Senger med hodegjerder i skinn

Vakre møbler av høy kvalitet kan tilføre alle rom en spesiell stil og sjarm. Luksuriøse valg for soverommet er senger med hodegjerder i skinn..

Særegenheter

Senger med skinnrygg brukes stadig mer i interiør. Og dette er ikke tilfeldig. Slike møbler kjennetegnes ved et høyt nivå av komfort, holdbarhet og utmerket utseende..

Skinnmøbler har alltid vært forbundet med rikdom og god smak. Hun ser solid ut, skaper en atmosfære av velstand og velvære. Moderne produsenter tilbyr enkelt- og dobbeltmodeller i skinn. De er forskjellige i farge, stil og tilleggsfunksjoner..

På spørsmål om en modell med sengegavl av tre eller hodegjerde i skinn er bedre, kan de mange fordelene med senger med skinnbekledning svare:

 • Stil. Senger med polstring i skinn, selv uten ekstra dekor, ser elegante, elegante og stilige ut. Og metalldeler eller glitrende rhinestones gir møblene en spesiell eleganse. De mange designalternativene lar slike senger harmonisk passe inn i ethvert interiør. I tillegg tilbyr mange produsenter å kjøpe et komplett sett for en soveplass. Dette lar deg innrede soverommet i en ensartet stil, og skaper de perfekte omgivelsene i det..

 • Komfort. Skinnbelegg gjør soveplassen behagelig og koselig. Den lar deg ikke bare legge deg ned, men også sitte på sengen med maksimal komfort. Du kan lene deg mot hodegjerden mens du leser en bok eller nyter en kopp aromatisk kaffe. Samtidig er materialet behagelig å ta på. I den kalde årstiden vil den gi varme og mykhet, og på en varm sommerdag vil den glede deg over friskhet og kulde..
 • Ortopedisk madrass vil gi deg en sunn og god søvn. Og flere alternativer kan gjøre soveplassen til en ekte komfortøy. Noen senger lar deg justere ryggstøtten. Og noen alternativer inkluderer et innebygd bord, praktiske hyller, en spiller og til og med en bar i designet..

 • Sikkerhet. Mykheten i skinnryggen kan beskytte en person som ligger på sengen mot skader hvis den blir truffet av en hånd eller et hode ved et uhell. Fraværet av skarpe hjørner og en hard overflate er også viktig for barns sikkerhet. En rastløs smårolling som løp inn på foreldrenes soverom vil også bli beskyttet mot mulige skader..
 • Praktisk. Skinnmøbler er slitesterke og enkle å vedlikeholde. Slike produkter er motstandsdyktige mot fuktighet og støv. De er slitesterke, elastiske, beholder formen godt og beholder sitt upåklagelige utseende i lang tid..
 • Funksjonalitet. Mange skinnsenger har en løftemekanisme. Det gir tilgang til et romslig innvendig rom. Den kan brukes til å lagre puter, tepper og sengetøy, spare plass i rommet og holde innredningen ryddig. Spesielle mekanismer gir enkel løfting og senking av madrassen, og krever ingen innsats.

Stiler

De fleste skinnmodellene er laget i stil med minimalisme og høyteknologisk. Baksiden av en slik seng kan ha hvilken som helst form – rektangulær eller avrundet. Selve sengen kan også se annerledes ut..

Kjennere av streng eleganse kan velge den tradisjonelle rektangulære versjonen. De som foretrekker glatte linjer vil elske buede modeller. En seng med “flytende” effekt og belysning kan skape en sjokkerende, litt fantastisk setting på soverommet. Rundformede modeller ser ikke mindre interessante ut..

Elskere av renessansemøbler kan også unne seg en skinnseng. Slike alternativer kjennetegnes ved rik innredning. Dette er utskårne ben, volumetriske mønstre og til og med forgylling. I kombinasjon med skinnmøbler ser slike møbler ganske enkelt luksuriøse ut og lar deg gjenskape atmosfæren i ekte kongelige kamre på soverommet..

Hvordan velge?

Når du velger en skinnseng, bør du ta hensyn til noen få punkter:

 • Størrelsen. Bestem hvilken størrelse seng du trenger. Vær oppmerksom på at selv dobbeltsenger i “standard” størrelse kan variere betydelig fra produsent til produsent. Runde senger fortjener spesiell oppmerksomhet. For en behagelig hvile av to personer på en slik seng, er det nødvendig at dens diameter overstiger 2,5-3 meter. Ikke alle soverom har plass til et slikt soveplass..

Tenk på hvor du planlegger å plassere sengen, hvilke andre møbler du vil sette ved siden av den. Når du velger en modell med et bredt hodegjerde (som strekker seg utover køyen), er det viktig å fokusere på størrelsen.

 • Design. Møbler skal harmonisk utfylle møblene og blande seg inn i et enkelt design. Derfor er det viktig å velge en modell som passer din stil. Imidlertid er det verdt å huske at jo mer massiv ryggen er, jo mer omfangsrik ser soveplassen ut. I et romslig soverom vil en slik seng se harmonisk ut. Hvis rommet er lite, er det bedre å velge en modell med hodegavl av middels høyde eller å minimere mengden andre møbler og tilbehør. Hvis sengen er det eneste objektet i rommet, vil det ikke være noen følelse av “overbelastning” av rommet. Du kan supplere innredningen med et mykt teppe, vakre gardiner og uttrykksfulle lamper. Lite nattbord er akseptabelt. Dette vil skape et koselig og stilig hjørne av komfort og luksus i hjemmet ditt..

Det er også verdt å ta hensyn til høyden på hodegjerden. Jo høyere rygg, desto mer behagelig synes sengen. Det er også mer behagelig å lene seg mot et høyt hodegjerde i sittende stilling.

 • Farge. En seng med et hodegavl i hvitt skinn kan lysere opp et rom med hvilken som helst belysning. Hvitt regnes som en av de mest stilige fargene i interiøret. Slike møbler utvider rommet visuelt, fyller det med friskhet og ro. Hvite møbler ser spesielt imponerende ut på bakgrunn av mørke vegger. En svart seng er et annet moderne og stilig alternativ. En slik seng vil se mer uttrykksfull ut mot en lys bakgrunn. Den beige modellen vil passe til elskere av rolig og ikke-kontrasterende interiør. Hun vil gi rommet en spesiell komfort, fortynne innredningen med en delikat farge. En skinnseng i gråtoner er en allsidig løsning for et diskret minimalistisk interiør. Brun ser edel og elegant ut. Og rødt er et dristig valg av elskere av rike farger og sjokkerende.

Kombinerte modeller ser originale ut. Vanligvis bruker designere en kombinasjon av svart og hvitt eller brunt og beige..

 • Materiale. Du kan kjøpe en seng laget helt av skinn eller en modell med bare et hodegavl i skinn. I både det første og andre tilfellet er møbelrammen laget av tre. Ekte skinn er et elegant, dyrt materiale. Ikke alle har råd til en slik luksus. Et budsjettalternativ er skinnmøbler. Med en ytelse av høy kvalitet er den kunstige analogen så lik originalen som mulig. I tillegg til ekstern likhet, er møbler laget av godt øko-skinn praktisk talt ikke dårligere enn naturlige modeller og når det gjelder slitestyrke.

 • Ytterligere alternativer. Bestem om du trenger spesialfunksjonene som visse sengemodeller har. Intern linboks, innebygde lamper, skuffer eller hyller – alt dette øker ikke bare komforten, men øker også produktkostnaden.

Omsorgstips

For å bevare det upåklagelige utseendet og glansen til nye skinnmøbler, er det nødvendig å observere enkle regler for omsorg:

 • Ikke plasser sengen ved siden av en radiator eller peis. Regelmessig eksponering for høye temperaturer kan raskt tørke ut materialet, påvirke dets elastisitet og glans..
 • Overvåk oppførselen til barn og kjæledyr. Huden er lett å skrape og kloremerker på polstringen er veldig synlige.
 • Tørk støv av møbeloverflaten med en fuktig, myk klut.
 • For å eliminere forurensning, bruk en svamp dynket i såpevann eller en spesiell sammensetning.

Polstring av hodegjerde

Hvis sengetrekket har mistet sin appell, kan du oppdatere det. Polstring av ryggstøtten med øko-skinn eller naturmateriale kan bringe møblene tilbake til sitt opprinnelige utseende og friskhet..

En vanlig tre soveplass kan også adles. Det er nok å dekke hodegjerden med skinn, og sengen vil umiddelbart forvandle seg.

Du kan bestille ytelsen til preget plating av høy kvalitet fra fagfolk, eller du kan gjøre jobben selv. For å gjøre dette trenger du skumgummi, lær, møblerstifter og nylontråd eller møbeltråd.

Merk og bor forsiktig symmetriske hull i hodegjerden. Denne merkingen er nødvendig for den fremtidige dannelsen av vognens spenning. Fest skumgummien på forsiden av baksiden. Dekk den til med en klut. Ikke glem å la det være 25-30 cm på hver side.

Se nedenfor for mer informasjon.

Sy med en stor nål på de ferdig tilberedte dekorative knappene i henhold til merkene. Fest stoffet rundt kantene.

Anmeldelser

De fleste eierne av skinnsenger er fornøyd med kjøpet. Møbler ser utsøkte og dyre ut, enkle å bruke, holdbare.

Imidlertid er vurderinger om kvaliteten på modeller fra forskjellige produsenter forskjellige fra hverandre. Noen av sengene er upåklagelige på alle måter, og til og med øko-skinn fortjener strålende anmeldelser. Andre mister raskt sitt opprinnelige utseende. Og møbler med en ramme av sponplater gir noen ganger en ubehagelig lukt.

Derfor Les anmeldelser om modellene før du kjøper en seng produsenten du ønsker. Hvis basen og trekket er laget av kvalitetsmaterialer, vil produktet glede deg i mange år..