Sofa “Baron”

Når du velger møbler til en stue, må kjøperne først og fremst ta hensyn til kvalitet, pris, garantiperiode og utseende. Sofa “Baron“Perfekt for et lite rom, fordi det er ganske kompakt og lakonisk. På møbelmarkedet tilbyr produsentene alle slags modeller og varianter – med og uten sengetøyskuff, rett eller med stang, på en metallramme, en mini -versjon eller mer, stoff og skinn, alle slags nyanser og farger.

Farger

Beige, brun, svart er de mest populære fargene på Baronsofaer. Dette skyldes det faktum at slike modeller som regel velges av ektepar som har en liten leilighet, har små barn eller ofte har hjemmemøter med venner. I en slik situasjon vil mørkt stoff bli det mest praktiske og vil vare mye lenger. Skader, flekker, spor av barns “kunst” vil ikke skille seg ut på det så.

Denne fargepaletten er best egnet for daglig bruk og er ikke redd for noen utfordringer..

Materialer

Stofftrekk er den vanligste versjonen av Baron -sofaen. Produsenter bruker vanligvis bomullsmateriale, enten ensfarget eller med flettet mønster. Disse kan være geometriske former eller berømte landemerker i fjerne land. For armlenene og bunnen av sofaen brukes kunstlær, i dyrere versjoner – ekte skinn.

Alle “Baron” sofaer er laget på en metallramme. Dette skyldes strukturenes styrke. Det gir lang levetid i daglig bruk. Dette alternativet muliggjør enkel demontering (og montering). Møbler kan installeres og demonteres uavhengig når som helst – for eksempel ved flytting.

Dimensjoner

Ministørrelse er iboende i “Baron” sofaer. Det er på grunn av størrelsen de er populære. 140 × 200 cm, 180 × 200 cm er de vanligste sengestørrelsene. Muligheten til å bestemme parametrene og velge riktig produkt fra flere alternativer er veldig praktisk, det lar deg velge riktig konfigurasjon for enhver leilighet.

Det er også gode alternativer blant modellene. XL -sofaer gir mer soveplass. I den monterte versjonen vil et stort antall mennesker også passe på slike møbler. I dette tilfellet er det imidlertid nødvendig med en stor plass for sofaen selv..

Oversikt over tilbud fra forskjellige produsenter

I butikken “Mye møbler“Du kan finne en fin sofa” Baron “med berømt utsikt over London. Den myke delen er laget i grått, armlenene er i svart skinn. Garantien for slike produkter er 3 år. Denne modellen kombinerer et interessant trykk og stilig utseende, og fargeskjemaet er ikke for lyst, blir ikke veldig skittent og ikke veldig mørkt, gleder øyet. Et avtagbart deksel og to puter tilbys – alle med samme trykk “London“.

Mebelgrad“Tilbyr den russiske sofaen” Baron “. Denne versjonen av polstrede møbler er laget av metall, tre, stoff, polstring – skumgummi. Høyde – 94 cm, dybde – 101 cm, bredde – 217 cm. Denne modellen kjennetegnes av designerarmlener og en uvanlig design av rygg og sete – i form av en bølge.

Hvordan montere?

Instruksjonene for montering av Baron -sofaen er ganske enkle. Alle vil klare en slik oppgave – takket være den praktiske og funksjonelle mekanismen “trekkspill”. Som regel leveres sofamodulen montert, så det gjenstår bare å feste sidepanelene med armlener.

Det er et alternativ med to deler: en bakramme og en brettdel, den såkalte køyen. Ryggstøtten og armlenene er festet til metallrammen. Da spiller en glideboks inn, som også er plassert på en metallramme. En madrass er plassert på toppen. Ikke glem å skru på bein og hjul.

Funksjoner og fordeler

For et familiebudsjett og en liten stue eller soverom, vil den kompakte og rimelige Baron -sofaen være den ideelle løsningen. Tross alt er dette multifunksjonelle og allsidige møbler. Med en enkel bevegelse blir en slik sofa raskt til en komfortabel seng, hvor det er plass til to. I dag bruker produsenter for slike modeller vanligvis “trekkspill” -mekanismen, som lar deg raskt og enkelt brette ut sofaen (og deretter brette den tilbake). Dette er den utvilsomme fordelen med en slik modell..

Et annet pluss er at sofaen er laget på en metallramme. Foldet størrelse er liten, men soveplass er tilstrekkelig for to personer. Dette er ideelt for en liten leilighet. Det er vanligvis et avtagbart deksel som kan fjernes og vaskes i maskin.

Det er modeller med en eske der det er praktisk å oppbevare puter, sengetøy og et teppe. Dette er også verdt å ta hensyn til, siden det ikke er tilgjengelig overalt..

Prisen på Baron -sofaen avhenger av produsenten, materialer og komponenter, men dette beløpet, hvis det kan overstige 20 tusen rubler, er ikke veldig mye. Når du velger, bør du være oppmerksom på tilstedeværelsen av ortopedisk rustning i bunnen av sofaen. De vil fremme behagelig og sunn søvn. Pluss, i denne saken, sammensetningen av madrassen og fyllmaterialet. For å spare penger kan du velge bomull og lær som polstring. Disse materialene er enkle å rengjøre.

Modeller

Sofaen kan ikke bare være monofonisk. Modell “Paris“Vil se veldig imponerende og fargerikt ut i rommet. Veggmalerier skaper en spesiell atmosfære i rommet, og sofaen kan gjøre det også. En svart -hvitt løsning og et bilde med utsikt over Paris på møbeltrekk vil lykkes med å passe inn i et strengt interiør eller utfylle minimalismestilen.

Direkte “Baron” 022 i svart-grå-beige farger kan kjøpes til en pris på 20 til 22 tusen rubler. For denne modellen er dette en utmerket valuta for pengene. Dimensjoner på en slik sofa: bredde – 173 cm, dybde – 104 cm, høyde – 88 cm. Soveplass – 148 x 204 cm. Øvre kant av sofaen er laget av velour og miljøskinn, noe som spesielt vil appellere til dem som bryr seg om miljøet.

Settet inneholder beige puter. Basen er en sterk metallramme og bjørkelekter, som har en ortopedisk effekt.

Modell 5, 2, 3, 4, 140 – dette er alle varianter av “Baron” sofaen fra forskjellige produsenter. “Baron-5” er en hjørnesofa med sengetøyskuff. Han har høye massive armlener, tre ryggputer. Hjørnet stiger for å gi tilgang til det indre rommet der forskjellige ting kan lagres. Modellens hvite farge er egnet for et rikt, aristokratisk interiør..

Stor størrelse

Sofa XL egnet for store rom. Han har en stor soveplass. Når den er brettet, kan den passe til flere mennesker enn standardbaronen. Armlenene til en slik modell er litt smalere enn vanlig. Det er to puter, men det finnes ikke alltid en vaskeskuff. Armlenene er ferdig i kunstlær, sete og rygg – stoffmateriale.

Produsenter bruker hallcon, polyuretanskum som fyllstoff. Mekanismen er standard – “trekkspill”. Køyedimensjonene er 200 x 198 cm. I samlet form: bredde – 226 cm, dybde – 110 cm, høyde – 90 cm. Rammen er laget av en metallramme og trepanser.

En sofa med bar er en av de mest etterspurte modellene. Et slikt tillegg til møbler kan være uttrekkbar og innebygd i armlenet. Det er en variant med sidestang, da er den allerede autonom og glir ikke ut. Hyllene er på siden og lar deg plassere glass og flasker i forskjellige høyder.

“Galaxy” eller “Lux” – Disse modellene vil variere noe i form av armlener og seter, samt ryggstøtte. Den kan være rett eller sydd. Mønstrene på stoffet avhenger av fabrikken og din smak. Det er bare en transformasjonsmekanisme – “trekkspillet”. Den har lenge etablert seg.

Anmeldelser

Etter å ha studert kundeanmeldelser kan vi konkludere med at folk nærmer seg valg av sofa veldig grundig. Derfor blir kravene til produsenter enda større. Mange har små leiligheter med svært lite ledig plass. Men samtidig vil folk gjøre rommet vakkert, romslig og ikke overbelaste det med unødvendige gjenstander..

Komfortabel sofa “Baron”, hvis dimensjoner passer inn i parameterne 140 x 200 cm eller 180 x 200 cm, oppfyller kravene til de mest kresne forbrukerne. Fordelen er det faktum at det er et utvalg av størrelser. Køyen har en flat overflate, uten høydeforskjeller eller støt som kan ødelegge søvn.

Fordelen med denne modellen er at det er behagelig for selv høye mennesker å sove på en slik seng, og hælene vil ikke henge ned. Køyebredden er nok for to. Fra anmeldelsene er det klart at trekkspillmekanismen, som brukes i slike møbler, rettferdiggjør seg fullt ut. Sofaen er enkel å montere og demontere. Dette kompliserer ikke daglig bruk som seng..

Når du velger, bør du være spesielt oppmerksom på tilstedeværelsen av et pip. I mange anmeldelser ble denne svært mangelen notert som en ulempe – uansett produsent. Den utvilsomme fordelen er tilstedeværelsen av en metallstruktur.

“Baron” sofaen kan raskt demonteres og deretter settes tilbake like raskt. Denne funksjonen er uunnværlig når du flytter..

Denne sofa videoanmeldelsen "Baron" lar deg se den fra alle sider.