Hjørnesenger med løftemekanisme

Svært ofte tvinger mangelen på ledig plass folk til å ty til visse triks når de velger og plasserer et bestemt møbel. Nylig har senger begynt å bli brukt ikke bare som soveplasser, men også som gjenstander der ting som er unødvendige i hverdagen kan lagres. Mange møbelprodusenter utstyrer sengene sine med spesielle skuffer hvor kompakte gjenstander kan lagres. For oppbevaring av større gjenstander er hjørnesenger med løftemekanisme perfekte, som lar deg bruke hele plassen under køyen – uten å bli begrenset av skuffer.

Funksjoner og fordeler

Hjørnesenger passer pent inn i ethvert hjørne av rommet. De kommer i flere typer: det kan være en seng med et hodegjerde, en rund hjørneseng, en barneseng eller en køyeseng, samt en hjørneskiftbar seng. Alle disse modellene, supplert med en løftemekanisme, kan ikke bare bli et vakkert soveplass, men også praktiske, nyttige møbler med ekstra lagringsplass..

Det store plusset med slike senger er bekvemmeligheten av beliggenheten, så vel som praktisk, fordi det aldri er nok lagringsplass. Som regel er slike modeller veldig holdbare og gleder eierne i mer enn ett år. Tilgang til den nedre delen er veldig enkel: Bare heve sengen, fikse den og få eller legg til varen du trenger.

Moderne teknologier lar deg lage design av materialer av høy kvalitet, og en rekke design lar deg kjøpe møbler for enhver smak.

Som oftest har slike møbler sin egen bunn, slik at ting som er gjemt inne ikke blir dekket av støv og ikke forverres. Noen modeller er utstyrt med en automatisk løfting av køyen, noe som er veldig praktisk. Dimensjonene på hjørnesengene med løftemekanisme er veldig passende, de vil passe perfekt inn i ethvert rom. Som regel produserer selskaper dem i tre størrelser: 90 × 200, 140 × 200 og 120 × 200 cm. Dette er allsidige produkter som kan plasseres i alle rom. Modeller er enkle å montere og demontere, og tar også liten plass under transport.

Det er tre typer løftemekanismer, som hver har sine egne fordeler og ulemper:

  1. Fjærmekanisme – den enkleste og rimeligste, men samtidig slites den raskt nok ut.
  2. Moderne gass dyrere, men mer holdbar og pålitelig.
  3. Det er også en tredje type – Håndbok, men her vil det være nødvendig å gjøre mer innsats, en elskerinne i dette tilfellet vil neppe klare det. Men det er billig og varer lenge..

Imidlertid har slike møbler også små ulemper. For eksempel er kostnaden for en hjørneseng med løftemekanisme litt høyere enn for enkle møbler. Å legge ting under sengen som alltid skal være tilgjengelig vil ikke fungere, siden det ikke alltid er praktisk å heve og senke mekanismen (og deretter lage sengen igjen).

Monteringsinstruksjoner

Å samle disse modellene er ikke veldig vanskelig, men likevel har prosessen sine egne nyanser. I denne saken er det bedre å søke hjelp fra fagfolk.. Hvis du skal gjøre monteringen selv, bør du vurdere visse anbefalinger:

  • Når du planlegger å begynne å montere, må du få alle delene ut av emballasjen., sørg for at de er i god stand og at alle komponentene er tilstede. Når alt er klart, gå på jobb..
  • Basen monteres først. Skilleveggen, de øvre og nedre delene må kobles til sideskruene 6 til 50. Deretter skal sideskuffene kobles til hodegjerden og den øvre skuffen. I dette tilfellet trenger du 6 x 70 Euro skruer. Et sidebelte er installert på hele den indre delen av basen, og deretter må du sette inn bunnen. Alle deler må festes forsiktig med skruer og kontrolleres for styrke.

  • Neste er installasjonen av løftemekanismen. Til å begynne med er støttedelene installert (nederst). Deretter må du feste selve rammen til kroppen, hvoretter alt er nøye festet. Deretter settes gassløftene på mekanismene og festes forsiktig med skiver, som helt i begynnelsen må skrues helt inn – og deretter trekkes litt tilbake. Når du er sikker på at rammen og mekanismen er godt festet, starter du prosessen med å installere lamellene..

  • Når alt er klart, ikke hastverk med å sette madrassen umiddelbart. Først må du heve og senke mekanismen flere ganger, sørg for at den er sterk og at det ikke er løse deler. Først etter det vil det være mulig å rolig utstyre soveplassen, dekke den.

For informasjon om hvordan du monterer en seng med løftemekanisme, se neste video.