Ikea smijernssenger

Ikea smijernssenger

Som du vet, er det viktigste møbelet på soverommet sengen. Det skal ikke bare være behagelig, men også passe perfekt inn i interiøret. Et av alternativene for denne egenskapen kan være en smijernsseng fra Ikea.

Om merket

Ikea er det mest kjente merket. Denne produsenten selger husholdningsartikler, inkludert møbler. Selskapet ble grunnlagt i 1943 – og har siden erobret hele verden. I dag er det hypermarkeder for dette selskapet i 24 land i verden..

Ikea ble også forelsket i Russland. Det er 14 butikker i landet vårt, og møbelfabrikker som produserer varer under dette merket har også blitt åpnet..

Katalogen over Ikea-produkter er omfattende, her finner du alt for hjemmet ditt-fra dekorert tilbehør, blomster til store møbler, inkludert smijernssenger..

Fordeler og ulemper

Ikea smijernssenger har en rekke plusser, Derfor er de veldig populære:

 • Laget av kvalitetsmaterialer. Møt kravene og standardene som er etablert både i Russland og i EU.
 • Krever ikke profesjonell montering. Selv en nybegynner kan enkelt installere dem. Detaljerte monteringsinstruksjoner følger med hver modell.
 • Et patentert belegg påføres. Først påføres epoksy på metallet, og deretter pulvermaling. En slik overflate er svært motstandsdyktig mot skader..
 • Muligheten til å utfylle soveromsinteriøret med andre møbler – i samme stil.
 • Enkel stell.
 • Lav kostnad.

Ulempen med disse møblene er at metall fortsatt er et kaldt materiale, og de taktile følelsene ved kontakt med det er ikke veldig hyggelige.

Hva du bør vurdere når du kjøper?

Når du kjøper en smidd seng fra Ikea, må du umiddelbart fokusere på følgende punkter:

 • Bestem størrelsen på sengen. Det avhenger ikke bare av ønsker. Når du velger størrelsen på sengen, må du også ta hensyn til soverommet. Så, for eksempel, i et lite rom, vil en stor seng se ekstremt merkelig ut, dessuten vil det gjøre det upraktisk for deg å bevege deg rundt i rommet..
 • Madrasser selges separat, og et eget beløp bør tildeles for dem.
 • Sjekk pakkeinnholdet ved levering, at alle deler pakket i separate esker blir levert til deg.

Modeller

Utvalget av smijernssenger i Ikea er ganske bredt. Det er både barnemodeller og senger for tenåringer, og du kan også finne en passende seng for par eller bare for en enkelt person.. Her er de fleste populære modeller:

 • “Kopardal”. Denne modellen har enkle former og ligner uklart en boks som var populær i den sovjetiske fortiden. Den grå fargen på stengene lar deg passe den inn i ethvert soverom. Ideell modell for et soverom i loftstil. Prisen for en seng er fra 8000 rubler.
 • Musken. Et trekk ved denne modellen er de justerbare sidene, som lar deg installere en madrass i hvilken som helst høyde. Sengegavlen, laget i form av geometriske former, er enkel og lakonisk. Denne sengen er perfekt for en boudoir i landlig stil. Modellkostnad – fra 17 000 rubler.
 • Leirvik. Den mest populære smijern dobbeltsengen fra Ikea. Den har et hodegjerde dekorert med krøller av fine kvister. Vil dekorere boudoiret ditt. Den svarte Leyrvik -sengen er egnet for å dekorere et soverom i barokkstil, og den hvite vil dekorere rommet i rokokostil. Modellkostnad – fra 10 000 rubler.

 • “Nesttun”. Det mest budsjettmessige av Ikea smijernssenger. Designet er enkelt, det er ideelt for innredning av pensjonater og herberger. Kostnad – fra 7000 rubler.
 • “Sverta”. Den perfekte sengen for tenåringer. Denne modellen kan lages i form av et loft eller settes sammen til en køye eller tre-etasjes seng. Dette er et flott alternativ for en stor familie. En todelt prøve av denne modellen vil koste fra 18 000 rubler.
 • “Tuffing”. Et annet alternativ for “loftet” eller køyesengen. Praktiske sider lar deg ikke falle fra andre etasje, en vinkeltrapp bidrar til en trygg oppstigning. Mange herberger i landet vårt er utstyrt med slike produkter. Prisen på en køyekopi er bare 10 000 rubler.
 • “Firesdal”. Barnas sofa. Den kan fungere både som en hovedseng og som en sofa, som når som helst blir til en fullverdig seng for en venn av barnet ditt. Finnes i hvit og svart. Når du pynter med puter, vil den passe perfekt inn i barnehagen. Modellkostnad – fra 19 000 rubler.

Omsorg

Ingen spesiell omsorg er nødvendig for smijernssenger. Det er nok å tørke dem av støv med en fuktig klut. Genert smuss kan behandles med såpevann. Disse sengene kan behandles med desinfeksjonsmidler som ikke inneholder slipende partikler, men du bør ikke gjøre dette veldig ofte, ellers vil belegget bli skadet..

Anmeldelser

Anmeldelser om Ikea smijernssenger er forskjellige. Det er også helt positive utsagn som snakker om høy kvalitet og lav pris for disse egenskapene..

Negative anmeldelser sier at Ikea smijernssenger over tid har et knirk, men dette er lett å korrigere. For å gjøre dette, smør festepunktene til sengelementene med maskinolje..

For en oversikt over den smidde sengen fra Ikea, se neste video.