Hjørnesofa “Amsterdam”

Amsterdam -sofaen er spesielt elegant. Trekket i elegante farger og en rekke modeller gjør det mulig å kjøpe det alternativet som er mest harmonisk kombinert med interiøret. Myke puter med sofa og ortopedisk madrass er en absolutt fordel, som gir et behagelig tidsfordriv i hvilestunder og nattesøvn. Med tanke på alle fordelene med Amsterdam -sofaen og den relativt lave prisen, er den en upåklagelig representant for møbler for middelklassen..

Særegenheter

Designfunksjonen til Amsterdam-sofaene er en mekanisme som kalles “tick-tock”. Transformasjonen av møbler med en slik mekanisme utføres uten kontakt med gulvet – i luften, noe som eliminerer muligheten for skade på gulvbelegget.

Fyllingen av sofaer inkluderer en fjærblokk “Bonnel”. Sammensetningen av fyllstoffet inneholder også en dobbel varmepresset filt med et høyt tetthetsnivå, som har en eksepsjonell luftingsegenskap, høy kvalitet batting og polyuretanskum..

Blant modellserien tiltrekker skinnsofaen “Amsterdam” med et langt armlene spesiell oppmerksomhet. Det er nok bare å sitte på den for å føle hvor koselig og behagelig den er. Maksimal komfort sikres av dybden på setet og lengden på armlenene, laget av 40 cm tykk massiv furu. Designfunksjonene gir sofaen en sofistikert stil og luksus. Den kombinerer harmonisk linjens alvorlighetsgrad og glatthet, myk tekstiltekstur og glans i huden, fargedesign ved bruk av mørke og pastellfarger.

Transformasjonsmekanismer som ottomansk og eurobook forvandler Amsterdam -sofaen med et langt armlen til en komfortabel seng. Designet gir to romslige linbokser.

Modeller

Amsterdam -serien inkluderer flere alternativer for sofaer, som varierer i strukturelle og designfunksjoner..

Hjørnesofa “Amsterdam-Kordroy” er universell. Designet gir mulighet for montering på begge sider. Transformasjonen utføres i henhold til “Eurobook” -prinsippet. Seteputen i hjørnet er utstyrt med en løftemekanisme.

Kombinert polstring av “Kordroy” -modellen:

  1. armlener og kjeller – laget av kunstskinn;
  2. sete – fra semsket skinn;
  3. rygg i teknisk stoff.

  • Sofa “Amsterdam Light” forskjellig i enkelhet i design kombinert med brukervennlighet. Eurobook -transformasjonsmekanismen skaper en flat og behagelig soveflate. Modellens særegenhet ligger i allsidigheten ved plassering både mot veggen og i midten av rommet. Stor plass i full bredde under køya for oppbevaring av sengetøy.

  • Sofa “Amsterdam Sofia” produsert i to design: rett og kantet. Modellens utseende er attraktivt fra alle sider, slik at den kan installeres ikke bare mot veggen, men også i midten av rommet. En interessant funksjon er sofastøttene som hever den over gulvnivå. Store myke puter som element i innredningen ser flotte ut og skaper komfort under hvile.

  • Sofa “Amsterdam-Lux” fortjener spesiell oppmerksomhet på grunn av det originale designet. Soveplassen har vakre dekorative sømmer. Den vatterte overflaten på soveområdet gir den et unikt utseende. Madrassen kan betraktes som ortopedisk på grunn av en fjærblokk som er uavhengige av hverandre installert i utformingen av køyen..

Armlener er beskyttet mot smuss og slitasje av dekorative pads.

  • Liten sofa “Amsterdam Mini” ideell for ethvert rom og til og med passe på en loggia. Å slappe av på en sofa av denne størrelsen vil være like behagelig som på en sofa av standardstørrelser. Koselig plass er gitt av myke puter. Bare når sofaen omdannes til en enkeltseng.

  • Sofa “Amsterdam Dolphin” fikk navnet sitt fra transformasjonsmekanismen. Denne mekanismen gjør den til en komfortabel stor seng i løpet av to sekunder. Samtidig krever ikke transformasjonsprosessen mye plass, og sofaen er ekstremt egnet for små rom. De fire putene i settet har et intrikat trykk og gir innredningen et spesielt preg. Fargeskjemaet presenteres av en kombinasjon av lyse og mørke toner, som lar deg installere det i alle rom, selv i en barnehage.

  • Ortopedisk sovesofa “Amsterdam 1.4” designet for bekvemmelighet i alt – små, med enkel transformasjon og innvendig fyllstoff av høy kvalitet. To hodeputer fungerer som armlener. Funksjon ved modellen – fotoutskrifter som dekorerer putene og sofapolstringen.

Materiale

Matting stoff fungerer som møbeltrekk for de fleste Amsterdam møbler modeller. Den har høy tetthet og styrke, de tykke fibrene er grovvevet, noe som gir den elastisitet, og trekket beholder formen godt og er lett å rengjøre..

Kroppen til Amsterdam-sofaen er dekket med økologisk skinn som imiterer naturlig skinn. Den er myk og elastisk, veldig behagelig å ta på, motstandsdyktig mot mekanisk skade og rift.

Prisen på slikt materiale er flere ganger billigere enn ekte skinn, noe som påvirker den lave kostnaden for selve møblet..

Fargeløsninger

Sofaen “Amsterdam” har et elegant utseende på grunn av det monokromatiske stoffet. Fargeløsninger på polstringen er monokromatisk: mørk – fiolett og mørkeblå, lys – beige, grå og hvit. Bruken av lyse nyanser og fargevalg for møbeltrekk er noen ganger en ulempe..

De mest populære fargene blant kjøperne er lilla og mørkeblå. Slike møbler vil ikke skille seg ut i det indre av ethvert rom, men tvert imot vil det harmonisk passe inn i det. Lyse farger på polstring, beige, grå og hvit er mer egnet for soverom. Generelt sikrer bruk av sofaen til det tiltenkte formålet langsiktig bevaring av det opprinnelige utseendet..

Dimensjoner

Størrelsene på sofaene i Amsterdam -serien er praktisk talt de samme. Noen kan imidlertid fortsatt tilskrives mer kompakte.

Standardmålene til Amsterdam -modellen med Eurobook -mekanismen er 240 * 115 * 100 cm med en køye på 150 * 200 cm.

Amsterdam -sofaen med tre armlener er bare 210 cm bred, i motsetning til standard 240 cm. Samtidig er soveplassen ganske romslig – 160 * 200 cm. Dette alternativet er mer allsidig og er perfekt for små leiligheter.

Litt mindre i størrelse er soveplassen til sofaen “Amsterdam 1.4” med en ortopedisk madrass på 136 * 192 cm.

Den minste størrelsen har en sovesofa “Amsterdam Mini” 122 * 155 cm. Når den er montert, er den 160 * 105 cm.

Utvalget av sofaer “Amsterdam” lar deg velge en modell som er ideell for en bestemt type og størrelse på rommet.

Anmeldelser

Sofaen “Amsterdam” har et stort antall anmeldelser, hvorav noen er negative. I de fleste tilfeller, ifølge produsenten selv, skyldes dette utseendet på forfalskninger på markedet, som er nesten umulig å spore..

De originale modellene “Amsterdam” får fortjent det høyeste merket..

Blant anmeldelsene er det også de der kjøpere klager over stivheten i sengen til den ortopediske sofaen “Amsterdam”. I dette tilfellet må det tas i betraktning at en spesiell fjærblokk og fyllstoff av denne modellen ble utviklet for forebyggende formål..

Ifølge anmeldelser er utseendet til representantene for “Amsterdam” -serien veldig elegant. Klager på for lett tilsmusset lyse polstring har ofte ikke noe grunnlag, siden å spise og sove dyr på sofaen på ingen måte er en direkte bruk av sofaen til det tiltenkte formålet..

Når det gjelder soveplassen og komforten med å hvile på sofaen “Amsterdam”, er anmeldelsene bare positive. Et eget punkt er dekorative puter som bidrar til komfort. Dette bekreftes enstemmig av alle kjøpere..

Pleie av sofaen, ifølge kundeanmeldelser, er minimal. Økolærarmlene er godt vasket, putetrekkene kan tas av og vaskes i maskin. Takket være mattingen av høy kvalitet, endrer stoffdekslene ikke det opprinnelige utseendet etter vask.

Linboksen til hver modell “Amsterdam” er en uunnværlig gjenstand for mange husmødre. Den passer lett til et sett med sengetøy, og fungerer ofte som lagring for sesongklær..

Hjørnemodeller er spesielt verdsatt av brukere av studioleiligheter. Anmeldelser snakker om dens kompakthet og allsidighet. Enkel endring av posisjonen til hjørnedelen fra den ene siden til den andre lar deg endre situasjonen i leiligheten.

Sofa modell video anmeldelse " Amsterdam"- i neste video.