Lavskap

Garderoben er en allsidig og veldig praktisk type møbler for oppbevaring av forskjellige ting – fra sengetøy til bestikk. Ved hjelp av et slikt møbel kan du effektivt og raskt sette orden på rommet. Alt unødvendig vil bli skjult for nysgjerrige øyne og lagret nøye. I moderne butikker presenteres et stort utvalg av skap med forskjellige konfigurasjoner og farger, så i dag kan alle enkelt finne akkurat det han trenger. Og for å gjøre det lettere for deg å bestemme valget og finne en garderobe som passer best for leiligheten din, tilbyr vi deg noen tips for kjøp av lave garderober..

Hva er den egnet for?

Mange mennesker er vant til at det må være en enorm garderobe i huset. Noen ganger tar slike design det meste av rommet. Et lite skap er imidlertid ikke mindre praktisk å bruke..

Den er perfekt for organisering og lagring av:

 • casual og yttertøy;
 • sengetøy;
 • toalett tilbehør;
 • servise og bestikk;
 • hjemmetekstiler;
 • bøker, blader og annet.

Og dette er ikke en komplett liste. Du kan plassere alt i disse skapene..

Hovedtyper

Lav garderobe kan være lukket og åpen, lang og kompakt. Alt avhenger av formålene som møblene skal brukes til og funksjonene i oppsettet ditt. Vi lister opp hovedtyper av slike strukturer:

 • Vitrineskap. Dette alternativet er preget av gjennomsiktige glassdører eller helt åpne hyller. Som regel brukes slike modeller til å plassere vakre festlige retter, favorittbøker, originale dekorative elementer. Vitriner er ideelle for stuer og soverom, noe som gir plassen en ryddighet og fullstendighet.

 • Skap. Hvis du er vant til å tro at en garderobe er en tradisjonell massiv konstruksjon som tar opp et helt rom, så er dette ikke tilfelle. Moderne produsenter tilbyr modeller av alle størrelser og konfigurasjoner. Du kan bestille møbler i henhold til dine mål med nøyaktig de dimensjonene som trengs spesielt for leiligheten din. Dermed får du en liten, men romslig garderobe som pålitelig vil skjule alt under de praktiske skyvedørene på skinnene..

 • Vinklet. Slike designalternativer lar deg bruke de såkalte “døde sonene” i rommet. Du vil spare plass betydelig, mens designet vil se stilig og originalt ut. Når du velger et slikt skap, bør du gjøre det litt bredere og lengre slik at det blir mer nyttig plass i det..

Så du kan enkelt plassere alt du trenger i den..

 • Garderobeskap. Dette er en klassisk type lav konstruksjon. Den består av en karosseri og flere skuffer. Slike møbler er ideelle for sengetøy og klær på soverommet eller garderoben..

Garderober er også forskjellige i hvilke materialer de er laget av:

 • Massivt tre og finér;
 • MDF og sponplater;
 • Plast- og PFC -filmer,
 • Andre muligheter.

Avhengig av modellen kompletteres designene med elementer av glass, aluminium, emalje, samt et speil.

Designene varierer også avhengig av fyllingstype. For eksempel regnes modeller av kommoder med skuffer som tradisjonelle. Imidlertid er det ikke færre skap til salgs med romslige kurver og praktiske hyller inni. For å velge de riktige møblene, bestem hva du vil lagre i dem..

Hvordan ordne?

Først og fremst bør man gå ut fra den generelle utformingen av rommet. Det er langt fra alltid nødvendig å maskere et slikt interiør, og ønske at det tar så lite plass som mulig. Hvis leiligheten din er dekorert i en glam vintage, retro eller landlig stil, vil massive kommoder bare være dekorasjonen, siden disse designretningene er preget av tunge, knebøye møbler, som har en spesiell vekt. Det er derfor garderober er plassert på et fremtredende sted, med vekt på sjarmen og originaliteten til stilen. I andre tilfeller, for eksempel når rommet er laget i en klassisk eller provençalsk stil, bør det ikke skille seg ut for mye..

Hvis du er eieren av en liten leilighet og ønsker å fordele plassen i den så effektivt som mulig, ville den beste løsningen være å bruke et skap for å dele rommet. Selvfølgelig er høyere design eller større stativer mer egnet for dette formålet. Selv med hjelp av et lavt produkt kan du imidlertid visuelt effektivt sonere et rom. På denne måten kan du avgrense kjøkkenet og spisestuen eller plassen i stuen og dele arbeidsområdet og hvileområdet..

Det ideelle alternativet ville være å plassere den på en solid benkeplate. Så ikke en eneste tomme av rommet ditt er bortkastet..

Mange satte også lave skap langs veggen, under TV -en, stort speil, ved siden av sengen. Hvis du plasserer garderoben, blir det et utmerket og komfortabelt toalettbord. Samtidig kan du raskt finne de tingene du trenger. Når strukturen er plassert under TV -en, kan den funksjonelt suppleres med smale og høye skap som står på begge sider av kommoden.

Dessuten, oftere og oftere, velger mange kjøpere slike møbler for å organisere et sted på balkongen. Tross alt er det der at et stort antall ting samler seg, som bare kan så uorden og forvirring. Plasser skapet langs den smale balkongveggen og plasser flere hyller over det. Så du vil ha orden på alle elementene, og du vil ikke lete etter gamle støvler eller leker på lenge..

Forhåpentligvis vil tipsene i denne artikkelen hjelpe deg med å velge det perfekte designet som fungerer for hjemmet ditt. Eksperimenter og finn andre måter å bruke lavskap i interiøret.

På denne måten kan du få mest mulig ut av plassen i hjemmet ditt og holde ting ryddig hele tiden..

Du kan finne ut hvordan du velger en passende garderobe for hjemmet ved å se videoen nedenfor.