Madrasser “Ascona”

Ikke bare din komfort, men også din helse avhenger av hvor riktig madrassen ble valgt for å sove. Madrasser er veldig populære i dag. “Ascona“, Som presenteres av produsenten i et ganske bredt spekter.

Produsent

Ascona -merket dukket opp for 27 år siden. Grunnleggeren var Vladimir Sedov, som oppkalte selskapet sitt etter den sveitsiske byen med samme navn. Helt i begynnelsen av utviklingen spesialiserte merket seg i produksjon og salg av madrasser til møbelbedrifter, og i dag har denne produksjonstrenden blitt bevart fullt ut..

Gjennom hele eksistensperioden har dette selskapet ikke bare kontinuerlig etterfylt sortimentet og introdusert den siste utviklingen i produksjonen, men også utvidet salgsmarkedene både i Russland og i utlandet. Opprinnelig utviklet merket bare konvertering av madrasser, og de ble produsert på et verft. Bare 8 år etter fødselen åpnet dette selskapet sin egen produksjon og to merkevarebutikker i byen Kovrov.

Det første samarbeidet med utenlandske produsenter fant sted i 2003, da Ikea -merket inngikk kontrakt om levering av Ascona -madrasser til butikkene. Siden den gang har et slikt samarbeid med utenlandske selskaper blitt stadig utvidet, og det samme har selskapets utvalg..

I 2010 kjøpte den svenske holdingsgiganten Hilding Anders en kontrollandel på 51% i dette firmaet. Etter ytterligere 12 måneder dukket det opp offisielle representasjoner av dette merket av innenlandsk opprinnelse i Ukraina og Hviterussland..

I tillegg til madrasser av egen produksjon, under selskapets logo, selger dette merket også amerikanske madrasser fra selskaper som King Koil og Serta. I tillegg kan du i noen butikkjeder finne “Axona” madrasser, som selges under varemerket “Mountain of Madresses”..

For øyeblikket produserer fabrikkene i dette selskapet ikke bare madrasser av forskjellige typer, men også komponenter for dem – deksler, madrassdeksler, inkludert vanntette, og noen andre elementer.

Populariseringen av dette merket ikke bare i Russland, men over hele verden ble tilrettelagt av visse funksjoner i produktene..

Funksjoner og fordeler

Alle Axon -produktene som for tiden er i salg har en rekke funksjoner, som også er hovedfordelene:

 • Rimelig pris. Sammenlignet med lignende produkter fra utenlandske produsenter, har “Ascona” madrasser en veldig rimelig pris..
 • Produksjonsprosessen blir stadig forbedret, ny teknologi introduseres jevnlig og de mest moderne materialene brukes.. En så omfattende tilnærming til etableringen av disse produktene lar oss produsere madrasser av høy kvalitet av den siste generasjonen, som er veldig enkle å ta vare på og behagelige å bruke..
 • Bredt spekter av. Det er et resultat av regelmessig forbedring av teknologien for å lage dette produktet at det i dag er mulig å kjøpe et stort utvalg av ortopediske madrasser av forskjellige typer med minneeffekt, med fjærer eller fjærløse, tynne eller tykke, harde eller myke.

 • Absolutt alle madrasser fra denne produsenten er ideelle for personer i alle vekter.. De bøyes eller knekker ikke under drift, beholder utseendet og de tekniske egenskapene perfekt for hele levetiden.
 • Alle materialer som brukes til å lage madrasser er av høy kvalitet, holdbar og helt trygg.
 • Alle kommersielt tilgjengelige produkter er ortopediske, og når du kjøper dem, mottar en person detaljert råd fra spesialister., slik at du kan velge den perfekte madrassen for alle.

Ikke glem slike fordeler med disse produktene som tilstedeværelsen av ekstra madrass toppers og beskyttende vanntette deksler, som lar deg unngå forurensning og skade på madrassen ikke bare under transport, men også direkte under drift..

En annen stor fordel er at blant sortimentet av dette merket, kan du velge en passende madrass for en seng av enhver form og størrelse..

Dimensjoner

Firmaet “Ascona” var en av de første blant innenlandske produsenter som begynte å produsere madrasser med ikke-standard rund form med forskjellige diametre. Dette tillot nesten alle å kjøpe en madrass av høy kvalitet for sunn søvn..

I dag er størrelsesområdet til dette produktet ganske omfattende. Alle modellene skiller seg fra hverandre, ikke bare i lengde og bredde, men også i høyden.

En tynn madrass kan ha høyde fra 2 cm til 8 cm, og størrelsene varierer i området fra 801×86 cm til 90×200 cm. Slike madrasser er etterspurt på grunn av deres fantastiske eiendom – minneeffekten. De brukes på alle flate overflater: sofaer, lenestoler, barnesenger og til og med på gulvet..

På grunn av sin fantastiske anatomiske struktur gir en slik madrass en virkelig behagelig og god søvn hvor som helst.

Selskapets sortiment inkluderer både enkle og doble madrasser, samt madrasser for nyfødte. Når du velger et produkt med ønsket størrelse, bør du vite lengden og bredden på sengen på forhånd. Lengden på madrassen bør ideelt sett være lik summen av personens høyde og 15 cm ovenfra. Bredden skal være identisk med bredden på selve sengen. For en seng med to køyer kan du kjøpe både to enkeltsenger og en dobbel madrass.

Størrelsene på enkeltmadrasser er også forskjellige, i dag presenteres de i følgende versjoner: 80×190 cm, 80×200 cm, 90×190 cm, 90×200 cm, 120×190 cm, 120×200 cm, 140×190 cm, 140×200 cm.

Madrasser for dobbeltsenger er presentert i et bredere spekter av størrelser. Den minste madrassen har en størrelse på 160×200 cm, og den største er 200×195 cm.

Baby madrasser kan være størrelse fra 60×120 cm til 80×190 cm.

Rund madrasser presenteres i to størrelser avhengig av fra diameter – 200 cm eller 210 cm.

Et så stort utvalg størrelser lar deg enkelt og raskt velge den mest passende madrassen for enhver seng..

Myk og hard

Madrasser av dette merket er delt inn i ytterligere to grupper, avhengig av graden av mykhet..

Harde madrasser fordeler all vekt jevnt på sengen, slik at hver del av kroppen er helt avslappet under søvn. Det er best å bruke slike madrasser for personer med sykdommer i ryggraden, så vel som for barn under 16 år, som aktivt utvikler skjelettet. Det er derfor slike madrasser kalles anatomiske.

Myke madrasser lar deg slappe helt av og nyte komforten. Men slike modeller er mer egnet for personer med lav vekt og de som ikke har noen helseproblemer..

Det er verdt å vite at hvis den myke madrassen er valgt feil, vil det være umulig å sove på den på grunn av det nye ubehaget..

Det er også en mellomversjon av dette produktet – madrasser av middels hardhet. Slike modeller har lang levetid, er egnet for personer som er litt overvektige, og er også ideelle for par som har en betydelig vektforskjell..

For de som ikke kan bestemme graden av hardhet på madrassen, har produsenten gitt ut en madrass med dobbeltsidig hardhet. På den ene siden er den myk og koselig, men på den andre siden er den ganske vanskelig. Dette gjør at hver person uavhengig og enkelt kan justere graden av stivhet, avhengig av helsetilstand, vekt og ønsker..

Modeller

I dag tilbyr Ascona -merket sine kunder mer enn 800 forskjellige modeller av madrasser. De mest populære er følgende modeller:

 • “Trend Roll” Er en fjærløs madrass med høye ortopediske egenskaper. Høyden er 16 cm, og maksimal belastning bør ikke overstige 110 kg. Har et jacquarddeksel. Tilgjengelig i to versjoner – “Trend Roll” med høy stivhet og “Trend Roll” med middels stivhet..
 • “Skjegg” – nok en fjærløs madrass med middels fasthet. Maksimal belastning er 90 kg. Spesiell skumfylling, samt en lett strukturert overflate gir komfort og bekvemmelighet, samt mikromassasje av hele kroppen under søvn.
 • “Glede” – dette er en maksimal vekt på 90 kg, lav stivhet, en fjæravhengig blokk og en høyde på 17 cm. Denne madrassen er ideell for de som verdsetter enkelhet og komfort i søvn.

 • “Astoria” – Dette er et produkt av amerikansk opprinnelse, har en uavhengig fjærenhet, som sikrer fullstendig gjenoppretting av kroppen i en drøm og lang levetid. Tilhører gruppen harde madrasser, maksimal vekt – 140 kg, dobbeltsidig.
 • Balanse Smart – en tynn madrass med lavt fasthet, ensidig, maksimal belastning – 89 kg. Har et jacquarddeksel. Fjærblokk – Bonnelsystem.
 • “Mediflex” – dette er en hel serie barnemadrasser med forskjellige fasthetsnivåer, høyder og størrelser. Har høy ytelse og ortopediske egenskaper. Avhengig av den valgte modellen, kan den være fjærløs eller ha en blokk med uavhengige fjærer. Nivået på stivhet for enhver modell er ikke mindre enn gjennomsnittet.

 • “Vår” – rund eller standard madrass Myk, som tåler opptil 140 kg, har en blokk med uavhengige fjærer, og fyllet er bomullsfibre.
 • “Terapi” Er en hel serie, representert av følgende modeller: “Cardio”, “Farma”, “Immuno”, “Pulse”, “Spectra”, “Ananta”, “Orient” og “Qvadro”. Alle er preget av en blokk med uavhengige fjærer, et middels eller høyt stivhetsnivå og et gjennomsnittlig nivå av ortopedi. Laget av allergivenlige materialer.
 • Megatrend -serien, representert av 8 forskjellige madrasser på en uavhengig fjærblokk. De skiller seg fra lignende produkter av dette merket med 100% nivå av ortopedi og et gjennomsnittlig nivå av stivhet..

 • Samlingen “Serta” presenteres av madrasser på uavhengige fjærblokker i to serier, som hver består av fem madrasser. Alle er preget av middels stivhet, blokk av uavhengige fjærer, naturlige fyllstoffer og høy etterspørsel fra kjøpere. Spesielt populær er “Dorsey” – en tosidig madrass, på den ene siden har den en minneeffekt, og på den andre siden en pustende overflate, noe som gjør den uunnværlig i den varme sesongen. “Sanders” er en annen populær modell i denne serien som har de samme egenskapene som den forrige..
 • “Utvikling” – har to uavhengige fjærblokker, stivhetsnivået er litt over gjennomsnittet, maksvekten er 140 kg. Det er i denne modellen NanoPocket -blokken brukes, som merket Ascona patenterte.
 • “Supremo” Er en nyhet blant sortimentet av dette selskapet. Denne madrassen er laget av bambusfiber, så den er ikke bare pustende, men også termoregulerende. Har et høyt nivå av mykhet, maksimal vekt – 100 kg.

 • “Øve på” – Dette er en madrass laget i klassisk stil, har en avhengig fjærblokk, gjennomsnittlig fasthet og tåler opptil 90 kg. Selv under langvarig drift krøller ikke fjærene eller lager noen lyder.
 • “Søvnstil” – den bredeste samlingen av madrasser av dette merket. Alle har et lag med kokosfibre, samt en blokk med uavhengige fjærer. Til tross for varierende grad av stivhet, fra den laveste til den høyeste, kan hver av dem bære over 140 kg. De mest populære er modellene “Feel” og “Saturn”..
 • Samlingen “Balance” – dette er 9 madrasser med en uavhengig fjærblokk, forskjellige stivhetsnivåer, men et gjennomgående høyt nivå av ortopedi. Den mest populære modellen er “Balance Extra”.

 • “Årgang”. Tidligere den mest populære madrassmodellen med en uavhengig fjærblokk, i dag har den blitt avviklet og erstattet av “Arena” -modellen, som er preget av produksjon av kokosplate, middels stivhet og fjærblokken “timeglass”.
 • Madrass “Status” laget av kokosfibre, har et gjennomsnittlig stivhetsnivå, kan bære opptil 90 kg vekt, og har også et lavt nivå av ortopedi.
 • “Prime” – Dette er en modell med økt hardhet og koksfiberfyllstoff. Den tåler belastninger på opptil 110 kg. Fjærblokken presenteres i form av uavhengige fjærer.

 • Springless madrass “Basic” tåler en belastning på opptil 110 kg, har en høy stivhet og er laget av spesielt anatomisk skum.
 • “Ekspert” Er en samling madrasser med unik antibakteriell impregnering og hypoallergen sammensetning. Alle de 9 modellene har forsterket ryggstøttesone, samt 5 sone fjærblokker Timeglass ekstra.

Fra denne korte oversikten blir det klart at Ascona -merket tilbyr sine kunder et ekstremt bredt utvalg madrasser av forskjellige typer..

Hvilken er bedre å velge?

For at søvn virkelig skal bli til nytelse, må du velge riktig madrass..

Så harde modeller passer for de som lider av smerter i øvre rygg og eldre. Produkter med middels hardhetsnivå er ideelle for barn i alle aldre, så vel som de som har tilbakevendende smerter i korsryggen. Myke madrasser kan brukes av andre kategorier av mennesker. Jo mer vekt, jo mer fast madrass skal være.

Hvis en modell er kjøpt for en dobbeltseng og vektkategoriene til ektefellene er forskjellige, er det å foretrekke å kjøpe to forskjellige madrasser, og først da bruke dem sammen.

Det er bedre for voksne å kjøpe madrasser med uavhengige fjærer. Under drift vil de ikke gå i stykker eller deformeres, samt lage noen ubehagelige lyder.

Latexmadrasser kan brukes av mennesker som ikke er utsatt for allergi, det er bedre for alle andre å foretrekke produkter laget av naturlige allergivennlige materialer.

For barn

Springløse modeller med middels til høy stivhet er best egnet for barn. Hvis barnet er veldig lite, er det bedre å kjøpe en vanntett madrass eller overmadrass. Den vanntette madrassen vil vare lenger, og det er lettere og tryggere å bruke den i barnehagen..

Madrassens høyde for et barn bør ikke overstige 7-11 cm, og lengden skal være 20 cm lengre enn babyens høyde.

Livstid

Levetiden til madrasser av dette merket er ganske lang. Avhengig av den spesifikke modellen, kan det være opptil 10 år. Garantiperioden er alltid litt mindre, som regel er den 5-8 år, til tross for at kvalitetsgarantien i henhold til loven bare er i halvannet år..

Når du kjøper noen modeller med tilleggsutstyr, kan produsenten forlenge garantiperioden med flere år.

Generelt kan levetiden til produktene til dette merket være mange ganger lengre enn garantien. Ascona-madrasser kan vanligvis brukes i opptil 15-20 år, underlagt anbefalingene for bruk.

Vurdering

De mest populære, høy kvalitet og komfortable etter kjøpernes og spesialistenes mening er følgende madrasser fra dette selskapet:

 • Balance Lux – behagelig, holdbar, slitesterk, myk. Slik beskriver kjøperne det..

 • “Terapia Cardio” – dette er en fullstendig avslapning av muskler, forbedret blodsirkulasjon, en økning i styrke og energi.

 • “Arena” Er en madrass som gir fullstendig komfort, avslapning av alle muskler og hygge.
 • Balanse Smart – et ideelt budsjettvalg for de som verdsetter komfort, sunn søvn og beskyttelse mot bakterier.
 • Terapia Farma – komfortabel og praktisk madrass med en behagelig helbredende effekt.

Det er disse fem madrassene av dette merket som er de mest kjøpte og berømte for i dag..

Kunde anmeldelser

Ascona -madrasser får bare positive anmeldelser fra eierne. Folk nevner bekvemmelighet, holdbarhet og kvalitet som deres viktigste styrker. Et bredt spekter av modeller lar alle velge en madrass i henhold til målene og tilgjengelige midler.

Et viktig pluss for kjøpere er muligheten til å velge en madrass av alle størrelser og fasonger, samt et bredt spekter av modeller for barnesenger og ekstra tilbehør..

Generelt bekrefter kjøpere at madrasser av dette merket er en garanti for god søvn..

Fascinerende plot av programmet "Galileo" på STS -kanalen vil fortelle deg mer om produksjon og testing av ortopediske madrasser for styrke.