Serta madrasser

Serta madrasser

Moderne madrasser er til salgs i det bredeste sortimentet, men selv fra dette kan det være vanskelig å velge et virkelig passende produkt. Madrasser Serta fra øyeblikket de så ut til i dag er de etterspurt og populær. De er komfortable, høy kvalitet, holdbare, praktiske.

Om produsenten

I 1931 ble det avholdt et generalforsamling med 13 små madrassfirmaer i USA, der det ble besluttet å slå dem sammen til en stor eierandel. Slik ble det verdenskjente Serta -merket født..

Gjennom hele eksistensperioden, og dette er allerede mer enn 80 år, har selskapet utrettelig utviklet, forbedret og utvidet seg, bare en ting har forblitt og forblir uendret – etableringen av de beste, komfortable madrasser av høy kvalitet i hele verden..

I dag har Serta -selskapet mer enn 25 fabrikker for å lage madrasser av forskjellige typer, rundt 60 produksjonskomplekser, samt offisielle representasjoner i 142 land i verden..

Madrasser i dette selskapet tilhører en gruppe produkter av høy verdi, og for mange anses navnet på merket som produserer dem synonymt med kvalitet, behagelig og trygg søvn. Mange hoteller og hoteller i verden har inngått en avtale med dette tullet om å kjøpe madrasser til rommene sine, spesielt de verdensberømte Hilton Hotels.

I løpet av de siste 25 årene har produksjonen av madrasser av dette selskapet blitt utført ikke bare i USA, men også i andre land i verden under en spesiell lisens. Når de er opprettet, brukes originalt utstyr og alle produksjonsprosesser blir fullstendig observert og utført. I Russland er det bare Ascona -selskapet som har en slik lisens, som i dag markedsfører Serta -madrasser av forskjellige typer..

Særegenheter

Selvfølgelig er hovedfunksjonen at amerikanske madrasser av dette merket er produsert i vårt land av en innenlandsk produsent.. Men det er andre viktige fordeler:

 • I løpet av mange tester var det mulig å bevise det på Serta -madrasser sovner en person raskere to ganger får han bedre søvn, søvnen blir dypere og mer rolig. Ingen andre produsenter kan skryte av en slik funksjon i dag..
 • Under produksjonen av disse produktene brukes en spesiell teknologi av det amerikanske merket Comfort Last Construction.. Ingen andre selskaper i verden bruker det til å lage sine produkter..
 • Advanced Comfort Quilt er en unik teknikk som inkluderer Cool Balance -systemet. Dette betyr at stoffet laget i samsvar med det har både den øvre massasjedelen og fantastiske egenskaper. I den varme sesongen kjøler slike madrasser menneskekroppen, og om vinteren øker de tvert imot varmevekslingen. Det er dette som forårsaker dyp og avslappende søvn..

 • “Edge Total” er et annet spesifikt system for dette merket. Den brukes slik at madrassfjæren ikke deformeres under drift, og selve produktet ikke begynner å rulle sidelengs. Den spesielle støtten til fjærblokken sikrer langsiktig bevaring av ytelsesegenskapene og utseendet til en slik madrass.
 • Ventilasjon av høy kvalitet sikret av tilstedeværelsen av et innebygd porøst nett i sideveggene.
 • Enkel rengjøring en slik madrass er også av høy standard. På overflaten er det spesielle plater som om nødvendig lett kan fjernes og rengjøres..
 • Alle madrasser er laget ved hjelp av både naturlige og kunstige fyllstoffer, som har de nødvendige kvalitetssertifikatene.
 • Madrasser av dette merket produsert i vårt land er laget i henhold til Serta -teknologien, unikt og ensartet for alle madrasser. Og polyuretanskummet som fyllstoff er laget internt.

Slike trekk ved madrassene til dette merket er virkelig unike, og ingen konkurrent kan skryte av sin tilstedeværelse..

Det er også bemerkelsesverdig at Serta madrasser produsert på et russisk anlegg er mye billigere enn sine kolleger produsert i utlandet. Samtidig brukes de samme materialene og teknologiene for å skaffe dem..

Modeller

Utvalget av madrasser av dette merket er ganske bredt.. Men det er også produkter som er etterspurt:

 • “Astoria” – en madrass med en anatomisk struktur, tilhører kategorien bilateral. Fjærblokken er representert av et sett med uavhengige fjærer. Stivhetsnivået økes, maksimal belastning bør ikke overstige 150 kg. Har ventilasjonssystemer “Serta Oxy Comfort”. Madrasshøyde – 25 cm.
 • Dorsey – en annen modell med en blokk med uavhengige fjærer, en maksimal belastning på opptil 140 kg og en høyde på 24 cm. Produktets stivhet er gjennomsnittlig, men på den ene siden er det fortsatt litt mykere. Denne madrassen er utstyrt med en “minneeffekt”, en “vinter-sommer” -funksjon.
 • “Sanders” – anatomisk madrass, som selges i både rektangulære og runde versjoner. Høyde 27 cm, stivhet på den ene siden av produktet er gjennomsnittlig, og på den andre – over gjennomsnittet. Maksimal vekt er ikke mer enn 160 kg. Har en “minneeffekt”.

 • “Glen Haven” har et pustende belegg, en slik madrass er fullstendig frigjort fra bølgeeffekten, den tåler en belastning på mer enn 150 kg, høyden er omtrent 31 cm. Fjærblokken er et sett med uavhengige fjærer, som den forrige modellen, madrassens hardhet.
 • “Cascade” – en hard madrass basert på kokosfibre. Høyden er 17 cm, maksimal belastning er 90 kg, har en ortopedisk effekt og er utstyrt med en blokk med uavhengige fjærer.
 • Orland Park – Dette er en madrass med middels fasthet og en høyde på 31 cm, har en minneeffekt, maksimal vekt er 140 kg. Ventilasjon av madrassen er bare overfladisk.

 • “Naturlig start” – dette er en hel serie madrasser, som er preget av en blokk med uavhengige fjærer og økt komfort. Alle modellene har overflateventilasjon, tilhører kategorien ortopediske produkter og tåler vekt opptil 150 kg. De mest populære modellene er:
 • “Caledonia” – dette produktet er 23 cm høyt, med bambusfyllstoff, har et gjennomsnittlig stivhetsnivå. Tilhører kategorien ensidige produkter, har en spesiell hypoallergen impregnering, tåler vekt opptil 130 kg. Utstyrt med en uavhengig fjærblokk.
 • “Kilimanjaro” – ensidig, middels fast madrass. Har antibakteriell impregnering, maksimal belastning – ikke mer enn 140 kg, høyde – 27 cm. Har en “minneeffekt”.
 • “Arcadia” – fyllstoff laget av bambus, lin og bomull, høyde – 20 cm, har en allergivenlig impregnering, tilhører kategorien ensidige madrasser.

 • Florina – en madrass med lavt fasthetsnivå. Har et lag mellom lag med polyuretan i form av latex, som gir maksimal komfort for å sove. Dette er en madrass med en høyde på 25 cm og en blokk med uavhengige fjærer.
 • “San Marino”. Denne modellen med en høyde på 25 cm har et annet stivhetsnivå på begge sider, mens den på hver ikke overstiger nivået over gjennomsnittet. Fjærblokken er uavhengige fjærer. Har en “minneeffekt”.

 • “Grønn linje” – unike madrasser av middels hardhet med en høyde på 25 til 27 cm. Særegenheten ligger i bruken av det unike materialet CoalFoamLux i skapelsen. Disse madrassene har en massasjeeffekt, absorberer statisk elektrisitet og avviser støv. De mest populære modellene – “Engel“,”Niagara“,”Victoria“. Alle er ensidige, har middels stivhet og tåler en vekt på opptil 150 kg..

Dimensjoner

Serta madrasser produseres i dag ikke bare i et stort utvalg modeller, men også i et stort utvalg størrelser. En stor fordel med selskapet er det faktum at de fleste madrasser som produseres produseres ikke bare i standardstørrelser, men også modifisert med 5 cm fra normen i lengde og bredde. La oss si at butikken har en madrass med en størrelse på 180×200 cm, men om nødvendig kan du bestille et produkt med en størrelse på 185×205 cm.

Standardstørrelsene på rektangulære modeller er:

 • 70×186 cm til 70×200 cm;
 • fra 80×186 cm til 80×220 cm;
 • fra 90×186 cm til 90×220 cm;
 • fra 100×186 cm til 100×200 cm;
 • fra 120×186 cm til 120×220 cm;
 • fra 130×186 cm til 130×200 cm;

 • fra 140×186 cm til 140×220 cm;
 • fra 150×186 cm til 150×200 cm;
 • fra 160×186 cm til 160×220 cm;
 • fra 180×186 cm til 180×220 cm;
 • fra 200×160 cm til 200×220 cm.

Runde madrasser i dag kan kjøpes i dag i størrelser i henhold til lengden på diameteren i området fra 180 cm til 240 cm.

Hvordan velge?

For at den kjøpte madrassen skal glede seg lenge og ikke bare bringe en skuffelse, må følgende egenskaper tas i betraktning når du kjøper den:

 • Ortopedi. Ortopediske madrasser bør velges i samsvar med anbefalingene fra en ortopedisk kirurg. Hvis de er fraværende, er det bedre å kjøpe en vanlig anatomisk madrass..
 • Hardhetsnivå. Det er nødvendig å velge en modell i samsvar med denne egenskapen, avhengig av alder, personlige preferanser og kroppsvekt. Jo eldre personen og jo større vekt, desto mer stiv bør produktet være..

 • Hvis du har en tendens til manifestasjoner av allergiske reaksjoner det er bedre å foretrekke madrasser som enten har et spesielt lag eller bare er laget av naturlige materialer.
 • Det er bedre å velge de produktene som selges sammen med et beskyttende trekk eller en overmadrass. Dette vil tillate deg å bevare produktets opprinnelige utseende i lang tid..

Riktig pleie av produktet ditt er like viktig som å velge det klokt..

Hvordan bry seg?

Serta madrasspleie er først og fremst å beskytte overflaten mot forskjellige typer skitt. For å gjøre dette er det nødvendig å bruke ikke bare et laken, men også en overmadrass. En eller annenhver måned må produktet fjernes fra sengen og ventileres i luften i minst 15 minutter. Denne varen er bare relevant for modeller som ikke har en omfattende ventilasjonsfunksjon..

Hvis det er smuss på produktet, må det fjernes med vanlig såpevann og en myk klut. En gang i måneden skal madrassen renses med en vanlig støvsuger.

Kunde anmeldelser

Serta -madrasser får stort sett positive anmeldelser fra eierne. Folk markerer deres høye kvalitet og brede sortiment som de viktigste fordelene. Mange anser det som svært viktig at dette produktet er laget med amerikansk teknologi, men det koster flere ganger mindre enn sine utenlandske brødre..

Ifølge kjøpere er produsenten bruk av kvalitetsmaterialer som gir en lang levetid, sikkerhet for helsen og god sunn søvn. Mange kjøpere bemerker også at madrasser av dette merket er blant de beste på det russiske markedet i dag..

Finn ut mer om den ortopediske madrassen "Ascona Serta Astoria" i vår neste video.