Skrivebord med kantstein

Det er neppe mulig å forestille seg noe fullverdig hjem uten et personlig arbeidsområde eller kontor. Siden i den moderne verden alle er vant til at arbeidsplassen skal være organisert og multifunksjonell, anbefaler mange eksperter å kjøpe skrivebord med kantstein som et universelt kjøp, som det ikke bare er mulig å skrive på, men også å jobbe på en datamaskin ..

I slike tabeller vil det være veldig praktisk å ordne alt nødvendig arbeid inventar og skrivesaker. Du lærer videre hvordan du velger og ordner slike bord riktig, i tillegg til at du blir kjent med varianter og ekspertråd..

Særegenheter

Skrivebord med nattbord anses alltid som populære og relevante..

De har mange fordeler og forskjellige funksjoner:

 • Slike produkter er tilgjengelige i et stort utvalg. Å finne et bord til arbeidsplassen din vil ikke være vanskelig. Et stort utvalg av bord i forskjellige klassiske og moderne stiler lar selv de mest kresne kundene velge.
 • De fleste bordene er hovedsakelig laget av naturlige og holdbare materialer, noe som absolutt vil rettferdiggjøre prisen over tid. Oftest er det tre av forskjellige arter. Men selvfølgelig er glass- og metallmodeller intet unntak..
 • Enkle design av skrivebord med kantstein kan installeres i alle rom; om ønskelig kan de plasseres selv i midten av rommet. Men store sett med ekstra hengende hyller og stativer kan bare installeres i nærheten av veggen.

 • Bord med skjenk er den ideelle løsningen hvis du trenger å spare plass. I dag er kompakte modeller veldig relevante, noe som lett kan hjelpe til med å organisere en universell arbeidsplass..
 • Det moderne møbelmarkedet tilbyr mange forskjellige alternativer for skrivebord fra både innenlandske og utenlandske produsenter. Sistnevnte vil selvfølgelig koste mer. I dag er imidlertid mange eksperter sikre på at moderne innenlandske produkter ikke er verre enn utenlandske og europeiske, så det er ingen vits i å betale flere ganger mer..

Hvis du allerede har bestemt deg for at du vil kjøpe akkurat et slikt bord, vil du neppe bli skuffet, siden dette er langt fra hele listen over fordeler som kan tilskrives skrevne møbelprodukter med kantstein..

Varianter

Det antas at tradisjonelle typer bord av denne typen først og fremst er beregnet på lagring av dokumenter..

De viktigste typene skrivebord med kantstein inkluderer:

 • En-kolonne modeller.
 • Dobbel pullerter.

Oftest er slike bord laget i en klassisk stil med naturlige materialer, hovedsakelig tre, som ofte er dekorert med vakre utskjæringer eller dekorative skinndetaljer. I de fleste tilfeller har slike produkter en modifikasjon av flere sokkler og skuffer. Selvfølgelig vil slike møbler koste mye, men de plasseres også hovedsakelig i studierom eller kontorer..

Enklere modeller av skrivebord er også produsert av tre, veldig ofte av sponplater. Produkter av denne typen er svært lønnsomme å kjøpe, siden de er ganske billige. De mest populære er modeller med to nattbord, med deres hjelp kan du lønnsomt og kompakt passe alt du trenger inn i arbeidsområdet: fra dokumenter til skriveredskaper. Disse rimelige bordene er ideelle for å organisere arbeidsplasser for skoleelever og studenter..

Det enkleste bordet er det med en forenklet design og ett nattbord. Som oftest er dette nattbordet utrullet. Mange kjøpere anser disse bordmodellene som veldig komfortable og store. Slike modeller kan kjøpes umiddelbart med et skap, eller du kan kjøpe det senere, om nødvendig..

Denne typen produkt regnes som mobil og kompakt, den er ideell for installasjon i en liten leilighet, så vel som når arbeidsområdet ligger på balkongen..

Hjørnebord med sokkler på hjul anses ikke mindre populært. De kan ta veldig lite plass, så de er også ideelle for rom der plass er viktig..

Det moderne møbelmarkedet tilbyr skrivebord med sidebord som en del av ferdige hodesett. I det monterte settet med bordet vil det som regel være ekstra skuffer, forskjellige typer stativer og hyller for oppbevaring av bøker og annet tilbehør i arbeidsområdet..

Hvordan velge?

Når du velger og kjøper et skrivebord med kantstein, er det svært viktig å vurdere følgende punkter:

 • Preferanse bør bare gis til påviste og lisensierte merker og butikker som har produsert produkter av denne typen i flere år. Vær forsiktig med møbelbutikker på nettet, mange fagfolk anbefaler personlig å velge møbler for å være sikker på at du kjøper produktet du trenger..
 • Før du kjøper et bord for et arbeidsområde, må du ta de nødvendige målingene. Det er veldig viktig å vite på forhånd hvilken størrelse bord du trenger. Tross alt, noen ganger må du bestille et produkt i henhold til individuelle målinger..
 • Hvis du synes det er vanskelig å bestemme målene eller stilen på det fremtidige produktet, er det best å kontakte spesialistene som sikkert vil hjelpe deg med å løse dette problemet..

 • For klassisk interiør er det best å velge bord laget av tre, for eksempel furu eller eik. Men for moderne interiør er metallmøbler med glass perfekt..
 • Når du velger en skjenk til et bord, hvis den ikke er inkludert i settet, må du være oppmerksom på dens romslighet og funksjonalitet. I tillegg skal det være i perfekt harmoni med hele produktet, og ikke motsi det i stil og design. Utrullbare sokkler er gode fordi de lett kan trekkes ut, men de vedlagte er litt vanskeligere å flytte. Innebygde sokkler kan ikke trekkes ut i det hele tatt, men de har også mange fordeler..
 • Overdimensjonerte, men samtidig multifunksjonelle skrivebord med en ekstra hengende overbygning og separate sokkler vil se veldig fordelaktig ut i klassisk interiør. Når du velger dem, er det viktig å vurdere ledig plass for installasjonen..
 • Mange merker har også datamaskinbord med TV -stativ. De kan trygt installeres i stuen eller soverommet, de sparer perfekt plass og tømmes vellykket i ethvert interiør. Svært uvanlige modeller finnes på Ikea.

Ekspertråd

 • Når du kjøper et hjørnebord, anbefaler mange eksperter å kjøpe et uttrekkbart nattbord og installere det ved siden av bordet for best mulig bekvemmelighet og tilgang til det..
 • Det mest praktiske og praktiske kjøpet anses å være et møbelsett med skrivebord, flere sokkler på hjul og hyller. Selvfølgelig, hvis plassen tillater det. Ved hjelp av slike møbler kan du utstyre arbeidsplassen så praktisk som mulig og ordne den i samme stil og design..
 • Hvis rommet tillater det, så velg et bord med en stor bordplate, som det vil være mest praktisk å jobbe på. Noen ganger er datamaskinmonitorer til og med installert på store bord som en TV..

 • Det er best å plassere arbeidsplassen ved vinduet. Det er viktig å velge et praktisk sted her, slik at når du jobber på dagtid, ikke skyggen faller på boken eller papiret, og den bærbare datamaskinen eller dataskjermen ikke skinner..
 • Ikke glem riktig kunstig belysning. En liten, men behagelig lampe kan enkelt plasseres på skrivebordet, slik at du kan jobbe enda sent..
 • Hvis du vil spare plass så mye som mulig, men samtidig kjøpe noe moderne, må du være oppmerksom på å transformere bord med flere sokkler. Slike produkter anses å være veldig multifunksjonelle, og samtidig kan de kjøpes med fortjeneste..

Pris

Kostnaden for et skrivebord består oftest av følgende faktorer:

 • materialet som ble brukt til å lage et slikt produkt;
 • det er veldig viktig om manuelt arbeid ble brukt;
 • fra hele settet (fra antall sokkler, hyller og skuffer);
 • noen ganger er det en stor markup for populariteten til et selskap eller merke.

De vanligste modellene laget av rimelige materialer med en eller flere sokkler kan koste 6-12 tusen rubler. Avhengig av merke. Et enkelt sokkelbord er kanskje ikke alltid billigere enn et alternativ med to nattbord, siden dette ikke alltid er hovedkriteriet som påvirker prisen..

Dyrere og massive tremodeller kan kjøpes for 30 tusen rubler. Modeller laget av sjeldne treslag tilhører luksusklassen og kan koste over 50-70 tusen rubler.

Det er veldig lønnsomt å kjøpe bord i en tre -metall -kombinasjon, slike produkter kan kjøpes til en veldig rimelig pris – mindre enn 5 tusen rubler.

Du vil lære mer om hvordan du velger et skrivebord med kantstein i den følgende videoen..