Ikea “Hovag” madrasser

Ikea

Ikke bare søvnkomfort, men også en persons generelle tilstand avhenger av madrassens kvalitet og komfort. Ikke alle slike produkter er i stand til å gi søvn, hvoretter du føler deg uthvilt og full av energi. Ikea “Hovag” madrasser oppfyller alle kundens krav og gir en behagelig hvile om natten..

Om produsenten

Opprinnelig spesialiserte den svenske møbelbedriften Ikea seg på å lage og selge møbler av forskjellige typer, beregnet på forskjellige deler av befolkningen og aldersgrupper. Over tid bestemte merket seg å utvide sortimentet og begynte å produsere og produsere mange relaterte produkter: kjøkkenutstyr, tekstiler og forskjellige småting til hjemmet. Et av disse produktene er madrasser..

I merkevarebutikkene til dette selskapet kan du se madrasser solgt under tegnet av deres eget merke – Ikea, men i virkeligheten er dette ikke tilfelle. De fleste madrasser som selges i disse butikkene er produsert i Russland på fabrikken i Ascona.

I dag tilbyr Ikea sine kunder mer enn 22 typer forskjellige madrasser med en rekke egenskaper. De mest etterspurte og populære er modellene “Hovag”.

Beskrivelse og varianter

Madrass Ikea “Hovag” med en uavhengig fjærblokk består av tre lag, noe som gjør den myk og behagelig. Seksjonen viser at topp- og bunnlagene er laget av et materiale som polyuretanskum. En uavhengig fjærblokk er plassert mellom dem, noe som gir eieren ikke bare muligheten for fullstendig avslapning, men også ifølge produsenten muligheten til å redusere eller til og med bli kvitt smerter i korsryggen. Noen kjøpere kaller denne modellen en ortoped.

For en seng i alle størrelser kan du velge en slik madrass, men den mest populære er størrelsen 160 * 200 cm. Det er han som passer ikke bare de fleste senger, men kan lett passe på en sofa, osmannisk eller til og med gulvet, som gjør det mulig å sove komfortabelt hvor som helst … Høyden på denne madrassen er 24 cm.

Slike madrasser selges i flere farger og med ulik fasthet:

 • Den grå madrassen har middels hardhet.
 • Mørk grå – et produkt av høy stivhet.

Produksjonsmateriale

Tidligere ble det sagt at i seksjonen kan du se at dette produktet har tre indre lag. I tillegg brukes andre komponenter i madrassen som dekker den:

 • Madrasspolstring er laget ikke bare av rent polyuretanskum, men også med tillegg til det spesiell polyestervatt. En slik blanding av fyllstoff gir bekvemmelighet, mykhet, komfort og holdbarhet av produktet. En slik madrass lar deg ikke bare slappe helt av, den støtter også kompetent kroppen..
 • Uavhengig fjærblokk med pocketfjærer. Stålfjærer plasseres i individuelle poser, noe som eliminerer “bølgeeffekten”. Selv om noen hopper på den ene siden av produktet, vil den andre halvparten forbli alene. I tillegg er det nettopp en slik mekanisme i fjærblokken som gjør at madrassen tåler en ganske stor vekt..

 • Stoffets materiale er veldig delikat, glatt og behagelig å ta på, den er laget av et spesielt madrassstoff med en annen sammensetning. Så trekket på sidene og den øvre delen av madrassen er en blanding av polyester og bomull, og den nedre delen av produktet er trukket med et stoff som bare er laget av polyester.
 • Spesielt fôr laget av ikke-vevd polypropylen, den har høye vannavvisende egenskaper.

Alle disse materialene har bestått nødvendig forskning og mottatt passende sertifikater, noe som igjen beviser deres høye kvalitet og sikkerhet..

Fordeler og funksjoner

Sammenlignet med lignende madrasser fra andre produsenter, har Ikea “Hovag” madrasser en helhet en rekke fordeler:

 • Madrassen i fjæren gjør det mulig full støtte for alle deler av kroppen, samtidig som det gir bekvemmelighet og komfort.
 • Det er mulig å kjøpe en madrass med en hvilken som helst grad av fasthet, avhengig av personlige preferanser.
 • Fyllingen og polstringen av selve produktet gir ikke bare bekvemmelighet direkte under resten, men også letter prosessen med å ta vare på ham.
 • Madrassen trenger ikke vendes regelmessig, slik det ofte er med produkter fra andre produsenter. Han er ensidig.

 • Enkelhet og enkel transport gir bekvemmelighet og enkel folding madrass i en rulle, og tilstedeværelsen av et beskyttende deksel beskytter den mot forskjellige typer forurensning.
 • Garantiperioden for Hovag -madrasser er kvart århundre.
 • Hvis produktet innen tre måneder fra kjøpsdatoen begynner å miste formen eller utseendet er skadet, blir det skadet kan returneres til selgeren, ved å legge ved den aktuelle anken. Du kan også gjøre det samme i tilfeller der kjøperen innså at han tok feil med valg av madrassstivhet..

 • Selv ved langvarig bruk av produktet ved varme temperaturer eller høy luftfuktighet, er det ikke bare endrer ikke utseendet, men også avgir ikke fremmed lukt. Slike fordeler er gitt av et kompetent ventilasjonssystem for madrassen selv. Takket være den er dens konstante friskhet og fullstendig fravær av fuktighet sikret..
 • Om nødvendig til en madrass av hvilken som helst størrelse Du kan kjøpe en ekstra overmadrass eller sak.

Det er vanskelig å være uenig i at slike fordeler og funksjoner skiller Hovag -madrasser gunstig fra andre lignende produkter. For å fullt ut sette pris på fordelene sine for deg selv, det er nødvendig å nærme seg valg og kjøp av madrass på riktig måte.

Hvordan velge?

Det er best å kjøpe Hovag -madrasser i spesialforretninger., Dette er den eneste måten å være sikker på produktets kvalitet og opprinnelige opprinnelse. Før du velger, må du måle dimensjonene til sengen, hvis lengde og bredde vil være dimensjonene for det fremtidige oppkjøpet.

Madrassens fasthet er hovedvalgkriteriet. Personer med alvorlige sykdommer i muskuloskeletalsystemet bør først rådføre seg med en spesialist og rådføre seg med valg av en bestemt alvorlighetsgrad.

Det er best for barn under 10-12 år å kjøpe faste madrasser.. I en eldre alder er det allerede mulig å kjøpe en madrass med middels eller lav grad. Men her er det verdt å forstå at hovedvalgskriteriet, i tillegg til medisinske resepter (hvis noen), bør være ens egen komfort. Heldigvis gir mange Ikea -butikker sine kunder muligheten til på forhånd å vurdere bekvemmeligheten og komforten til en bestemt madrass..

Vekten til en person har også betydning – jo større den er, jo mer stiv skal madrassen være.. For personer hvis vekt ikke overstiger 95 kg, er et produkt med en gjennomsnittlig stivhet ganske passende. For de som veier i området fra 95 til 140 kg, er det nødvendig å velge harde madrasser..

For at madrassens kvalitet skal forbli i sin opprinnelige form gjennom hele driftsperioden, må den tas godt vare på.

Driftstips

Madrasser “Hovag” eller “Hansnes” (som er veldig like hverandre) blir levert til kjøperen rullet inn i en rulle. Du kan ikke lagre dem i denne tilstanden i mer enn 45 dager. Ellers begynner paknings- og fjærblokken å deformeres..

Ikke snu produktet til den andre siden under bruk. Madrasser av denne typen er ensidige og regelmessig endring av posisjonen deres vil ikke bare ikke forlenge brukstiden, men kan også forkorte den..

For beskyttelse mot smuss eller vann er det best å bruke et spesielt trekk eller madrassdeksler. Hvis det fortsatt vises flekker på produktet, kan de bare fjernes ved hjelp av en spesiell møbelsjampo eller vanlig såpeløsning..

Ikke rynk madrassen, prøv å vaske den i maskin eller rengjør den med kjemikalier som ikke er beregnet for dette formålet..

Overholdelse av disse enkle anbefalingene lar deg i lang tid opprettholde både produktets utseende og dets kvalitetsegenskaper..

Kunde anmeldelser

Eiere av Hovag -madrasser legger igjen ganske lite flatterende anmeldelser om kjøpet. Mange bemerker at det kjøpte produktet lukter plast i lang tid, og det er ganske vanskelig å bli kvitt lukten. Madrassens hardhet skiller seg ofte vesentlig fra den som er oppgitt av produsenten, og det hender at det er umulig å sovne på en madrass av middels hardhet på grunn av hardheten, men en hard er faktisk ganske myk. Derfor er det viktig å teste dette øyeblikket før du kjøper. Ulempen er ifølge dem at levetiden faktisk er flere ganger mindre enn produsenten hevder.

Det er også positive anmeldelser, men i mindre mengder. I utgangspunktet forholder de seg til bekvemmeligheten ved å sove på slike madrasser og fraværet av en ubehagelig lukt. I prinsippet er flertallet av kjøperne enige om at kvaliteten på Ikea “Hovag” madrasser er helt i samsvar med prisen, og den er ganske lav..

Du vil lære mer informasjon om Ikea “Hovag” -madrassen i den følgende videoen.