Sealy madrasser

God søvn er nøkkelen til helse. Men det er umulig uten en solid madrass som godt vil støtte ryggraden i riktig form, uansett posisjon. Et av alternativene for grunnlaget for riktig søvn er madrasser. Sealy.

Om selskapet

Historien om dette merket går tilbake til 1881, da den første pressede bomullsmadrassen ble oppfunnet i den amerikanske byen Sealy. Deretter utvikler selskapet hvert år, bruker innovative teknologier i produksjon av produkter, og siden 1950 begynner å produsere de første ortopediske madrassene for å sove. På begynnelsen av XXI -tallet går merket inn på det europeiske markedet og erobrer det lett. vises på det russiske markedet og inntar en dominerende plass her.

Særegenheter

Sealy amerikanske madrasser er blant de beste i sin klasse, takket være mange års arbeid med å lage den perfekte sengebunnen. Dette ble oppnådd bare gjennom det felles arbeidet til ingeniører og ortopeder, som klarte å skape flere patenterte teknologier og maksimere søvnkomfort:

 • I “Posturepedic” -systemet endres fjærenes elastisitet avhengig av vekten og bevegelsene til den som ligger på den. Designet gir en perfekt flat overflate, slik at du kan tilpasse deg personens vekt og anatomi.
 • “Dobbelt støttesystem”. Dette systemet gir progressiv støtte for ryggraden, det vil si at det reagerer på en økning i trykket ved å øke stivheten i fjærene selv, og holde madrassoverflaten perfekt flat.
 • “Correct Comfort” -systemet har en blokk med uavhengige fjærer, som hvert element er plassert i separate poser. Dette systemet er ideelt for å tilpasse seg kroppens anatomi. Kombinasjon av to typer fjærer gir perfekt støtte der du trenger det.
 • Premier -systemet har timeglassfjærer som gir maksimal komfort til ryggen i lang tid. Har også økt stabilitet på sidedelene, noe som forhindrer at madrassen deformeres og forlenger levetiden.

Alle Sealy -madrasser har to forskjellige belegg som lar deg endre siden på madrassen avhengig av sesong, og dermed gi ekstra komfort under søvnen. Sealy -produkter fra dette segmentet gir påviste helsemessige fordeler for muskuloskeletale systemet.

Selskapet lar deg kjøpe modeller av både standardstørrelser og baser i henhold til individuelle parametere..

Sealy har tre fabrikker for produksjon av materialer som trengs for å lage ortopediske madrasser. Dette sikrer høy kvalitet og full kontroll på alle trinn i produksjonen av disse produktene..

Sealy amerikanske madrasser har kvalitetssertifikater i samsvar med europeiske og russiske krav.

Hvordan velge?

Sealy madrasser er individuelt tilpasset hver person. Det er flere parametere i dette spørsmålet som påvirker dette valget:

 • Vekten. Avhengig av fysikken til en person, avhenger stivheten til basen du velger for å sove. Så for eksempel for en person hvis vekt ikke overstiger 100 kg, er “komfort” -stivheten passende. For en person som veier over 120 kg, er det bare modeller med en stiv base som passer. Dette skyldes det faktum at mykere fjærer ganske enkelt vil bli komprimert under dette trykket og ikke vil oppfylle deres ortopediske egenskaper..
 • Alder. Når du velger en madrass for et barn, bør du foretrekke mer stive modeller. Latexfylte madrasser er ideelle her. For en person i middelaldersgruppen er det bedre å foretrekke en madrass av middels hardhet. Det vil være behagelig å sove på. Eldre trenger en myk base, siden ryggraden ikke lenger kan endres, og en hard madrass bare kan forverre ryggsmerter.

 • Personlig preferanse. Når du velger en madrass, ikke nøl med å ligge på den, mens du prøver å ta stillingen der du er vant til å sove. Dette må gjøres for å velge den mest komfortable modellen for deg..
 • Budsjett. Sealy madrasser kommer i forskjellige prispunkter, men dette betyr ikke at budsjettmodeller har den verste ryggstøtten og komforten. Alle produktene fra dette selskapet gir maksimal komfort under søvn, uavhengig av kostnaden..

Madrassens høyde påvirker ikke ortopediske egenskaper, men avhenger bare av dine behov.

Uansett hvilken madrass du velger, enten det er latex, fjær eller minneskum, gir den maksimal komfort. Det vil ikke være varmt på det, siden alle materialene som brukes i produksjonen av produkter lar madrassene “puste”.

Modeller

Utvalget av Sealy -madrasser er stort. Her er de mest populære eksemplene:

 • Holdning Medium. Denne modellen er designet for personer som veier mindre enn 100 kg. Den lar deg ideelt sett støtte ryggraden under søvn, og avlaste maksimal stress fra den. Har et system for å styrke kantene, som ikke vil tillate at denne madrassen deformeres. I øvre og nedre lag er det kalde skumplater som øker komforten og gir madrassen maksimal anatomi. Prøvekostnad i mengden 160×200 cm – 25.000 rubler.
 • Holdningsfirma. Denne modellen skiller seg fra den forrige med en blokk med uavhengige fjærer, som reagerer enda bedre på hver bevegelse av kroppen under søvn. Fjærene reagerer med lynets hastighet for å sikre en behagelig posisjon uavhengig av holdningen du tar. Prisen på modellen er 160×200 cm – 25 000 rubler.

 • Posture Plus -modeller laget spesielt for personer hvis kroppsvekt er ca 130 kg. For eksempel har Posture Plus Plush -prøven et økt antall fjærer i blokken, noe som gjør det enda mer behagelig å hvile på en slik base. Prisen på en modell i størrelsene 160×200 cm er 35 000 rubler.
 • Posture Premier. Denne serien er en base som tåler vekt opptil 150 kg. Disse madrassene er basert på Zoned Embrace Coil, som hjelper til med å fordele belastningen og avlaste trykket på ryggraden i din egen kropp. Prisen på en prøve i størrelsene 160×200 cm er 45 000 rubler

Anmeldelser

Under eksistensen av Sealy har produktene vunnet kjærligheten til kundene og har bare positive anmeldelser om seg selv. Den eneste ulempen med dette merkets madrasser er prisen. Men for en behagelig søvn, bør du ikke spare pengene du har brukt, siden helsen til ryggen din er nøkkelen til at hele kroppen din fungerer, spesielt siden produktene vil tjene deg i mer enn ett år..

Følgende video vil avsløre alle hemmeligheten til madrasser "Sealy hybrid".