Luntek madrasser

Luntek madrasser

Luntek madrassfabrikk er et fullsyklusfirma. Dette betyr at vi har vår egen produksjon av hoveddelen – fjærblokken. Alle disse faktorene påvirker kostnaden vesentlig, noe som gjør den minimal. Sortimentet inneholder forskjellige størrelser. Kundeanmeldelser snakker om kvaliteten på Luntek -produkter, pålitelighet og holdbarhet..

Serien “Luntek 18”

Madrass “Luntek 18 Medium Eco” kan kjøpes for 5,5 tusen rubler. Minste størrelse på produktet er 70×170 cm, maksimum er 220×230 cm. Trekket er laget av polykott. I midten er det en unik fjærblokk Luntek 18. Og til høyre og venstre for den er det en filt og 1 centimeter polyuretanskum.

Fjærblokk gir middels stivhet og ortopedisk effekt. Slike egenskaper oppnås på grunn av en liten mengde fyllstoff og høye fjærer – 18 centimeter. Etter å ha sovet på en slik madrass, kan du være sikker på at morgenen blir veldig bra. For en køye er 100 kilo tillatt.

I Luntek 18 -serien er alle madrasser laget på høye fjærer – 18 centimeter i stedet for standard 14 cm. Prisene varierer fra 5,5 til 14,5 tusen rubler. Modell “Luntek Foam 2” koster 6 tusen 400 rubler. Uavhengige fjærer har middels stivhet. Maksimal vekt per stykke – 120 kilo.

Per kvadratmeter madrassmodell “Luntek Foam 2” det er 256 fjærer. Som fyllstoff – 2 centimeter polyuretanskum. Trekket er laget av bomullsjacquard. Madrassen har en ortopedisk effekt. Høyden er 22 centimeter.

Lineup “Patriot”

Patriot madrasser er laget på fjærer “Flerpakke”. Denne linjen fra Luntek -selskapet kjennetegnes av ortopediske egenskaper, fjærblokken kjennetegnes av et økt antall fjærer. Selskapet tilbyr, i tillegg til de vanlige størrelsene, også ikke-standardiserte. Det mest budsjettmessige alternativet i serien Patriot – madrass Luntek Patriot Cocos 625. Du må betale litt mer enn 6 tusen rubler for det..

Stivheten til denne modellen er moderat. Høyden er 15 centimeter, belastningen er ikke mer enn 150 kilo per sete. Fjærblokken er spesielt sterk og støttende. Madrassen er laget av kokosnøtt, fyllet er 1 centimeter, det vil hjelpe ryggraden til å komme seg over natten. Trekket er laget av polykott.

Det må huskes på det Den riktige madrassen hjelper deg med å sove, hvile og støtte ryggen din. Kokosfylling vil sikre en behagelig søvn selv i varmt vær, da det vil gi riktig og pålitelig ventilasjon. Luntek produserer madrasser i forskjellige priskategorier, slik at alle kan velge en modell som de liker. Produktgarantien er nesten 10 år. Derfor er det ingen tvil om at madrassen vil beholde sin form og stivhet hele tiden..

“Mikro”

Micro -serien er madrasser med mikrofjærer. Bare naturlige materialer brukes som fyllstoff. Det er 1100 fjærer per 1 kvadratmeter av produktet. Prisen på madrasser i “Micro” -linjen varierer fra 14 til 61 tusen rubler.

De som liker å sove på en myk seng vil elske modellen Luntek Latex Micro for nesten 15 tusen rubler. Høyden på denne madrassen er 20 centimeter. Etter type hardhet tilhører den myke produkter. Lasten på en køye når 170 kilo. Madrassen er vendbar, så den kan brukes lenger og mer effektivt.

Trekket er laget av jacquard i bomull og fylt med 3 cm naturlig latex. Det er pustende og miljøvennlig. Et slikt fyllstoff vil ikke overopphetes, samle støv og smuss og beholde fuktighet. Produsenten selv kaller dette produktet for det mykeste og mest komfortable i hele serien. For ryggraden vil en slik oppkjøp være veldig nyttig og nødvendig..

Støtteblokken på 3000 mikrofjærer vil gi ryggen din nødvendig pålitelig støtte og ortopedisk effekt. I riktig posisjon strekker ryggraden seg, slapper av og hviler. Madrassen har anatomiske egenskaper og samsvarer med kroppens form. Det hjelper deg med å få styrke og søvn..

Premium klasse

Premium -modeller av madrasser presenteres i samlingen “MicroZone”. Prisen starter fra 19 tusen rubler og når nesten 97 tusen rubler. Et spesielt trekk ved denne serien er en blokk med uavhengige fjærer. Den er designet for tung belastning – opptil 170 kilo per soveplass.

En populær modell er madrassen “Ultra Comfort Mix MicroZone”. Kostnaden er litt over 32 tusen rubler. Du kan imidlertid vente på rabatten og kjøpe med 20% rabatt for 26 tusen rubler.

Mykt velourdeksel “Antistress” dekker en madrass fylt med memorix, dens tykkelse er 4 centimeter. På den ene siden er produktet et belegg for de som liker det mykere. Og på den andre siden av vårblokken er 3 centimeter naturlig latex og en centimeter kokosnøttkokos. Så mange forskjellige fyllstoffer bidrar til å oppnå maksimal komfort mens du sover.

Fjærene har ulik stivhet, så det er forskjellige soner på madrassen som vil være behagelig for alle. Alt dette lar deg fordele lasten riktig. Den myke siden av madrassen sikrer riktig posisjon på ryggen så vel som den harde overflaten.

En mer detaljert oversikt over madrasser "Luntek" se neste video.