Oppblåsbar sofa Lamzac

Oppblåsbar sofa Lamzac

Dette kan virke som en spøk, men sikkert mange av oss drømte om å ta favorittsofaen vår på tur, til en sommerhytte eller til og med til en strand ved sjøen. Hva kan være bedre enn å sitte på en myk sofa med glede, enn på en hard og ubehagelig solseng.

Dette er ikke å si at denne ideen er ny. Sikkert mange kjøpte store luftmadrasser for hvile. Imidlertid ble de erstattet av en grunnleggende ny løsning kalt Lamzac..

Beskrivelse

Lamzac -sofaene har ingenting å gjøre med de gamle og klønete luftmadrassene som tidligere var så aktivt annonsert i alle slags “TV -butikker”. De var for store, krevde innsats for å pumpe luft, noe som gjorde det lettere å åpne lommeboken og bruke ekstra penger på å kjøpe en pumpe med alle slags dyser.

Noen modeller vakte oppmerksomhet med en rekke former. På en gang dukket det opp en versjon av en fullverdig oppblåsbar sofa, som brettet som en “bok” for å danne rygg og armlener … Men alt dette var så upraktisk, dyrt og latterlig at det ikke er overraskende at slike produkter ble raskt glemt.

Men Lamzac er en grunnleggende nyhet. Produsentene av disse oppblåsbare sofaene har stolt på konsisthet og enkelhet, takket være at de definitivt har vunnet alles oppmerksomhet og beundring..

La oss se nærmere på hva denne nyheten er. Utad kan det ligne en lys og avlang pose laget av stoff med en stiv ramme rundt “nakken”, inne i hvilken det er to brede ventiler for to forskjellige “rom”. Men alt er ikke så enkelt som det ser ut, fordi hovedfunksjonen er skjult nettopp i materialet som brukes og strukturen i denne “posen”, takket være at det praktisk talt ikke tillater luft å passere fra innsiden og viser seg å være praktisk talt vektløs!

Det ser ut til at fra noe slikt, vel, kan du ikke få en fullverdig sofa for avslapning. Men Lamzac -produsentene, som klarte å presentere dette nye produktet for verden, vil lett bevise det motsatte for deg..

Hovedmaterialet som en slik sofa består av er stoff av høy kvalitet. Oxford. Det er ganske tett og samtidig lett, selv om det ikke blekner i solen i det hele tatt, ikke mister fargen og, under ytterligere behandling i produksjonen, har en vannavvisende egenskap. Disse egenskapene spilte en avgjørende rolle i valg av stoff for den mest komfortable og pålitelige oppblåsbare sofaen..

Den indre overflaten av Lamzac luft sjeselongen kan se litt mindre attraktiv ut, siden den er foret med et spesielt tett filmmateriale. Det er nødvendig for at sofaen skal holde luften inne så lenge som mulig. Det er ingen hemmelighet at slike modeller, selv de som blåses opp med en automatisk pumpe, tømmes raskt nok. Takket være kombinasjonen av et unikt stoff og et filmbelegg på innsiden Lamzac er i stand til å opprettholde sin “fungerende” tilstand i opptil 12 timer!

Først kan det virke som om dette ikke er en så stor figur. Videre er 12 timer det maksimale som er mulig under forholdene som sofaen vil bli fylt med luft, men samtidig ikke oppleve noen belastning. Så hvis to eller tre personer sitter på den, kan nedgangen i luft merkes etter 3-4 timer.

Dette kan imidlertid ikke kalles en ulempe i det hele tatt. For det første fordi denne effektiviteten når det gjelder luftretensjon inne i en luftmadrass eller sofa er praktisk talt standarden blant alle lignende produkter. Og for det andre skal vi ikke glemme den viktigste unike kvaliteten på Lamzac -sofaer, som gjorde dem til en skikkelig begivenhet i år – oppblåsing på bare 15-30 sekunder.!

Et utsagn som dette høres kanskje utrolig ut, men du kan virkelig pumpe opp sofaen din på bare noen få sekunder. Alt du trenger for dette er å åpne nakken og lage noen bølger av hendene dine for å fange den nødvendige mengden luft, og deretter lukke nakken.

Denne kvaliteten er muliggjort av kombinasjonen av et indre filmmateriale og et tett, men overraskende lett stoff. Faktisk kan det å fylle en Lamzac -sofa med luft sammenlignes med å utvide en vanlig plastpose. I motsetning til pakken får du imidlertid et skikkelig mykt sjeselong, hvor du kan slappe av på landet, på stranden eller i skogen ved bålet.

Det som ellers bør bemerkes er full kontroll over prosessen med å blåse opp en slik solseng. Igjen, hvis du bruker en pumpe, manuell eller automatisk, må du jevnlig kontrollere tettheten til “madrassen”. Lamzac utvides og tømmes rett foran øynene dine, så under “montering” kan du umiddelbart gi elastisiteten du trenger og fikse den ved å brette nakken.

Forresten, parameteren materialstyrke spiller en viktig rolle. Tross alt er det veldig viktig at en slik sjeselong er egnet for mennesker av enhver fysikk og vekt. Som det viste seg, gjør den enkle og mer enn lakoniske strukturen til Lamzac oppblåsbare sjeselonger det også. De tåler belastninger på opptil 300 kilo. På grunn av dette kan 2 eller 3 voksne på noen store modeller komfortabelt ta imot på en gang, noe som er veldig praktisk for å slappe av med et stort team..

Funksjonene til en oppblåsbar sjeselannhet slutter ikke der. Du har kanskje lagt merke til at det i dag er ganske mange lignende analoger, men Lamzac har sine egne særpreg som gjør det mer lønnsomt å kjøpe. For å forstå dette er det nok å ta hensyn til andre egenskaper ved en oppblåsbar sjeselong..

Vi har allerede sagt at det er tett og, når det blåses opp, tåler mye stress. Selve sofaen veier imidlertid ikke mer enn 1,5 kilo. Den slanke strukturen gjør det enkelt å rulle sammen og brette inn i den stilige kofferten med snøring som følger med din Lamzac -sofa..

Et særpreg ved nyheten er også tilstedeværelsen av to kameraer. Dette er lett å se, siden når du åpner halsen kan du se to ventiler atskilt med en septum. Luft skal injiseres i begge rom samtidig eller ved å åpne hver ventil vekselvis.

I dette tilfellet spiller den interne partisjonen en veldig viktig praktisk rolle. Andre billige kolleger som ikke er utstyrt med det, viser seg å være veldig upraktiske i praksis. Men Lamzac, på grunn av tilstedeværelsen av partisjonen, er veldig stabil og velter ikke under noen omstendigheter. Kombinert med en vanntett overflate, dette lar deg bruke den oppblåsbare solsengen til å slappe av direkte på vannet.

I tillegg til alt det ovennevnte, var produsenten ikke for lat til å ta hensyn til andre hyggelige småting. Så for eksempel er enhver modell utstyrt med en sløyfe i bunnen, og en slitesterk plastpinne følger med. Dette er den enkleste og mest pålitelige løsningen på problemet med vind, der en lett oppblåsbar sofa lett kan gå tapt. Noen Lamzac -varianter har også lommer på sidene for personlige gjenstander..

Halsen på den oppblåsbare sjeselongen er også hyggelig overraskende. En stiv ramme rundt den, som lar deg enkelt fikse åpne eller lukkede ventiler, har en spesiell lås av slitesterk plast i kantene. Du vil kunne glidelåse den etter at du har blåst opp Lamzac, så sofaen tåler selv ekstreme belastninger. Halsrammen lar deg også løsne hele det indre rommet hvis en grundig vask er nødvendig..

Produsent

Du vil sikkert bli glad for å vite det det offisielle produksjonslandet for slike oppblåsbare sofaer er Russland. LamzacDream, som er navnet på selskapet som utvikler, produserer og leverer dette produktet, er det desidert største merket blant produsenter av lignende produkter..

Et særtrekk som førte til denne suksessen var bruken av dyrere stoff av høy kvalitet, samt en original løsning på stabiliteten i sjeselongen ved hjelp av en spesiell innvendig skillevegg og separate rom..

Hvori LamzacDream gir en garanti for hvert produkt som produseres av selskapet, ettersom det er et lisensiert merke. Delvis ble dette en nødvendighet, siden det i dag er mange middelmådige firmaer og til og med svindlere som tilbyr forfalskninger av lav kvalitet..

Oftest legger de opp kinesiske kolleger laget av porøst billig stoff i sortimentet, mens de gjemmer seg bak merkenavnet Lamzac. Vanligvis oppfordrer svindlere deg til å kjøpe en “ekte” oppblåsbar sjeselong fra Nederland til en angivelig kupppris, men dette er ikke verdt det, selv om prisen kan være veldig fristende i forhold til den virkelige kostnaden for Lamzac, da en slik falsk vilje veldig blir raskt ubrukelig og klarer ikke å holde luft i mer enn et par timer.

Husk at den offisielle produsenten av pålitelige oppblåsbare sofaer ligger i Russland, så det er ingen vits i å lete etter alle slags analoger fra utlandet, siden svindlere tiltrekker seg oppmerksomhet, først og fremst bare med fokus på at varene deres er importert. Det skal bemerkes at originalen til en oppblåsbar sjeselong fra Lamzac Dream kan gi odds til og med offisielle lignende produkter fra Europa..

Modeller

Som du kanskje har lagt merke til, er hovedforskjellen mellom standardmodellen kanonstørrelsen for enhver oppblåsbar sofa. Dette er delvis en sofa som er kjent for mange, men det er et mer pålitelig og vanntett strandalternativ som er egnet for å slappe av under alle forhold..

Ikke la deg lure av ordet “standard”, siden selv den billigste Lamzac-modellen har alle fordelene med dette merket i form av stoff av høy kvalitet og indre filmbelegg. Også settet inneholder en reisepose for oppbevaring og bæring, en pinne for festing, en kort instruksjon med anbefalinger for bruk. Som alle andre varianter av lignende produkter, gjør denne “late” sofaen seg uten pumpe, siden den praktisk talt er selvoppblåst.

Inntil en viss tid ble dimensjoner og parametere for oppblåsbare sofaer ansett som standard. Faktisk ga enkelheten og korthet av denne oppfinnelsen ikke mulighet for store eksperimenter, men Lamzac Dream -selskapet har allerede begynt å ta små skritt i denne retningen..

Lett luftig sofa, eller som det også kalles, Hangout sjeselong, kan ha flere størrelser og proporsjoner. Så, for eksempel, på produsentens offisielle nettsted kan du finne tre forskjellige modeller:

  • “Standard” – dimensjoner 200 x 70 x 70;
  • “Premium” – dimensjoner 240 x 70 x 70;
  • “Komfort” – dimensjoner 240 x 70 x 70;

Airpuf Premium den kjennetegnes med en litt større størrelse. Dette gjør den til en ekstremt behagelig solseng som tåler opptil 300 kilo. Det er denne modellen som bør kjøpes for å slappe av med venner i naturen eller på landet, siden flere mennesker komfortabelt kan sitte på den samtidig.

De fleste kjøpere valgte først “Premium”, ettersom den er mer allsidig i størrelse, og de utførte en slags “kollisjonstester”. Så det viste seg at en sofa av denne typen kan brukes med hell både i varme og om vinteren ved en temperatur på omtrent 20 grader under null. Oppblåsbare sofaer gjorde det mulig å slappe av komfortabelt i sjøen, på stranden, i skogen, i et skianlegg.

Den mest vellykkede modellen er vurdert “Komfort”, som kombinerer alle de vellykkede løsningene laget av LamzacDream. En av de interessante innovasjonene er den sentrale baffelen inne i kammeret, som gjør din Lamzac til en ekte lufthengekøye. I dette tilfellet danner den Y-formede forgreningen av den indre sømmen en anatomisk behagelig depresjon for hodet i den ene enden. Du kan enkelt sette deg ned med en bok eller en drink rett på vannet, mens du ikke er redd for å velte.

Sammenlignet med premiummodellen, varierer ikke denne varianten i størrelse. Men hvis alle de forrige serien med oppblåsbare solsenger var uten lommer, så har “Comfort” to ytterrom: en bred for personlige eiendeler og en smalere for en flaske vann. Nå har det blitt enda mer behagelig å slappe av på den luftige Lamzac -sofaen!

Instruksjoner for bruk

Du vil bli overrasket over hvor lett denne oppblåsbare sofaen er å bruke! For å fylle den med luft, tar det bare noen få sekunder og litt fingerferdighet..

Først må du fjerne Lamzac fra posen og rette den, mens du åpner festelåsen rundt. Åpne nakken bred nok til at luft kan strømme fritt innvendig. Hvis det er litt vind ute, kan du legge merke til at takket være solsengen din allerede er halvt klar til bruk..

Hold nakken åpen, sving den strukkede sofaen til sidene flere ganger slik at den “fanger” riktig mengde luft. Lukk deretter klaffen, rull opp kanten med en stiv ramme og klikk låsen: det er det! Ikke tukle med pumper, bare 10-15 minutter for å gjøre deg klar, og du kan nyte ferien.

Vær oppmerksom på at det kreves tilstrekkelig ledig plass for effektiv fylling oppblåsing av sofaen kan bare være problematisk i et trangt rom. Også hvis du har en modell som “Komfort” med to rom, ikke glem å åpne begge ventilene samtidig eller fylle dem vekselvis med like stor innsats.

For å senke og montere Lamzac, bare legg den på bakken, åpne nakken og begynn å rulle. Ikke glem at for å fikse solsengen i vindvær, er det mulighet for å bruke en pinne..

Anmeldelser

Allerede i dag har oppblåsbare sofaer under Lamzac -merket fått popularitet ikke bare i Russland, men også i utlandet. Til dags dato er det solgt rundt ti millioner forskjellige modeller, og dette er bare begynnelsen på sesongen.!

Anmeldelser av solsenger er ekstremt positive. Selv ivrige skeptikere, som er flau over den lette vekten og ekstremt små dimensjonene til produktet, blir til slutt positivt overrasket over hvor behagelig friluftslivet kan bli. Som et resultat, etter å ha kjøpt en Lamzac, følger en rekke andre: for slektninger og venner.

Mange kjøper slike sofaer for turer til stranden eller til landet. Den mest populære modellen er igjen “Komfort”, siden den er veldig behagelig og holdbar sammenlignet med utdaterte versjoner av typen kjent tidligere “Bivana”.

Et spesielt populært trekk ved LamzacDream -produktene er det vanntette stoffet. De fleste kjøpere har allerede verdsatt muligheten for å bruke en slik solseng som en vannmadrass i bassenget eller til sjøs..

Hvis du også vil gjøre ferien mer behagelig uten å kaste bort for mye tid og penger, så er det best å se selv at Lamzac er det perfekte valget for deg..

Lær mer om Lamzac oppblåsbare sofa i den følgende videoen.