Ikea sofaer

Ikea sofaer

Hver av oss elsker å slappe av etter en hard dag på jobben, slå på favorittprogrammet eller TV -serien og ligge på sofaen. Det er veldig viktig at disse møblene er komfortable nok, komfortable og hyggelige. Takk til Ikea å finne en sofa som du liker er ikke lenger en så vanskelig oppgave.

Særegenheter

Sofaene i dette selskapet har mange viktige særpreg. Det er ikke for ingenting at den er kjent i nesten alle land i verden. Den største fordelen med Ikea -sofaer er deres store utvalg. Sortimentet inkluderer polstrede møbler av forskjellige typer, modeller, fra forskjellige materialer og til forskjellige formål. I denne butikken finner du alt – fra budsjettmodeller til de mest luksuriøse og rike, fra små sofaer til store møbler for hele familien, fra stuemøbler til sofaer til sommerhytter..

Sofaer fra Ikea er av meget høy kvalitet og komfortable. Selskapet bryr seg også om miljøet: hver møbelmodell er laget på en slik måte at den gir minst mulig skade på jordens økologi. Selskapet sysselsetter spesialister som bare håndterer disse problemene og utvikler miljøvennlige og sikre produksjonsteknologier.

Selskapet bryr seg mye om utformingen av produktene. Han er alltid moderne og kan dekorere ethvert, selv det mest enkle og gammeldagse interiøret. I stedet for å reparere eller kjøpe mange dekorasjoner for et rom, kan du ganske enkelt kjøpe et møbel fra dette selskapet, og hele plassen vil umiddelbart glitre med nye farger..

Alt dette store antallet fordeler gjør Ikea -produkter unike og så populære..

Varianter

Selskapet tilbyr et veldig stort utvalg av sofaer av forskjellige modeller og typer:

 • Sofa seng – dette er tingen i huset som aldri hviler. Den kan og bør brukes 24 timer i døgnet. Dette er det som gjør det så praktisk så vel som økonomisk. Tross alt er det mye mer praktisk og mye billigere å kjøpe to-i-ett-møbler i stedet for en sofa i stua og en seng. Ikea -butikker tilbyr en rekke design, farger og modeller for sovesofaer. En lenestol og en hjørnesofa er også tilgjengelig. De fleste av dem har en egen lagringsplass for sengetøy – en veldig praktisk ting som hjelper til med å organisere husets plass mer kompakt. Sammensetningen av produktene inneholder de mest komfortable, komfortable madrassene som tar vare på helsen til ryggraden.

 • Hjørnesofa med stang i armlenet – en veldig uvanlig løsning. I seg selv danner det et avslapningsområde i rommet. Vanligvis er disse møblene store nok til at de kan romme et stort selskap, for eksempel til en husfest. Slike møbler gir leiligheten et ikke-standardisert, men fasjonabelt utseende..

Baren er en veldig nyttig ting. Det vil også være nyttig for å behandle gjester på en hjemmeferie, og vil redde deg fra sterk tørst på en varm kveld. En sofa med bar vil alltid bidra til å opprettholde en festlig atmosfære i huset. Men hvis du noen ganger vil ha noe vanlig, hjem og familie, kan du enkelt lukke armlenet og vente på neste grunn til å åpne hjemmebaren igjen..

 • Ikea tar derfor godt vare på kundene sine Kontor møbler det er alltid topp kvalitet. Den er så funksjonell og enkel å bruke som mulig. Vanligvis brukes det til produksjon av kontormøbler et materiale som ekte skinn. Skinnsofaer av dette merket er verdsatt for høy kvalitet og god holdbarhet. De vil betjene sine kunder i veldig, veldig lang tid..

 • Dobbel sofa perfekt for de som trenger kompakte og små møbler. Den passer også perfekt inn i ethvert lite rom og vil ikke forstyrre, slik at du enkelt kan utstyre resten av rommet.

Hvis du vil eksperimentere med slike møbler eller gjøre dem større en stund, kan du bytte ut et sete som passer i størrelse, farge og design. Så, fra en vanlig to-seter, kan du få en hjørnesofa..

 • Sofa i vinduskarmen. Problemet med utilstrekkelig plass er alltid relevant for små leiligheter, så vel som for små hus i landet. Hvis du vil lage et nytt koselig sted å slappe av, men det er ingen steder å plassere det, kan du prøve å ordne en sofa på vinduskarmen. For å gjøre dette må du kjøpe en madrass på størrelse med vinduskarmen, et teppe eller sengeteppe og puter. Alle disse tingene finnes i overflod i Ikea -butikker. Alle vil være enige om at du ikke vil se et så originalt sted i hvert hus og ikke i hver leilighet. Det er veldig koselig, stemningsfullt og søtt..

Ideell for de som liker å lese på et bortgjemt sted eller for de som liker å se regnet fra vinduet.

 • Sofa med bord – et flott alternativ for de som liker kompakthet i alt. Noen ganger spilles bordets funksjon av brede armlener, men i de fleste tilfeller er det et nakkestøtte. Det er nok bare å senke det, og brettebordet er klart. Det kan tjene som et sted for blader og forskjellige aviser. Slike møbler er veldig praktiske for både kontorer og boligbygninger..
 • Når vi kjøper nye møbler, tenker vi ofte ikke på at det ikke bare er vakkert, behagelig og passer inn i interiøret, men at det ikke skader helsen vår. For de som setter pris på det og tar vare på kroppen sin, er det beste alternativet å kjøpe ortopedisk sofa. For produksjon av slike møbler brukes spesielle madrasser som kan passe inn i menneskekroppen, noe som gjør søvn behagelig, sunn og sterk..

 • Sjeselong Er en liten sofa for to personer. En sofa med lignende design kjennetegnes ved sine ytre funksjoner – dette er to armlener og en buet rygg. Disse møblene kommer fra Frankrike, derfor har de en uvanlig stil og et luksuriøst utseende. Det finnes forskjellige typer sjeselonger i forskjellige design og typer. Designer moderne sjeselonger er egnet for mange interiører..

En slik sofa er veldig behagelig, stilig og viktigst, relativt billig, slik at nesten alle har råd til det..

 • Rette sofaer – dette er det klassiske, det vanligste alternativet. Slike modeller har det største antallet varianter, forskjellige i antall steder, form, materiale (stoff, lær, lær, etc.), i design. En rett sofa vil kanskje passe helt inn i ethvert interiør, fordi den kan matches både til et rikt elegant rom og til et moderne ikke-standardrom. Den er også perfekt for et kontor eller en sommerhytte. Den tar liten plass og krever ikke søk etter en spesiell plassering, for eksempel en hjørnesofa.
 • Sammenleggbar sofa Er det mest kompakte, funksjonelle og praktiske alternativet av alle. Sannsynligvis er det en i hvert hus, fordi det både er et utmerket sted å slappe av i stua, og som en ekstra seng hvis gjestene plutselig ser inn i huset. Det finnes flere typer sammenleggbare sofa -mekanismer. Dette, for eksempel “bok”, “klikk-gag” og andre. Slike møbler vil være uerstattelige i ethvert hus eller leilighet..

Populære modeller

Produsenten produserer følgende alternativer:

 • Bedingyo“. Det er et veldig enkelt, men stilig møbel. Den har en klassisk rett form, et optimalt antall sitteplasser og en veldig behagelig pris, takket være det den vant sin popularitet. Trekket og madrassen er laget av materialer av høy kvalitet. Det vil være praktisk å bare slappe av om kvelden og sove regelmessig. Du kan også kjøpe ekstra deksler for det, takket være at det vil være mulig når som helst å forandre utseendet på møbler og hele interiøret i rommet som helhet..
 • Solsta“Er en annen populær modell fra Ikea. Denne to-seters sofaen er behagelig ved at den lett blir til en seng. Dette er et veldig behagelig og praktisk sted å sove..
 • Monstad”Er uten tvil ledende blant forbrukerne. Rammen til denne modellen er laget av tre av høy kvalitet (furu og gran), og 100% bomull brukes som møbeltrekk. Den største fordelen og fordelen er at den kan plasseres på begge sider av hjørnet..

 • Bigdeo»- komfortabel dobbel sovesofa. Materialet til denne modellen er også furu. Fordelen er at denne sofaen har et oppbevaringsrom for sengetøy..
 • Slikt som “Friheten”, Kan lett bli til en veldig behagelig og stor seng. Foldemekanismen til denne modellen er ganske enkel: du trenger bare å fjerne sofaputene og trekke sokkelen mot deg.
 • En lignende situasjon er med sofaen under det interessante navnet “Baccabru“. Den har et stilig, unikt design og er malt i en behagelig lys beige farge..

 • Lugnvik“- en veldig kompakt sovesofa, romslig, komfortabel. Prisen er hyggelig overraskende, og dette til tross for at disse møblene er av meget høy kvalitet. Stilig utseende tiltrekker mange kjøpere.
 • Den kanskje mest glamorøse sofaen fra Ikea er “Klippan“. Det ser stilig, luksuriøst og moderne ut. Passer perfekt inn i ethvert interiør, men er mest egnet for unge familier på grunn av det slående utseendet.
 • Wimle»- en populær serie med sofaer og andre polstrede møbler. Den inkluderer sofaer fra dobler til så mange som seks. Dette er komfortable og stilige, minimalistiske modeller..

 • Mottoet for serien “Ectorp“-” holdbar komfort “. Og det er sant, fordi Ectorp -sofaer er laget av materialer av høyeste kvalitet, noe som øker forventet levetid for bruken..
 • Serien “Stockholm“- dette er bare de mest elite og luksuriøse sofaene. Selv om de har en ganske høy pris, rettferdiggjør det seg selv: Disse møblene har ingen komponenter eller materialer som produsentene ville spare på. Disse sofaene er high fashion innen møbler, utmerket kvalitet og høy teknologi..
 • Bierboux“Er en flott løsning for en familie. Setene på denne sofaen er store nok til å passe tre personer. Polstringen i kvalitetsmaterialer gir produktet en spesiell sjarm.

 • Den berømte sofaserien “Vilasund»Er også kjent for sin høye kvalitet og dyre materialer. Den tilhører kategorien mellompriser. Alle eiere av denne møbelserien vil være fornøyd med sofaens design og komfort..
 • Lycksele“Er et elegant sted å slappe av og sove. Veldig solid, stilig sofa med en komfortabel madrass og konstruksjon av høy kvalitet.
 • Exarby»- en pålitelig, solid sofa til en økonomisk pris. Vil se bra ut i en koselig familie stue.

Dimensjoner

Ikea tilbyr forbrukeren et stort og variert utvalg av sofaer når det gjelder størrelse. Hver kjøper vil dessuten kunne finne det han liker, til en rimelig pris og med et fasjonabelt originalt design.

Sofaene til dette selskapet kommer i forskjellige størrelser: fra små minisofaer for små leiligheter til store dobbel sovesofaer med layoutteknologi. Et bredt utvalg hjelper alle til å velge noe som de liker.

Materialer

For produksjon av egne møbler bruker dette selskapet mange forskjellige materialer..

Stoffsofaer vil se passende ut nesten overalt: i stua, på kjøkkenet, på kontoret og på barnerommet. De ser alltid elegante, friske og i harmoni med ditt favorittinteriør. De viktigste fordelene med stoffet er at det er mer økonomisk og det er ikke vanskelig å ta vare på det. Et stort utvalg av farger, stofftrykk og forskjellige patcher skaper et stort utvalg produkter i kategorien stoffmøbler. Ved å bruke forskjellige stoffinnredninger kan du uavhengig dekorere din egen sofa og forvandle den til det bedre..

En skinnsofa er eleganse, stilig og luksuriøst utseende. Det vil alltid se dyrt og fasjonabelt ut. Selv om valget av lær ikke er så stort i sammenligning med stofftyper, vil slike møbler likevel passe inn i ethvert rom. En skinnsofa krever mer skånsom omsorg, men den vil også tjene veldig lenge..

På Ikea kan du velge skinnsofaer i forskjellige farger, modeller, med forskjellige rammer og møbeltrekk..

Skinnsofaer kan praktisk talt ikke skilles fra ekte skinn. La læret være i stand til å vare litt mindre tid og grovere å ta på, det spares av en mer gunstig pris. For de som liker å spare penger, er dette et flott alternativ..

Øko-skinn er et ikke-standardmateriale, så mange mennesker omgår møbler laget av det. Noen forveksler forvirret øko-skinn med lær. Men den har en rekke fordeler: den er mykere, mer frostbestandig, krever ikke særlig forsiktig personlig pleie. På en måte er det enda bedre enn naturlig skinn: det lukter ikke, sprekker ikke etter en stund.

Farger

Farge er et av hovedkriteriene som alle er avhengige av når de skal velge sofa. Det er viktig at det passer inn i interiøret, ser organisk ut i rommet og er ganske enkelt behagelig for øyet. Alle polstrede møbler er ikke bare funksjonen, men også dekorasjonen av rommet, derfor bør valget av sofaens nyanse nærmer seg veldig ansvarlig.

Hvite sofaer vil se organiske ut i nesten ethvert interiør. De er spesielt egnet for den klassiske stilen, fordi svart og hvitt er grunnlaget for grunnlaget for design. Hvit kan kombineres med myke, bleke eller pastellputer, eller hvis interiøret i stuen eller soverommet er lyst, med spraglede kapper og ultralette puter (for eksempel knallrød eller oransje).

En grønn sofa vil se bra ut i et rom dominert av lilla, grå, grønne farger. Hvis det indre av rommet er laget i en tone, ville den beste løsningen være å velge grå møbler. En beige sofa er et standardalternativ, den passer godt til sand, svarte, grønne toner.

Den blå fargen virker beroligende på menneskets psyke. Det bør velges hvis toner som gul, rød og oransje råder i utformingen av rommet..

Når det gjelder sofaer i mørke farger, er brun den mest populære. Noen ganger vil det se veldig kjedelig og vanlig ut, men ikke sammen med lyseblå farger, hvit, beige. For å gjøre utseendet på slike møbler mer originalt og mindre grått, kan du bruke forskjellige kapper, puter, møbeltilbehør..

Det ville være fint å plassere en svart sofa i et lyst rom. Han vil fortynne atmosfæren hennes og vil se veldig stilig, lys ut.

Tilbehør

Ikea tilbyr forbrukeren et bredt utvalg av sofatilbehør. Dette er alltid stilige, fasjonable, funksjonelle gjenstander som kan forbedre de originale møblene. Sofadekselet er det vanligste. Det hjelper å endre produktets design hver gang du vil, hvis den første er kjedelig. Det gjør det også lettere å holde sofaen ren (trekkene kan enkelt fjernes, de kan vaskes når som helst). Etui med elastisk bånd er en veldig praktisk ting som bruk av møbler alltid vil være enkelt og behagelig..

Et sofatrekk vil også bidra til å holde det rent. Dette er et annet flott alternativ for de som seriøst tenker på praktisk bruk av sine egne møbler. De er laget av syntetiske stoffer eller naturlige stoffer. I butikkens sortiment kan du finne en kappe du liker. De er dekorert med et fasjonabelt mønster eller trykk, eller være monokromatisk..

En uvanlig ting er armleneputen. Dette er et hyllebord som du kan sette på en sofa. Det vil gjøre et flott sted for tallerkener, andre retter og forskjellige papirer. Noen ganger spiser folk foran TV -en eller gjør andre ting på sofaen, så denne enheten er rett og slett uerstattelig..

Hvordan montere og brytes ned?

Hver modell har sine egne nyanser i monterings- og layoutmetodene, men nedenfor er en universell instruksjon, generelt sett, som forteller hva og i hvilken sekvens som bør gjøres.

Så, en trinnvis algoritme for montering av en sofa fra Ikea:

 • Det første trinnet er å være forsiktig Fjern alle deler av sofaen fra emballasjen, forstå hva som er hva, se instruksjonene som er vedlagt produktet, sjekk med det.
 • For en sofa med ben må du først installer akkurat dem for ytterligere bekvemmelighet i arbeidet.
 • Neste nivå – montering av festemidler, bolter, skruer.
 • Setet krever installer ryggstøtter, sofaputer.
 • Lengre armlener er festet. Du må sørge for at de er installert godt og godt nok.
 • Gjennomføring av arbeidet – behov installere av nødvendighet tilleggselementer, tilbehør, dekorere sofaen med dekorative puter eller kapper.

Hvordan brytes ned?

Sofaer med forskjellige transformasjonsmetoder må også legges ut på forskjellige måter. For å brette ut eurobook -sofaen, må du trekke setet fremover, bringe ryggen til en horisontal posisjon, sette den på setet.

Hvis det er nødvendig med trekkspilloppsett, trekker du i den spesielle stroppen. Ryggen, som er brettet i to, bretter seg i form av et slags trekkspill.

Delfinsofaen brettes ut parallelt. Den nedre delen strekker seg ved å trekke en spesiell løkke. Så går denne delen oppe, og etter det kan soveplassen brukes.

“Click-gag” sofaen brettes på følgende måte: Ryggen på møblene vipper og beveger seg fremover, mens setet senkes til horisontal stilling. For noen typer møbler trenger du bare å senke sidedelene..

Den enkleste måten å legge seg på er en utrullbar sofa. Dette gjør den perfekt for barnas soverom. De to seksjonene er forlenget, hodestøtten er hevet fra baksiden. Deretter brettes toppen tilbake.

Den sammenleggbare sofaen er av flere typer: Fransk sammenleggbar seng og amerikansk. Deler av disse sofaene legges ut gradvis, deretter settes køyen på ben laget av metall. Møbler med en slik transformasjonsmekanisme er ikke egnet som et permanent sted å sove, men vil bare tjene som en seng for gjester som periodisk overnatter..

Eksempler i interiøret

Vi foreslår at du gjør deg kjent med følgende alternativer for plassering av sofaene:

 • En stor, bred og voluminøs sofa er perfekt for et hjem med en stor familie i stua.. Hvis du for eksempel pynter det med puter, som på bildet, blir det umiddelbart mye lysere og mer stilig. Den grå fargen på møblene er i god harmoni med det varme rosa stoffet på putene..
 • Lys, interessant, samtidig som en kompakt sofa fra “Stockholm” -serien passer perfekt inn i stua eller i arbeidsrommet. Sammen med ham vil selv det mest grå og kjedelige rommet se friskt og fasjonabelt ut, og alt takket være den uvanlige fargerike designen.

 • Selv når de er brettet ut, ser Ikea -sovesofaer ganske søte og like stilige ut som når de ble satt sammen.. En slik sofa vil dekorere ethvert soverom og vil glede øyet med sin behagelige farge og design. Bildet nedenfor viser en modell som heter “Omotfors”.
 • Minimalisme er en veldig populær stil i dag, og mange mennesker velger den for å dekorere hjemmet sitt.. Et interiør i denne stilen er alltid lyst, luftig og vakkert. En uvanlig snøhvit sofa med et vakkert navn “Club” kan dekorere et slikt rom.
 • Sofaen “Monstad” ser luksuriøs og staselig ut. Det vil se spesielt stilig ut i interiøret, der alt er designet i en klassisk stil med en overvekt av treelementer..

Anmeldelser

I utgangspunktet er kundeanmeldelser av Ikea -sofaer positive. Mange legger merke til høy kvalitet, bekvemmelighet, vakker og moderne design av produkter. De fleste roser møblene til dette merket for funksjonalitet og komfort. Alle liker også tjenesten: selgere hjelper alltid med valget, det er hjemmelevering og garanti for alle varegrupper.

Ikea -sofaer er en garanti for kvalitet, vakker moderne design, funksjonalitet og miljøvennlighet..

De kan tjene lenge og bli et utmerket tillegg til interiøret i enhver stue, kjøkken, soverom eller sommerhus..

Hvor lett det er å sette sammen en sofa "Ikea", se neste video.