Lofts seng “Legend”

Et rom beregnet for et barn skal være multifunksjonelt og i tillegg til en seng inneholde et leke-, studie-, utviklings- eller idrettsområde. I tillegg er det oftest ikke mulig å tildele et eget rom for helt små barn. I begge versjoner vil “Legend” loftsengen bidra til å utstyre et komfortabelt funksjonelt rom for å sove og leke, og vil spare en betydelig mengde kvadratmeter av rommet.

Særegenheter

Tenk deg et lyst barnehjørne i barndommen din, der du vil leke, klatre på den svenske veggen, svinge på de ujevne stolpene, arrangere et “hus”. Det moderne møbelmarkedet gir barna våre denne muligheten, og presenterer et stort utvalg prefabrikkerte sett med forskjellige barnemøbler i ett design.

Barnes loftseng “Legend” er produsert i flere konfigurasjoner for forskjellige aldersgrupper. Den nyter enorm popularitet på grunn av sin fargerike design, attraktivitet for barn og verdi for pengene. Dette bevises av både kundeanmeldelser og den økende etterspørselen etter produkter: modellene blir stadig forbedret og får et nytt utseende uten å endre navnet. Så Legend 1-modellen består i utgangspunktet av et innebygd bord og hyller for leker og bøker, og påfølgende modifikasjoner (2,3,4,8 og videre) gjøres med ekstra inventar og møbelelementer.

Selve navnet “loftseng” taler for seg selv. den soveplass plassert i en viss høyde, under hvilken det er en fri sone. I motsetning til klassiske køyesenger, har underetasjen et skrivebord, lekeområde, hyller, skuffer eller garderobe..

Hvordan velge?

Når du velger dette sengealternativet, bør du vurdere noen viktige punkter:

  • for de minste minisenger er passende, de vil sikre babyens sikkerhet, og det vil være praktisk for foreldre å nærme seg en lav barneseng;
  • større og høyere modeller kan kjøpes for barn i alderen 5 og over, når barnet allerede kan klatre opp på soveplassen, og også komme seg ned fra det uten problemer;
  • modeller for skoleelever og førskolebarn forskjellige i nærvær av et trenings- eller lekeområde. Men som oftest er designene laget på en slik måte at en lett ble forvandlet til en annen..

Når du velger, må du ta hensyn til kvaliteten på materialet og festene., hvor stabil strukturen er, er alle delene godt festet. Jo høyere sengen er, jo mer sannsynlig er den ristet, så det er verdt å tenke ikke bare på pålitelige ledd og støttende deler av sengen selv, men også om å feste til veggen. Siden barnet hele tiden vil klatre til en høyde, hoppe, svinge, er det fare for at sengen rett og slett snur. Dette gjelder spesielt modeller med sportselementer. Fra samme synspunkt kan du styrke sidene av sengen og øke rekkverket på stigen..

En av de viktigste valgparametrene er takhøyden i rommet. Det er fra henne du bør bygge videre på, og bestemme deg for å kjøpe denne eller den modellen. Maksimal komfort oppnås når køyen ikke er høyere enn 90 cm fra taket, med tanke på madrassen. Dette er nok til å sitte på sengen. Du bør også vite at jo høyere det øvre nivået er, jo mindre luft er det, derfor er det nødvendig å sørge for konstant ventilasjon eller lufting..

Høyloftsenger er ideelle for tenåringsbarn, allerede i stand til å ta vare på ventilasjonen selvstendig. De har ingen problemer med å bevege seg langs løfteelementene, og den nedre sonen trenger de mer romslig og høyere – for et skrivebord og en datamaskin.

Gjennomsnittshøyden på loftsengen (1-1,5 m fra gulvnivå) er mer egnet for småbarn. Det er praktisk for foreldre å nærme seg slike barnesenger for å ønske god natt og ly for barnet. Barnesengen er lett å dekke om morgenen, og det er tryggere for barnet å gå ned og opp. På den nedre delen av en slik seng er det ikke mulig å utstyre et arbeidsområde, men det er mange skuffer og hyller som kan erstattes med plass til et leketøy “hus”. Ofte er slike modeller utstyrt med lysbilder eller sportselementer..

Modeller

Produsenter tilbyr et stort utvalg alternativer for Legend loftsenger i forskjellige størrelser og farger – fra lyserosa toner til rike, mørke nyanser. Det kan være kompakte modeller med en festet stige for små lokaler og brede strukturer med brede trinnkasser og lysbilder.

Loftseng “Legend”, som alle andre møbler, kan være laget av forskjellige materialer. Oftest er dette et komplekst alternativ med en solid treramme, lette nattbord i sponplater og metallelementer.

Løftefunksjon

Stiger for loftsenger kan være forskjellige – fra vanlige trinn i form av en svensk vegg til milde trinn med skuffer:

  • Det første alternativet sparer plass, men er kanskje ikke trygt for de minste., og er neppe egnet for jenter som vokser. Dessuten, jo brattere stigen, jo vanskeligere er det å klatre. Det er modeller med en skrå, flyttbar installasjon, som om nødvendig tar en vertikal posisjon.
  • Modeller med skuffetrinn mer praktisk, men de inntar et eget sted på siden. Det er ikke alltid mulig å arrangere slike loftsenger i et lite rom. Imidlertid er det i slike modeller at esker for leker eller klær er plassert under trinnene, noe som sparer plass i resten av sonen og rommet som helhet. Dette alternativet er også egnet for de som trenger å blokkere tilgangen til det øvre nivået for yngre barn..
  • Brede trinnsmodeller kan ha podiumplattformer, en slags liten plattform der du kan plassere en partisjon. Med slike plattformer, hvis det er nok plass i rommet, skapes det ekstra bekvemmelighet når du stiger ned og stiger til loftet på øvre nivå.

Den nedre delen forutsetter plassering av et funksjonelt rom, som kan defineres for en lek, arbeidsområde og lagringsområde. Noen modeller er utstyrt med en sofa hvor du kan leke med venner eller lytte til mors eventyr før du legger deg.

En garderobe og en rekke skuffer har lett plass til leker, babyklær, tegne- eller modelleringsutstyr. Dette er en enorm plassbesparelse i rommet, dessuten er alt på ett sted og tilgjengelig. Tilstedeværelsen av en garderobe er et ganske populært alternativ i henhold til kundeanmeldelser, slike modeller lar foreldre legge til hjemmelagde hyller til dem om nødvendig, noe som sparer penger betydelig.

Loftsengen med arbeidsplass er egnet for både førskolebarn og eldre skolebarn. Bordet kan være stasjonært eller uttrekkbart. Hovedproblemet med bord under det øverste nivået er belysning. Du må sørge for at lyset enten faller fra vinduet på den uttrekkbare bordplaten, eller tenk over fullverdig belysning under det øvre nivået.

Lekeområde – den vanligste versjonen av Legend loftsengen. Plassen for utdannings- og sportsspill kan utstyres med et lysbilde fra den øvre delen, ringer eller en huske. Ofte er det en garderobe eller hyller under lysbildet..

Det er lett å forvandle en seng med et lekeområde til et fantastisk hus. For å gjøre dette er det ikke nødvendig å kjøpe modeller designet i form av et slott, det stasjonære designalternativet kan bli kjedelig over tid. Men å lage “vegger” og “dører” uavhengig er innenfor hver foreldres makt. Gardiner sydd av mamma eller pappas oppfinnelser laget av papp – alt dette vil bringe et element av lek til kommunikasjon med barnet og vil holde babyen opptatt i lang tid.

Se nedenfor for mer informasjon.