Ikea bordoverlegg

Ikea bordoverlegg

Bordet er nesten aldri kjøpt som et midlertidig alternativ. Utvalget av disse møblene ledsages av en grundig vurdering av interiøret for å velge den mest passende designen for det. Spisebordet samler et stort antall gjester, så det er en viktig og vanskelig oppgave å opprettholde det opprinnelige utseendet. Skriving er nødvendig for å utføre arbeid, og riper og skraper vil neppe gi trøst i arbeidsdagene. Derfor, som alle vanlige møbler, trenger bordet beskyttelse for å opprettholde utseendet. Ikea bordoverlegg kommer til unnsetning.

Særegenheter

Overlegget til bordet vil hjelpe deg med å forlenge levetiden, dessuten kan du velge et slikt tilbehør med tanke på særegenhetene i interiøret ditt, og det vil ikke bare bryte integriteten, men også bringe litt innovasjon. Tross alt er det modeller som har et veldig stilig utseende. Hvis du kjøpte et bord som allerede ser ganske originalt og interessant ut, kan et gjennomsiktig silikonoverlegg være ditt valg. Fordelen er at den skinner gjennom og ikke skjuler benkeplaten..

En slik oppkjøp er spesielt relevant for de som har små barn.. Tross alt kan et uhell av maling, spor fra en tusjpinne ødelegge bordplaten. Og bruken av duker og oljekluter er upraktisk og upraktisk, siden duken, hvis den er laget av klut, kan bli våt, i tillegg er disse alternativene uegnet, fordi de glir på bordet.

For å beskytte hjørnene kan du bruke spesielle silikontips som forhindrer dem i å ødelegge. De er også ganske enkelt nødvendige i tilfeller der det er en mulighet for at barnet kan bli skadet på det ubeskyttede hjørnet av bordet..

Modeller

“Rissla” fra Ikea har et stilig utseende og lakonisk design. Dette alternativet er perfekt for et skrivebord, ikke bare hjemme, men også på kontoret. Modellen er ferdig i svart med dekorative hvite sømmer på kanten. En brett som går langs forkanten holder puten på plass.

Rissla -modellen er laget av polyuretan. Overflaten er ekstremt slitesterk, den er ikke redd for riper og sølt kaffe. Dimensjonene til dette alternativet er 86×58 cm. Det er ganske enkelt å ta vare på et slikt tilbehør, for dette må du tørke det med en fuktig klut og deretter tørke det tørt. Kostnaden for dette alternativet er omtrent 1700 rubler..

“Byttedyr” – gjennomsiktig beskyttende overlegg på bordet. Størrelsen på en slik modell er 65×45 cm. Materialet etylenvinylacetat, eller EVA, som puten er laget av, har gode ytelsesegenskaper. Videre regnes det som et miljøvennlig materiale. I tillegg til å være motstandsdyktig mot slitasje, er materialet motstandsdyktig mot kjemikalier. Dette gjør puten motstandsdyktig mot riper og flekker..

Siden overlegget er gjennomsiktig, kan du legge viktige notater under uten å bekymre deg for å bli skitten. Omsorg for dette tilbehøret innebærer å tørke det først med en fuktig klut og deretter tørke. Om nødvendig kan en mild såpe- og vannoppløsning hjelpe til med å fjerne smuss uten å skade plasteret. Kostnaden for denne modellen er omtrent 300 rubler.

Modell “Scrutt” – et silikonoverlegg på bordet som måler 65×45 cm. Det er laget i svart. Omsorg for det innebærer å tørke det med en tørr klut. Som de to foregående modellene, er gummien svært holdbar. Kostnaden for et slikt overlegg er omtrent 300 rubler..

Hjørnefester “Patrulje” designet for å beskytte hjørnene selv så vel som å beskytte dem mot hjørnene. De ser ut som plugger som er satt på hjørnet av bordet..

Anmeldelser

Utmerkede anmeldelser ble vunnet av overlegget på bordet kalt “Preis”. Oftest kjøpes det av kunder med barn. De som kjøper et datamaskinbordoverlegg er også veldig fornøyd med valget. De bemerker at takket være en slik ting er det ikke nødvendig å kjøpe en musematte, siden puten gir utmerket glid. Kvaliteten på dette tilbehøret gleder brukerne, i sine anmeldelser noterer de seg høye ytelsesegenskapene til dette produktet.

Blant ulempene bemerker kjøpere mangelen på motstand mot høye temperaturer.. Derfor, hvis du legger krus med kokende vann på puten, kan det dannes uregelmessigheter på overflaten. Små størrelser, eller rettere sagt, mangelen på valg, opprører også forbrukere. For mange er ett overlegg nok bare for plassering på hjørnet av bordet, og for å sikre hele bordet må de kjøpe flere stykker.

Risla -modellen fanger forbrukerne med sitt utseende, som kjennetegnes ved et veldig stilig design. Brukerne har også funnet en ny applikasjon for et slikt overlegg – tvert imot, med hjelp til å skjule alle feilene i bordet. Generelt er anmeldelser om denne modellen ganske gode. Den store størrelsen på omslaget gleder forbrukerne, og de oppfatter tilstedeværelsen av en hemmelig lomme som en hyggelig bonus. Brukere merker at puten ikke er redd for høye temperaturer.

Som ulemper noterer forbrukerne den høye prisen på produktet. Mange anser det for dyrt. De fleste forbrukere bruker en slik pute for å installere den på datamaskinbord, men de merker at musen glir dårlig på den. En annen ulempe – støv er veldig synlig på den svarte fargen. Derfor må den tørkes veldig ofte..

Anmeldelser av Skrut -modellen er helt forskjellige. Noen synes at puten gjør en utmerket jobb med funksjonene. Men mange forbrukere merker at antisklioverflaten ikke takler og puten glir på bordet, noe som forårsaker ulemper under driften. Imidlertid glir musen godt på puten. I begynnelsen av operasjonen, ifølge anmeldelser, kommer det en fremmed lukt fra den. Ved å sammenligne fordeler og ulemper bemerket brukerne at prisen på produktet er for høy..

Generelt er anmeldelsene på Ikea -overlegg gode, brukerne anbefaler dem å kjøpe.

Eksempler på bruk i interiøret

Modell “Preis” er et vanlig rektangel laget av fleksibelt gjennomsiktig materiale. Bildet viser at det er nesten umerkelig på et hvitt bord, men viktigheten av dets tilstedeværelse etterlater ingen tvil.

Risla skiller seg fra den forrige versjonen i sitt stilige utseende. Målstreken gir denne modellen stramhet og lakonisme. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe et sett med stilig tilbehør laget i samme stil som platen.

Modell “Twist”, som den første versjonen, er et rektangel laget av fleksibelt elastisk stoff, bare laget i svart.

Se følgende video om hvilke Ikea -bord som passer for dette merkets spesielle overlegg..