvalgt sofa “Pinskdrev” kan bli en ekte dekorasjon av rommet, få hvile på den behagelig og hyggelig. Du vil ønske å gå tilbake til et slikt hus igjen og igjen..

Du vil lære mer informasjon om sofaene til den hviterussiske fabrikken “Pinskdrev” fra følgende video.