King Koil madrasser

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et førsteklasses ortopedisk søvnsystem, er King Koil madrasser et utmerket valg..

Om selskapet

King Koil er det mest kjente amerikanske merket som produserer luksusprodukter for en behagelig søvn. Det ble grunnlagt tilbake i 1898. Utviklingen av selskapet fortsatte år etter år, og allerede i 1953 hadde selskapet representasjonskontorer i Europa. I 1989 mottok madrassene til dette selskapet tittelen som det beste sovesystemet i verden..

Siden 2007 Kong Koil oppretter et offisielt representasjonskontor i Russland. Fra det øyeblikket hadde våre medborgere muligheten til å kjøpe produktene til dette selskapet i sitt land..

Kjøperne av varene til dette selskapet er velstående mennesker., som foretrekker luksus i livet, uansett prislapp. I dag er det det mest populære merket av madrasser blant millionærer. Han er et av de mest populære selskapene i verden for produksjon av disse produktene. De dyreste hotellene rundt om i verden utstyrer takleilighetene og kongelige suitene med denne egenskapen for å sove..

Særegenheter

King Koil madrasser er designet spesielt for velstående mennesker og oppfyller deres strenge krav. Ved produksjon av disse sovesystemene brukes bare naturlige materialer av høyeste kvalitet, for eksempel lammull, bomull, naturlig latex.

Vår egen produksjon av fjærer lar deg kontrollere kvaliteten på varer i alle produksjonsstadier. Til tross for at disse produktene er laget for hånd, brukes de mest moderne teknologiene som gjør at de kan kombinere klassikere og innovasjoner..

Alle King Koil madrasser er håndmontert, og lagene sys sammen med ulltråder. De er trippel kvalitetskontrollert for å oppfylle de strengeste amerikanske forskriftene.

Teknologier

Over hele verden er manuelt arbeid verdsatt mye høyere enn maskinarbeid. Dette skyldes det faktum at en person legger varmen fra hendene i slike produkter sammen med arbeid. Med håndverkernes fortreffelighet i sitt håndverk, er King Koil madrasser i spissen for kunsten å lage disse produktene..

Hovedforskjellen i produksjonen av King Koil madrasser fra konkurrenters produkter er tuftingsteknologien.

Det skjuler i seg selv en metode for å koble alle lagene i systemet. for å sove seg imellom. En langstrakt nål brukes til tufting. Ved hjelp av den og en ulltråd sys madrassen gjennom og festes med knapper-boutonnieres. Antall sting på overflaten av madrassen er vanligvis 48.

Denne teknologien lar deg fikse lagene på madrassen og forhindrer dem i å forskyve seg og følgelig deformasjon av sovebunnen..

I tillegg har kantene på madrassen ekstra forsterkning, som gjør at du helt kan isolere fjærenheten fra ytre påvirkninger..

Tilgjengelig i King Koil madrasser og komfortplater, som er laget av naturlig latex. Dette gir søvnsystemet anatomi og forbedrer følelsen under hvile..

Design

Utad gjør King Koil -madrasser det umiddelbart klart at de er skapt for eliten. Omslaget til dette produktet er laget av belgisk jersey av høy kvalitet og har et eksklusivt broderi med silketråd..

Tegningen på omslaget ble tegnet i samsvar med råd fra en manuell terapeut..

Det hjelper blodet til å sirkulere fritt under søvn, ikke klem blodårene, noe som igjen bidrar til riktig oksygenering av alle cellene i kroppen, uansett hvilken posisjon du sover, og har en helbredende effekt.

Modeller

Utvalget av King Koil madrasser er omfattende. Selskapet presenterer en rekke design som er spesielt designet for hoteller og hoteller. Disse madrassene passer ikke bare for vanlige takleiligheter, men også for bryllupsreise -suiter.. Blant produktene beregnet på daglig bruk er følgende modeller spesielt populære:

  • “Malibu”. Det er grunnmodellen. Høyden er bare 27 cm. Maksimal belastning, som gjør at madrassen kan ha ortopediske egenskaper, er 140 kg. Dessuten er stivheten under gjennomsnittet. Takket være et spesielt fjærsystem, tilpasser det seg perfekt til kroppens posisjon, samtidig er det en fleksibel modell og følger godt kurvene til sengebunnen.

  • Skjebne. Denne modellen har en høyde på 30 cm og kan bære en last på over 140 kg. Sovesystemet har en syv-soners uavhengig fjærenhet som bidrar til å sikre maksimal komfort under hele hvileperioden. Naturlig latexlag for overlegen mykhet og utmerket vibrasjonsdemping.

  • “Barbara”. Klassisk modell. Takket være det anatomiske 5-soners “Soft Touch” fjærsystemet og en komfortsone laget av elastiske materialer, gir det uovertruffen komfort under søvn. Spesielle fjærer laget av høykvalitets stål med ekstra spoler er en eksklusiv utvikling av King Koil som perfekt tilpasser seg alle kurver i kroppen, og dermed avlaster stress fra ryggraden. Effekten av mikromassasje, som har et unikt broderimønster på madrassen, gir sovende maksimal komfort. Modellhøyde 25 cm lar deg lage den perfekte sengen for å sove og slappe av.

Pris

Siden King Koil madrasser er laget for velstående mennesker og er laget for hånd, er prisen mye høyere enn for konvensjonelle ortopediske modeller. Så den billigste basisprøven “Malibu” med en størrelse på 180×200 cm koster omtrent 80 000 rubler. Modellen “Destiny” med en størrelse på 180×200 cm vil koste 150 000 rubler.

Den dyreste madrassen produsert av King Koil kostet 50 000 euro..

Den ble laget i henhold til en individuell design. Den var basert på tre typer fjærer. Produktets høyde var 80 cm. Håndverkerne gjorde det opp i 20 dager, og bare naturlige materialer av høyeste kvalitet ble brukt i fyllingen..

Kunde anmeldelser

King Koil søvnsystemer har mange positive anmeldelser. Ikke rart at den rikeste mannen i verden Carlos Slim Elu og mange Hollywood -stjerner, inkludert Julia Roberts og Nicole Kidman, foretrekker dette produktet. For mange filmskuespillere indikerer rytterne at hotellet der de skal bo må ha grunnlag for at selskapet skal sove. Og dette er den høyeste karakteren for produktet. Ulempen med produktet er prisen, men den kan ikke være lav, fordi du må betale for luksus.

Finn ut alle egenskapene og egenskapene til madrasser fra selskapet "King koil" i neste video.