Senger i loftstil

I dag er det et stort utvalg av forskjellige designstiler der du kan arrangere et boareal. Hver person velger innredningen avhengig av personlige preferanser, romstørrelse og økonomiske evner.

Loft -stilen er spesielt populær. Den er egnet for både kompakte og romslige rom. Soverommet i denne retningen ser stilig og uvanlig ut..

Hovedmøbelet i ethvert soverom er sengen. Videre i artikkelen vil vi snakke om hva en Loft-stil seng bør være og vurdere funksjonene..

Stilfunksjoner

Før du beskriver ovenstående møbel, er det nødvendig å si noen ord om stil. Loftet kom til oss fra de siste århundrene, samtidig er det en moderne retning. Industriell-urban stil ble ikke skapt av designere, men av spesiell tilfeldighet.

Hjemlandet til Loft er Amerika. Den oppsto da industrilokaler (fabrikker, fabrikker, lagre, etc.) begynte å bli aktivt brukt som hus og leiligheter. Hovedkarakteristikken er en slags frekkhet. Elementer som rør, støtter, ventilasjon osv. Understreker i interiøret, fremfor å skjule. De skaper en spesiell atmosfære i rommet..

Denne retningen velges av kreative og kreative mennesker som foretrekker å kombinere praktisk, presis og tydelig uttrykt stil..

Kjennetegn ved møbler

Møbler i loftstil, både myke og harde, er for tiden i spissen for de siste interiørtrendene. De tiltrekker seg kjøpernes oppmerksomhet med tilbakeholdenhet, enkelhet, letthet og samtidig raffinement..

De fleste sengene for denne stilen er laget av naturlig tre.. Dette er det vanligste alternativet for loftsmøbler. Treverket skal se grovt, naturlig, rått ut. Fargen på treverket kan variere..

En seng på en metallramme uten dekorative elementer, en lakonisk modell i mørke eller lyse farger, vil også passe perfekt inn i interiøret. Hvis du vil at sengen skal fungere som en aksent, kan du velge en modell trukket i stoff i et levende fargevalg. De mest populære fargene er rød, blå, mørk grønn.

Mange tror feilaktig at Loft er en billig stil. Når det gjelder tilbakeholdenhet og korthet, ligner denne dekorative retningen minimalisme. Imidlertid er utformingen av rommet i ovennevnte stil og møbler ikke billig..

Noen tremodeller, designet for ovennevnte dekorative retning, etterligner lagret materiale. Den er kunstig eldret, riper og slitasje legges til. Du kan også finne produkter med effekten av peeling av maling.. Det mest populære trekket er ekte skinn. Andre naturlige og kunstige tekstilmaterialer er også mye brukt..

Når det gjelder formen, kan den varieres, det er ingen klare rammer her. Loft har plass til forskjellige elementer og gjenstander. Sengen kan ha enten et bredt eller smalt hodegjerde. Når du velger det, må du ta hensyn til størrelsen på rommet der det skal plasseres..

En annen uvanlig egenskap som er felles for senger i Loft-stil er kunstig opprettelse av en fortid for et møbel. Ulike påskrifter og symboler er påført bena eller nakkestøtten. For eksempel er det samme som esker merket under transport. Alt dette skaper en spesiell atmosfære i rommet..

Når du skal dekorere et soverom i Loft -stil, blir antikke møbler høyt verdsatt. Vintage -sengen blir hoveddekorasjonen i rommet og vil spille en viktig rolle i dekorasjonen. Slike møbler er ikke billige og vanskelige å finne, så mange velger kunstig gamle gjenstander. Det er verdt å merke seg at en moderne madrass kan plasseres på en gammel seng, noe som gir en behagelig og fullstendig hvile..

Geometri

Senger laget i henhold til Loft -stilen skiller seg fra andre modeller på det moderne markedet i enkle geometriske former (rektangel og firkant). Slike møbler passer lett inn i en lakonisk og moderne innredning. Oftest har de ikke bein og holder seg bare til overflaten. Putene som dekorerer sengen har også en streng form..

Trepaller med streng geometrisk form brukes ofte som et podium for sengen., som ofte finnes i lagre. Slike gjenstander er karakter for Loftet og understreker de individuelle egenskapene til stilen..

Plass i interiøret

Sengene i soverommet i Loft-stil kan ordnes enten på en standard eller på en uvanlig måte. Alt avhenger av størrelsen på rommet, formen, preferansene til beboerne i huset og andre faktorer. Sengen er vanligvis plassert på gulvet foran TV -en. Den ene siden av møblene sitter tett mot veggen.

I soverommet i loftstil kan du bruke følgende plasseringsalternativer:

  • Under taket. Ved hjelp av en spesiell design er sengen festet i hjørnene i en viss høyde under taket. En stige er festet til den.
  • Andre etasje. På en stor hylle, hvis størrelse er bredere, er det montert et soveplass. Hvis du vil bruke denne metoden, må du huske på at det er nok plass, ikke bare for møbler, men også for et praktisk sted for beboerne. Dette alternativet er egnet for rom med høye hyller..
  • Stå. Alle vet hvordan en køyeseng ser ut. For Loft-stilen ble senger utviklet, høyden er den samme som de to-etasjers, bare under, i stedet for et stålplass, er det et tomt rom. Frirommet brukes til å installere andre møbler..

Utvalg av modeller

I tillegg til standard senger i Loft-stil, som lett kan finnes i møbelbutikker, er andre populære modeller også valgt for å dekorere et rom i ovennevnte stil. Vurder tre ikke-standard alternativer for slike møbler.

Sofa

Et slikt soveplass er ideelt for et kompakt rom. Akkurat som sengen i denne stilen, skal sofaen ha en klar og streng form. Fargene er monokromatiske. Når de lager slike møbler, blir designere guidet av enkle former. Rammen til produktet kan være laget av metall eller naturlig tre – dette er ideelt for et loft.

“Loft”

Denne modellen brukes aktivt når du skal dekorere en barnehage eller et tenåringsrom i loftstil. Sengen fikk navnet sitt på grunn av den høye plasseringen. Soveplassen hviler på en spesiell struktur med høye ben, som hever det nesten fra taket. Du finner modeller med innebygde garderober, som er plassert under sengen. Nedenfor kan du også ordne en arbeidsplass.

Pallplass

Dette er den vanligste sengemodellen i den moderne Loft -stilen. Køyen plasseres på et stort stativ laget av paller eller store brett. Pallen kan utstyres med esker for oppbevaring av sengetøy og andre ting. Et praktisk og stilig alternativ. Det er bedre å velge slike møbler for romslige soverom..

Mange moderne produsenter er engasjert i produksjon av senger for ovennevnte stil. På salg er det møbler laget i Russland eller importert fra utlandet. Alt er gjort for å sikre at kundene har mulighet til å velge møbler i henhold til deres økonomiske evner..

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med tre modeller av senger laget i Malaysia. Dette landet er en av de største leverandørene av møbler til det russiske markedet..

Panama

Panama -sengen vil passe perfekt inn i et minimalistisk loft. Modell for to køyer. Rammen er laget av slitesterkt og slitesterkt metall. Også når du lager sengen, ble det brukt naturlig tre. “Panama” er utført i mørke farger. Strukturen var utstyrt med sterke 2 cm tykke lameller. Takket være dem har sengen utmerket støtdemping og gir pålitelig støtte for hele kroppen..

Den fantastiske kombinasjonen av metall og tre tiltrekker seg oppmerksomhet. Sengen ser stilig, behersket og streng ut. Treet er behandlet med en spesiell sammensetning som vil bevare skjønnheten i matrisen i mange år.

Dimensjoner: 160×200 centimeter. Materialer: metall, massivt tre, tekstiler. Artikkelnummer: TL-11-1-0077

Dante

Myk, stilig og ryddig, Dante passer perfekt inn i et rom i loftstil. Takket være de rike fargene vil sengen bli en lys aksent som vil fortynne gråskalaen i rommet. Kjøpere kan velge mellom to fargevalg – blå og blå. Sengen er trukket i et mykt og slitesterkt tekstilmateriale. For enkelhets skyld er modellen utstyrt med romslige skuffer. Fargen på produktet er i perfekt harmoni med den hvite madrassen og det lette sengetøyet.

Dimensjoner: 160×200 centimeter. Materialer: stoff, solid hevea. Leverandørkoden: TL-11-1-0072

Alexandria

Dobbeltseng “Alexandria”, laget i lakonisk stil. Basen på modellen er laget av naturlig massivt tre. Dette alternativet har et høyt hodegjerde med mykt trekk i et delikat fargevalg. Modellen vil tjene kjøperens glede i mange år uten å miste presentasjonen. Et særtrekk ved denne modellen er de klassiske notatene som kan spores i produktets utseende..

Sterk og pålitelig ramme tåler langvarig høy belastning.

Sengemål: 160×200 centimeter. Materiale: tekstiler, solid hevea. Leverandørkoden: TL-11-1-0071

Tar et valg

Før du bestiller en seng, må du sørge for at den ikke bare ser bra ut i rommet, men også er behagelig for deg. For ikke å ødelegge integriteten til interiøret, er det nødvendig ikke bare å velge riktig seng, form og størrelse, samt sengetøy og andre tekstiler som tepper, sengetepper og puter.

Farger som er flotte for sengetøy og tekstiler i et loft interiør – grå, beige, brun, mørk blå og deres nyanser. Klassiske farger brukes også aktivt – svart og hvitt..

Hvordan lage en seng i loftstil med egne hender, se neste video.