Raiton madrasser

Raiton madrasser

Mange skjønner ikke engang hvor viktig det er for helsen å sikre god søvn. Men nøkkelrollen spilles av et godt organisert hvilested, hvis grunnlag er en madrass. Det er det riktige valget av dette produktet som er viktig for alle som ønsker å sikre dyp og sunn søvn etter en hard dag. Et stort utvalg av pålitelige madrasser tilbys av selskapet Raiton. En av de viktigste fordelene med denne produsenten er mange års erfaring, som garanterer ikke bare produkter av høy kvalitet, men også et bredt spekter av alle slags modeller..

Særegenheter

Det er verdt å merke seg funksjonene til produsenten selv, som spiller en viktig rolle. De sikrer høy kvalitet på produktene som tilbys.

Produsenten av madrasser Raiton har vært kjent på hjemmemarkedet i mange år. Helt fra begynnelsen av sin eksistens begynte selskapet umiddelbart å spesialisere seg på produksjon og forbedring av polstrede og spesielle skapmøbler. På ganske kort tid har produktene fra TM Raiton vunnet stor popularitet blant forbrukere – både i Russland og i utlandet..

I dag er merket en del av gruppen av ledende selskaper “Global Matress Group”, som er en internasjonal sammenslutning, som ubetinget leder innen produksjon av nattøy. Alle medlemmer av denne gruppen (inkludert Raiton) introduserer stadig nye produksjonsteknologier, noe som påvirker produktkvaliteten positivt..

Fremstilling av madrasser under dette varemerket fortjener spesiell oppmerksomhet.. Hver madrass går gjennom fire stadier av kvalitetskontroll – på hvert trinn i opprettelsen, fra mottak av råvarer og slutter med lossing i spesialiserte salonger og butikker for salg av varer.

En viktig rolle spilles ikke bare av den høye kvaliteten som oppnås ved hjelp av teknologier som ble introdusert etter at de begynte i Global Matress Group, men også av profesjonaliteten til de ansatte..

Varemerket Raiton er også kjent for sitt høye sosiale ansvar, som for forbrukerne kommer til uttrykk både i madrassenes høye kvalitet og i god service, et stort utvalg modeller og rimelige priser..

De viktigste fordelene med Raiton madrasser er følgende:

 • Alle Raiton -madrasser (uansett modell) er produkter av høyteknologi og en nøye tilnærming til valg og bearbeiding av råvarer. Ved å kjøpe et slikt produkt til en seng, kan du være sikker på at det ble produsert i samsvar med alle kvalitetsstandarder, på moderne høyteknologisk utstyr, noe som reduserer risikoen til null..

 • Ved produksjon av madrasser legger denne produsenten særlig vekt på kvaliteten på materialene som brukes. Alle er miljøvennlige, trygge for helsen din og attraktive i utseende..
 • Raiton bruker sin egen utvikling – høyteknologiske individuelle fjærblokker.
 • TM Raiton -produkter kjennetegnes positivt ved den originale og praktiske utformingen av emballasjer..

 • Nesten alle modeller leveres rullet sammen, noe som på ingen måte påvirker levetiden, men gjør dem mer praktiske å transportere.
 • Kanskje en av hovedfordelene er det gunstige forholdet mellom pris og kvalitet for forbrukeren..
 • Garantien for bevaring av kvaliteten på madrasser er mye høyere enn den som er fastsatt av den allment aksepterte GOST, den er så mye som 5 år. Dette viser nok en gang hvor trygg Raiton er på kvaliteten på produktene..
 • Et bredt utvalg lar deg enkelt velge modellen som passer deg på alle måter. Produsenten prøver å lage sine produkter spesielt for de som bryr seg om helse og ønsker å kjøpe en pålitelig madrass til en rimelig pris..

Modeller

Som nevnt ovenfor er en av fordelene med Raiton det brede utvalget av madrasser. Hvis du kjøper varer i en profesjonell butikk, vil det ikke være vanskelig å finne noe passende. Du kan til og med bli forvirret av så mange valg. For at du ikke skal ha lignende problemer, sjekk ut listen over de mest populære modellene:

 • Baby søt. Dette er en universell barneversjon av en madrass med middels fasthet og en fjærfri blokk. Polyuretanskum brukes som hovedfyllstoff – et enkelt og pålitelig materiale av høy kvalitet, som har evnen til å “huske” kroppens form.

 • Omsorg ligner på mange måter den forrige modellen i sin overordnede design, siden den også er en type madrass for barn. Den bruker imidlertid en unik fjærblokk..
 • Floraz er et utmerket valg for de som leter etter en kvalitets innerdressmadrass. Modellen er 23 cm tykk og tåler en vekt på opptil 120 kg. Flott for dobbeltsenger og overvektige.

 • “Pion” Leveres rullet opp, da den er fylt med polyuretanskum av høy kvalitet. Det er en meget stiv modell som gir støtte til hele kroppen..
 • “Narcissus” Det er også et interessant alternativ for de som verdsetter en hyggelig søvn. Denne modellen skiller seg ut blant annet for sidens forskjellige stivhet. Kjernen er representert av en unik fjærblokk, på hvilken den ene siden begynner et lag med naturlig latex, og på den andre – kokosnøtt.

 • “Actaeon” Er en hard madrass designet spesielt for eiere av ikke-standardiserte runde senger. Når det gjelder kvaliteten, er den på ingen måte dårligere enn andre modeller. Funksjonen er økt stivhet.
 • Andre modeller er også populære: Vår, Imago-Roll, Solsikke, Selena, Galatea, Aktenia, Latona, Cypress, Sealy Posture Medium og Phlox.

Dimensjoner

De eksterne parametrene til madrassen avhenger i stor grad av typen modell og kjøperens personlige ønsker, siden Raiton-selskapet tilbyr skreddersydde soveprodukter.

Standardene betraktes som størrelser 140 × 200 og 160 × 200 cm – for halvannen eller dobbeltsenger. Barnemadrasser kan imidlertid være 60 × 120 eller 60 × 180 cm. Serien inkluderer modellene 70 × 200, 80 × 180, 90 × 200 og så videre..

Noen madrasser er runde, så de må tilpasses sengens radius.

Hvordan velge?

Å velge riktig madrass er et like viktig problem. Faktum er at i noen tilfeller kan til og med en madrass av høy kvalitet ikke bare være for hard eller for myk, men til og med skade helsen din. Mye avhenger av konstitusjonen til forbrukeren selv, hans krav og sengetype.

Når du velger madrass, ikke glem følgende:

 • Kjøp madrasser i profesjonelle butikker, hvor du får muligheten til å vurdere produktets kvalitet fullt ut, gjøre deg kjent med fyllmaterialet eller fjærblokken.

 • Hvis du trenger maksimal kroppsstøtte under søvn (for eksempel med problemer med ryggraden), er det best å kjøpe mer stive modeller..
 • Hvis du forventer behovet for å endre stivheten under bruk av madrassen, vil enhver tosidig modell være det beste valget. Så for eksempel har noen Raiton -madrasser en unik fjærblokk i midten og latex- eller kokosnøttkoker på sidene av den..
 • Velg bare de produktene som er laget av naturlig økologisk materiale og ikke provoserer forekomsten av allergiske reaksjoner. Dette er madrassene som Raiton tilbyr sine kunder..

 • Beregn riktig størrelse på sengen, sengen du trenger. Vær oppmerksom på at det er modeller som er spesielt designet for sammenleggbare senger eller sofaer.
 • En god anatomisk sofa skal holde formen lenge, ikke slappe av – og samtidig ikke være for hard.

Før du kjøper, bør du prøve produktet og kontrollere at et slikt fyllstoff er riktig for deg..

Kunde anmeldelser

Raiton -produkter er populære både i Russland og i utlandet. I dag er hun den ubestridte lederen innen produksjon av produkter for en hyggelig og sunn søvn..

Kjøpere av Raiton -madrasser merker ikke bare produktets høye kvalitet, pålitelighet, men også den hyggelige prisen. Sorten gleder forbrukerne veldig godt. Den populære produsenten tilbyr alle slags modeller av anatomiske madrasser – for både barn og voksne. I dette tilfellet brukes ikke bare unike fjærblokker, men også naturlige fyllstoffer av høy kvalitet..

Du vil lære om alle fordelene med Raiton -madrasser i den følgende videoen.