Sofaer fra fabrikken “Mye møbler”

Møbelfabrikk “Mye møbler” er den største produsenten av sofaer, vegger, bord, senger og garderober, grunnlagt i 2009 og er en av kvalitetsgarantiene på møbelmarkedet i Russland..

Funksjoner: fordeler og ulemper

Selskapet har mer enn 1000 salonger i hele Russland, hvor enhver kunde kan velge møbler fra et ferdig sortiment eller bestille produkter etter egne preferanser ved å kontakte selskapets designere. “Much furniture” er en av de største møbelprodusentene i Europa, som oppfyller alle internasjonale kvalitetsstandarder. Produksjonen bruker europeisk utstyr.

Selskapet jobber bare med pålitelige leverandører, kvalifiserte ansatte, noe som gjør at det kan garantere 100% kvalitet på ferdige produkter.

Blant fordelene er:

 1. Et stort utvalg. Selskapet spesialiserer seg på møbler for soverom, stuer, kjøkken, gangen og barnerom. Spesielt produserer fabrikken modulmøbler, garderober, kommoder, nattbord, bord, madrasser, ottomaner, vegger, stoler, sofaer og lenestoler.
 2. Salg. Selskapet holder jevnlig salg for alle typer produkter, størrelsen på rabatter varierer vanligvis rundt 35% og kan gå opp til 65%.
 3. Rask forsendelse. Levering av det kjøpte produktet vil ikke ta mer enn tre dager i fravær av produktet i salongen der du kjøpte. Hvis produktet er på lager, vil levering bli utført på kjøpsdagen. Kurerlevering vil ikke koste mer enn 1890 rubler, avhengig av kundens bostedsområde. Nylig begynte selskapet å produsere levering til Republikken Krim.
 4. Jobbe uten mellomledd. Selskapet bygger sin virksomhet uten mellomledd, noe som i begynnelsen lar deg redusere beløpet på prislappen.

Av minusene skiller følgende seg ut:

 1. Lang produksjon. Hvis en klient ønsker å bestille møbler i henhold til sitt eget design, vil leveringstiden være ganske lang. I noen tilfeller kan denne perioden være opptil to måneder. Denne faktoren bør tas i betraktning hvis du har valgt denne kjøpsmetoden..
 2. Materialkvalitet. Hovedtyngden av produktene er budsjettalternativer. Av dette skal det konkluderes med at materialer, trim, mekanismer og andre komponenter ikke kommer fra Premium -klassen. Men motstanden mot dette minuset kan tilskrives den gjennomsnittlige prislappen, det vil si at selskapet ikke prøver å jukse og overbelaste..

I denne artikkelen vil vi se nærmere på det mest populære produktet – sofaer fra “Mye møbler”. Selskapet tilbyr et stort utvalg av disse interiørartiklene for enhver smak..

Skjemaer

Vi tilbyr deg å bli kjent med de viktigste formene og stilene på sofaer fra firmaet “Mange møbler”:

 • Modulær. En modulær sofa er en enhet i flere deler som består av flere deler. Det totale antallet av dem varierer vanligvis fra to og ender på fem. Disse seksjonene kan finnes i flere konfigurasjoner. På grunn av den økende populariteten til disse modellene, er det mange stiler, design og materialer å velge mellom. De to mest populære konfigurasjonene er L-formet og U-formet. Gjennomsnittsprisen for modulære sofaer i salongen “Mye møbler” er 17 tonn..

 • “Chesterfield”. Chesterfield -sofaen er kjent for sin vatterte eller tuftede stil. Noen har en mønstret komponent på baksiden av sofaen, mens andre har en mønstret komponent på seteseksjonen. “Chesterfield” må nødvendigvis ha naturlig skinn i sammensetningen, de skiller seg også ut for sitt avlange utseende. Disse sofaene er også populære, men de kan ikke kalles budsjett sofaer. Gjennomsnittsprisen for “Chesterfield” i utstillingslokalet “Mye møbler” – fra 35 tonn..

 • Hjørne. Denne formen brukes vanligvis i utformingen av et kjøkken eller spisestue, men de er også ofte plassert på gjesterom. Gjennomsnittsprisen for hjørnesofaer i salongen Lots of Furniture er 15 tonn..

 • Uttrekkbar. Den mest populære formen for sovesofa er sannsynligvis den sammenleggbare sovesofaen. I Russland ble slike modeller populære på midten av 90-tallet på grunn av størrelsen og funksjonaliteten. I dag brukes denne typen ofte som et gjestealternativ, siden den ikke tar mye plass, og på et bestemt tidspunkt kan den fungere som et behagelig soveplass. En uttrekkbar sovesofa kjennetegnes ved at ryggen forblir vertikal, mens soveflaten er skjult under sofaen, hvorfra den trekkes ut på riktig tidspunkt. Gjennomsnittsprisen for uttrekkbare sovesofaer i salongen Lots of Furniture er 8 tonn..

Dimensjoner

Før du kjøper, må du kjenne rommet og størrelsen på sofaen. La det være minst 1,5 meter foran sofaen for å gå rundt i rommet. Hvis du bruker et salongbord, må du la en avstand på 30 til 45 centimeter være mellom salongbordet og sofaen.

Sofaer varierer i størrelse: fra 120 cm i lengde og fra 60 cm i dybden for en “baby” sofa, i lengde fra 170 cm og en dybde på 80 cm til en stor sofa.

I et rom med et standard tak på 2,4 m høyt, vil en lang sofa med brede seksjoner og lav rygg se bra ut, mens en sofa med høy rygg vil passe godt i et rom med et tak på 2,7 m..

Farger

Fargen på sofaen er en av hovedparametrene du må ta hensyn til når du kjøper.

Vitrinesofaen kan trekkes med et levende luksuriøst stoff eller dekkes med fargerike trykk som rominspirasjon. I dette tilfellet vil det tjene som hovedfokus i rommet ditt..

Hvis sofaen er tilpasset et ferdiglaget interiør, bør fargen passe inn i fargepaletten i rommet. En nøytral nyanse fungerer best med dette alternativet..

Når du bestemmer deg for om sofaen din vil være hovedfokus eller bare vil utfylle innredningen, må du bestemme hvilken farge du vil velge – lys eller mørk.. Gulvfarge har stor innflytelse på å velge riktig sofaskygge. Det trenger ikke å blande seg med gulvet, men det kan fullføre fargepaletten. For eksempel, hvis gulvet er brunt, vil en blå eller blå fargetone perfekt utfylle interiøret i rommet, du får den såkalte følelsen av en “strand”, hvor gulvet er sand, og sofaen er vann eller himmel.

hvit farge sofaen er perfekt for et soverom i mørke farger. Samtidig må du være oppmerksom på at en hvit sofa krever spesiell omsorg, spesielt hvis du har kjæledyr eller små barn..

Lyse farger sofaer (rød, grønn) passer til et rom hvor hele interiøret spiller i et visst lyst fargevalg

Materialer

Bomullsmøbelpolstring er vanligvis en blanding som kombinerer denne pustende naturfiberen med polyester, nylon, etc. Bomullsblandinger av høyeste kvalitet inneholder vanligvis mellom 45% og 60% bomull..

Skinnbelegg kan variere sterkt i pris avhengig av kvalitet og finish:

 • Fullnarvet skinn: Når vi snakker om denne arten, antas det at hele dyret på dyret er brukt, ikke delen, naturlige spor eller ufullkommenheter forblir intakte. Dette er tykt skinn av høyeste kvalitet.
 • Lys kornet hud: Dette utseendet bruker de øverste lagene av dyrehud. Det er mindre verdt enn den forrige versjonen..
 • Etsende kornet skinn Er et bearbeidet skinn.
 • Delt skinn, vanligvis laminert eller malt.
 • Øko -skinn – det mest budsjettmessige alternativet for lærpolstring, siden dette alternativet bruker syntetikk.

Syntetiske polstermaterialer:

 • Kunstlær vanligvis laget av polyuretan, et mer miljøvennlig alternativ til vinyl eller PVC.
 • Nylon – syntetisk fiber, som vanligvis blandes med andre materialer for å skape et sterkt og holdbart materiale. Det er lett å vedlikeholde og ikke utsatt for deformasjon.
 • Olefin Er et menneskeskapt materiale laget av smeltede plastgranulater. Dette slitesterke materialet er flott for møbeltrekk..

Hvordan velge?

Selskapet “Mye møbler” gir sine kunder et stort utvalg av møbler. Det skal bemerkes at garantien for sofaer når 10 år! For at en tur til butikken ikke skal overraske deg, må du på forhånd bestemme farge, form, materiale, størrelse og andre egenskaper som passer best til dine krav..

Sørg for å måle rommet der sofaen skal plasseres, samt døråpningen for å sikre at kjøpet ikke trenger å returneres til butikken bare fordi det rett og slett ikke gikk inn i hjemmet ditt..

Hvor du skal sette?

Naturligvis bør sofaen ikke forstyrre bevegelse i rommet, men å plassere den mot veggen er en valgfri betingelse, som de fleste tror. Et veldig effektivt alternativ ville være å sette seg nær vinduet, og dermed bruke plassen under det, som ofte ikke brukes..

Hvis du har et ganske romslig rom, er det mulig å plassere det diagonalt i hjørnet eller i midten av rommet. Det anbefales ikke å plassere sofaen nær inngangen.

Anmeldelser

Sofaer fra selskapet Mnogo Mebeli er veldig populære. Folk vektlegger spesielt lave priser på produkter og et stort utvalg. Når det gjelder kvalitet, er kjøpere generelt fornøyd med denne faktoren. Oftest kan man høre positive anmeldelser om modeller som Milan, Berg, Monaco, Bristol, Soft, Malibu..

Anmeldelse av en interessant sofamodell "Atlanta" fra fabrikken "Mye møbler" se videre.