Lazurit madrasser

Sengemadrasser produseres vanligvis av selskaper som spesialiserer seg på denne virksomheten. Men det er de som produksjon og salg av slike produkter er sekundærproduksjon for. Så, for eksempel, blir Lazurit -madrasser produsert av møbelfabrikken med samme navn, men samtidig anses de som veldig populære..

Beskrivelse

Hovedtrekk ved Lazurit madrasser er at de alle tilhører kategorien ortopediske. De er laget av naturlige og syntetiske materialer som fullt ut oppfyller alle krav til sikkerhet og kvalitet.

Hvert produkt har et visst nivå av fasthet, som lar deg velge den optimale madrassen for enhver person. Minimalistisk design lar deg gjøre et valg ikke på grunnlag av et attraktivt utseende, men nøyaktig basert på dets tekniske egenskaper.

For produksjon av sine produkter bruker produsenten bare høykvalitets og holdbare fjærblokker.

På grunn av det faktum at produksjonen er vår egen, og madrassene selv selges bare i merkevarebutikker, er kostnadene ganske demokratiske, fordi det ikke er behov for å betale mellomledd.

I dag på salg er det madrasser for enkeltsenger, dobbeltsenger, halvannen seng eller barnesenger.. Alle har en minimalistisk design og utmerkede kvalitetsegenskaper. Et stort pluss er at produsenten gjør det mulig å kjøpe madrasser med forskjellig hardhet – fra myk til veldig hard, også serien inkluderer modeller med variabel hardhet.

Samlinger

I dag er Lazurit -madrasser solgt av møbelfabrikken med samme navn delt inn i flere samlinger:

 • “Organisk høyteknologi” – dette er madrasser, hvis ytre design er laget i henhold til den høyteknologiske stilen. Madrassens høyde er 24 cm, ett produkt designet for en enkeltseng kan bære opptil 150 kg vekt. Madrasser fra denne samlingen er spesielt forsterket på alle sider for å beholde utseendet i lang tid. Alle 7 produktene i denne serien er laget av miljøvennlige materialer som puster, og de tilhører alle bilaterale gruppen.
 • Serie “Tro” består av madrasser laget på grunnlag av uavhengige fjærer. Høyden er 21 cm, maksimal belastning bør ikke overstige 140 kg. Madrasser fra denne serien er ganske myke og komfortable på grunn av tilstedeværelsen av filt og svært elastisk skum som en del av polstringen av selve produktet..

 • “Diamant” Er en samling madrasser med høy stivhet og styrke. Høyden på produktene er 26 cm. Takket være de doble kokosflisene som brukes som fyll, er denne madrassen veldig behagelig og behagelig å bruke. Den passer best for par, personer med urolig søvn og de som er overvektige. Madrasser i denne samlingen har en massasjeeffekt.
 • “Topas»Er en ny innovativ serie madrasser for senger. Høyde ca. 22 cm, maksimal lastvekt ca. 140 kg. Middels hardt naturlig fyllstoff gir komfort og bekvemmelighet under søvn.
 • “Håp”. Denne serien representeres av produkter med en høyde på 22 cm med middels stivhet og høy styrke. Den uavhengige fjærenheten har tre soner, madrassen er utstyrt med et behagelig feste og skaper et behagelig sovemiljø.

 • “Luksus” Er en serie produkter, forsterket rundt omkretsen, av middels hardhet, som tåler en vekt på opptil 150 kg. Det spesielle systemet “Royal Soft System” skaper maksimal bekvemmelighet og komfort for en god søvn. Den stilige designen til dette produktet vil appellere til de som verdsetter skjønnhet, raffinement og komfort..
 • “Amour”. Disse madrassene er svært holdbare, har en litt over gjennomsnittlig hardhet, har en høyde på 23 cm. De har 7 soner med elastisk støtte og et pustende ventilasjonssystem..
 • “Smil” Er en samling barnemadrasser, for fremstilling av hvilke naturlige, inkludert allergivennlige materialer ble brukt. Hardheten til slike produkter kan være middels eller over gjennomsnittet. Høyde – 19 cm, maksimal belastning – opptil 120 kg. En slik madrass vil gi barnet ikke bare behagelig, men også trygg søvn..

 • “Avansere” -Dette er en samling produkter som ikke bare har en myk og praktisk fylling, men også punktstøtte for kroppen, som gir maksimal komfort og fullstendig avslapning under søvn. Dette er produkter med middels stivhet og høy styrke – de tåler opptil 150 kg.
 • “Aktiv” Er tosidige madrasser, hvor hver side har sin egen fylling av forskjellige nivåer av fasthet. Disse madrassene lar deg slappe av så mye som mulig etter en travel dag. Høyden er 23 cm, og stivheten er ikke lavere enn gjennomsnittet. Disse produktene er ideelle for de som liker å endre stivheten i køyen..
 • “Glede” Er en spesiell samling av produkter designet for transformering av senger. Takket være det unike skummet som brukes som fyllstoff, bøyer eller brekker madrassen ikke under drift, men gir bare bekvemmelighet og komfort. Høyden på slike produkter er 15 cm, og maksimal belastning er 130 kg. Middels fast madrass.

 • “Følelse” – dette er madrasser av middels hardhet og høy styrke, 25 cm høye. Dette er eksklusive fjærprodukter som ikke bare beskytter mot statisk elektrisitet, men også har en spesiell antimikrobiell impregnering.
 • “Ung”. Produkter fra denne serien har en høyde på en kvart meter, et gjennomsnittlig stivhetsnivå og dobbel fylling. De er sterke, holder kroppen trygt og gir den samtidig fullstendig avslapning. Slike madrasser tilhører kategorien høystyrke.
 • “Organisk element”. Madrassene i denne samlingen er av middels fasthet, og fyllingen er for det meste naturlige fibre. Unik, uavhengig fjærblokk og ortopedisk skum sørger for en behagelig og koselig søvn.

Et så omfattende utvalg av varierte samlinger av madrasser lar deg velge det mest passende alternativet for hver person..

Dimensjoner

Det er mulig å beskrive hele størrelsen på Lazurit madrasser i veldig, veldig lang tid. Hver samling består av flere stykker i forskjellige størrelser.

I sortimentet finner du både standardstørrelsesprodukter, for eksempel 140×220 cm, 90×186 cm eller 180×220 cm, og ikke helt klassiske – 200×90 cm eller 185×105 cm.

Runde madrasser av dette merket er for øyeblikket ikke tilgjengelig for salg i alle størrelser..

Tilgjengeligheten av kommersielt tilgjengelige madrassstørrelser må sjekkes med selgeren i den offisielle salongen eller i nettbutikken.

Nesten alle eiere av dette produktet gir veldig rosende anmeldelser om det. De fleste kjøpere bemerker at madrassene til den russiske fabrikken Lazurit overgår sine utenlandske kolleger i mange kvalitetsegenskaper. De viktigste fordelene ble kalt holdbarhet, rimelig pris, bekvemmelighet og komfort, et bredt spekter av.

Av dette kan vi konkludere med at madrasser av dette merket vil være populære ikke bare i dag og ikke bare i vårt land. Deres høye kvalitet og rimelige pris gjør dem til sterke konkurrenter til importerte modeller..

Mer om madrasser "Lapis lazuli" du vil lære av følgende video.