Sofa “Monaco” fra fabrikken “Mye møbler”

I dag er det ganske enkelt å kjøpe en fasjonabel og stilig sofa, de fleste av de store møbelbedriftene driver med produksjon og salg av polstrede møbler. På det moderne markedet er det et bredt utvalg av modeller som kan variere i ekstern design, transformasjonsmekanisme, møbeltrekk, farger og mye mer. Selskap “Mye møbler“- en av de største produsentene av skap og polstrede møbler i Russland. Det har over 1000 salgskontorer i forskjellige deler av landet. Fabrikken produserer høykvalitets og funksjonelle møbler, som er veldig etterspurt blant kjøpere. Sofa “Monaco“Fra fabrikken” har mange møbler “en ledende posisjon i popularitetsvurderingen.

Funksjoner: fordeler og ulemper

Det russiske selskapet “Much Mebeli” er en av de beste innenlandske produsentene av polstrede og skapmøbler – å dømme etter popularitetsvurderingen. Produktene som tilbys er rettet mot mellominntektskjøpere.

Hvis du er ute etter en kvalitetssofa og ønsker å kjøpe den til den gunstigste prisen, vær oppmerksom på produktene til “Monaco”.

Denne modellen er tilgjengelig i to versjoner: universell (rett) og kantet. Det særegne ved sofaen er i størrelsen. Både foldet og utfoldet, “Monaco” -modellen er den optimale løsningen for arrangement av boligkvarter..

Det er verdt å vurdere mer detaljert fordelene og ulempene med sofaen “Monaco”.

Fordeler:

 1. stilig moderne design;
 2. foldet sofamål (rett – 240 cm x 110 cm, hjørne – 275 × 165 cm);
 3. køyedimensjonene (rett – 200 × 160 cm, hjørne – 240 × 160 cm);
 4. slitesterke møbeltrekkmaterialer av høy kvalitet;
 5. romslige skuffer for oppbevaring av sengetøy (hjørnemodellen har to skuffer, hvorav den ene er plassert under siden av sofaen, den andre direkte under sitteposisjonen);
 6. krever ikke spesiell omsorg, lett å rengjøre;
 7. det er veldig enkelt å legge ut soveplassen og sette den sammen igjen.

Minuser:

 • produsenten “angret” materiale for polstring av sofaputer, hvis bakside er trimmet med et billigere og mindre praktisk stoff;
 • oppstår vanskeligheter med sengetøy når du må fylle det;
 • ikke alle sengesett passer denne sofaen i størrelse;
 • øvre polstermateriale armlener er utsatt for forskjellige mekaniske skader (spor av kopper gjenstår, så du må bruke varme underlegg);
 • tung vekt (denne parameteren er relatert til størrelsen på sofamodellen).

Materialer

Et av de viktige kriteriene for valg av polstrede møbler er møbeltrekkmaterialet. Hvor lenge sofaen varer, hvor praktisk og holdbar den vil være, hvor ofte den må rengjøres – alt avhenger av trekkstoffets egenskaper og egenskaper..

Ulike materialer kan brukes til produksjon av polstrede møbler, blant de mest populære er naturlig og kunstig skinn, semsket skinn, velour, fløyel, fløyel, flokk, gobeliner, jacquardstoff. Som polstermateriale for den myke sofaen “Monaco” har selskapet “Mye møbler” valgt luksusfløyel. Det særegne ved dette stoffet er dets holdbarhet (ca. 60 000 sykluser).

Hvis vi utfører en sammenlignende analyse, kan det bemerkes at slitestyrken til for eksempel jacquardstoff er lik 15.000-20.000 sykluser, flokk – til 25.000 sykluser og chenille – fra 16.000 til 32.000 sykluser. Corduroy “Lux” har en betydelig fordel i forhold til andre materialer – dette stoffet er sterkere og mer holdbart. Øko-skinn regnes som et materiale med en høyere slitestyrke (ca. 100 000 sykluser).

Velveteen “Lux” – den optimale løsningen for en moderne sofa.

Fargeløsninger

Ved første øyekast på sofaene “Monaco” får man inntrykk av at produsenten har valgt ikke akkurat en god farge. Sofaen er trukket i lyse pastellfarger – beige, krem ​​og grå.

Selv om fargene er lyse, er materialet motstandsdyktig mot forskjellige flekker. Polstrede møbler i rolige pastellfarger er en utmerket løsning for å arrangere ikke bare en stue, men også et soverom. Denne modellen er mer egnet for et klassisk interiør. Men hvis lyse aksenter vises i form av dekorative elementer, vil Monaco-sofaen bli et utmerket sittegruppe i en stue, hvis interiør er dekorert i en av de ultramoderne designtrendene..

Hvordan montere og demontere?

Sofaen av modellen “Monaco” leveres av produsenten usamlet. Det er imidlertid enkelt å montere det, det er nok å nøye følge anbefalingene som er angitt i monterings- og bruksanvisningen..

Settet ser slik ut:

 1. armlener i mengden to stykker;
 2. hoveddel;
 3. uttrekkbar del;
 4. hjørnedel (for hjørnemodell);
 5. tilbake;
 6. flyttbare puter i mengden to eller tre stykker (avhengig av type modell);
 7. en trekantet enhet som brukes til å justere putene;
 8. sett med fester.

Sofaen ser veldig stilig og elegant ut. Det er ikke veldig vanskelig å demontere og montere et soveplass. Dette vil ta noen sekunder: trekk i spesialverktøyene (stoffhåndtak). Den uttrekkbare delen glir lett ut og kommer i ønsket posisjon. Når du monterer og demonterer et soveplass, må du sørge for at bevegelsene er jevne og jevne. Ikke dra for hardt eller rykkete, da dette kan skade møblene..

Anmeldelser

For noen år siden erobret Mnogo Mebeli det russiske markedet og ble i 2013–2014 en ledende produsent av polstrede og skapmøbler. I dag går imidlertid selskapet gjennom tunge tider. Det er flere og flere serviceklager. Mange anmeldelser inneholder informasjon om forsinkelser i produksjon og transport av nye møbler. Kjøpere klager på problemer med garantiavdelingen. Som noen brukere påpeker, blir de ofte “bare glemt”.

Når vi snakker spesifikt om sofaen i Monaco -modellen, er dette et godt alternativ for polstrede møbler til en rimelig pris. Men hvis de fleste anmeldelser tidligere var av positiv anbefalende karakter, så har det nylig blitt mer og mer negativt. Kjøpere bemerker at kvaliteten på utførelse og montering har forverret seg betydelig. Sofaer går i stykker de første seks månedene eller et driftsår. Ofte mislykkes uttrekkbare mekanismer som fungerer for demontering og montering av en køye.

Informasjonen om at sofaen kan utvides med nesten en liten bevegelse av hånden, samsvarer ikke med virkeligheten. Det krever ofte mye arbeid å rulle ut skuffen.

Dessverre er sidearmlene, som nevnt av forbrukere, for utsatt for forskjellige mekaniske skader. Noen la for eksempel en kopp kaffe på armlenet, og et merkbart merke var igjen på det, som ikke forsvant etter en stund. I en annen familie kjørte et lite barn med en rullator i plast inn i sideveggen på sofaen, og etterlot seg et hull der..

Det er ganske mange negative kommentarer, men generelt er Monaco -sofaen likt av samtidige. Den viktigste fordelen er størrelsen. På en slik sofa er det et sted for hvert familiemedlem. Det vil være så hensiktsmessig å kjøpe en Monaco -sofa – det er opp til kjøperen å bestemme. Imidlertid bør det bemerkes at kvaliteten ofte tilsvarer kostnaden for produktet. Sofa “Monaco” fra det russiske selskapet “Mye møbler” – det beste budsjettalternativet.

Se nedenfor for mer informasjon.