Dobbeltsenger med oppbevaringsbokser

Ikke alle har et romslig hjem, men alle vil at hjemmet skal være koselig og komfortabelt. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot soverommet. Det er der en dobbeltseng med skuffer vil lykkes. Slike møbler er designet for å spare plass og bli et stilig tillegg til interiøret..

Funksjoner og fordeler

Når du velger en seng, oppstår spørsmålet hvilket alternativ som er best for deg. Dobbeltsenger med oppbevaringsbokser blir populære nå.. La oss vurdere hovedtrekkene deres:

 • Ergonomisk. Slike møbler hjelper deg effektivt å spare plass. Du vil kunne få både et komfortabelt sittegruppe og et sted å lagre ting og sengetøy. Dermed vil det være mulig å plassere en slik modell selv i små leiligheter..
 • Stilig soverom dekorasjon. Du kan velge alternativet som passer til stilen på rommet ditt. Så du skaper komfort og kos på rommet ditt..
 • Bredt spekter av. Mange produsenter tilbyr å kjøpe forskjellige alternativer for slike senger. Det kan være en modell som er laget av massivt tre med utrullbare skuffer, som har et uvanlig robust ryggstøtte, eller et kreativt produkt i landlig stil. Det viktigste er å bestemme dine preferanser og kjøpe en modell som virkelig passer deg..
 • Produkter av høy kvalitet. Sengene er pålitelige og vil tjene deg lenge. Samtidig er det verdt å kjøpe møbler bare i velprøvde salonger. Så du kan beskytte deg mot falske. Sjekk produktets brukbarhet og drift av alle mekanismer selv.
 • Ulike varianter av esker. Modeller kan ha forskjellige komponenter. Disse kan være store eller små esker for oppbevaring av ulike ting. Det er verdt å merke seg at større alternativer også vil øke sengens høyde. Det er modeller som bare kan klatres ved hjelp av en benk. Dessuten vil de være ganske romslige. Det vil være mulig å lagre sengetøy og eventuelle tekstiler der. Du trenger ikke å kjøpe en kommode for dette..
 • Modeller kan produseres med skuffer på hjul. Slike modeller ruller ut fra siden av sengen eller åpnes ved hjelp av guider. Det er utrullingsboksene som vil bli dine ekstra hjelpere i hverdagen..
 • Rimelig pris. Du kan selv velge det alternativet som passer deg når det gjelder prispolitikk. Blant det brede produktutvalget er det en seng som passer deg og lommeboken din..
 • Godt humør. Etter å ha hentet et nyttig, funksjonelt hvilested, vil du alltid våkne og sovne i godt humør.

Materialer

Når du velger riktig modell, bør du være spesielt oppmerksom på råvarene som dobbeltsengen er laget av.. Vurder de populære alternativene:

 • Solid tre. Dette alternativet er ganske vanlig og populært blant kjøpere. Blant de utallige dobbeltsengene med skuffer er disse de beste. Det skal huskes at dette alternativet ikke vil være billig. Eik og bøk brukes i produksjon av varer. Furu brukes også, så vel som andre treslag. De viktigste fordelene inkluderer sengens styrke og pålitelighet. En slik modell laget av tre vil tjene deg lenge..

 • Sponplate / MDF. Modeller fra disse materialene vil være betydelig billigere enn de forrige. Imidlertid er de ikke like holdbare som for eksempel trealternativer. Men disse sengene har også sine fordeler. Takket være moderne behandlingsmetoder gir produsentene produktene sine et kreativt utseende. Det er også eksklusive alternativer som vil appellere til alle fashionistas. Vanligvis er sponplater dekket med stoff eller skinn. Du kan finne ganske attraktive og stilige modeller..

 • Metall. Det er design som er basert på en metallramme. Takket være bruken av en spesiell pulvermaling, vil metallet være pålitelig beskyttet mot negative endringer og beholde sitt opprinnelige utseende i lang tid..

Visninger

Disse dobbeltsengene kan deles inn i to hovedtyper:

 • Med skuffer for sengetøy. Ofte representerer slike alternativer et spesielt podium, hvor boksene er uavhengige elementer. En slik dobbeltseng kan være ganske tungvint, fordi høyden på rommene selv når femti centimeter. Trinnene og riktig belysning gir podiet en ekstra appell. For de mest fasjonable modellene er transformasjonsmekanismer karakteristiske, ved hjelp av hvilken du kan skjule hvilestedet under podiet. Du kan bruke selve høyden til andre formål..

 • Med løftesystem. Slike alternativer vil være gode møbler for romslige rom. Men å plassere en slik struktur i et lite rom vil være ganske problematisk. Dobbel enheter er utstyrt med et spesielt løftesystem “gassheis” i tilfelle boksen for sengetøy er integrert med hovedstrukturen. På denne måten kan du gjøre det lettere for deg å bruke modellen. En enkel, holdbar og behagelig måte å løfte en tung maskin med en madrass vil gjøre livet ditt og livet lettere. Trefiberplater brukes vanligvis til å organisere bunnen..

Hvordan velge?

Før du går til butikken for å handle, bør du vurdere alle detaljene om hvordan din ideelle dobbeltseng med oppbevaringsbokser vil se ut.. Det er viktig å beregne alle parameterne, samt bestemme stedet hvor hvilestedet skal ligge:

 • Du bør bare handle i pålitelige butikker.. Dette er den eneste måten du kan unngå forfalskning og kjøpe virkelig møbler av høy kvalitet. Sjekk produktets mekanisme grundig selv.
 • Vær oppmerksom på materialet som modellen er laget av. Vanligvis foretrekker kjøpere en treseng. Den kan ha forskjellige størrelser – 160×200 cm, 140×200 cm, samtidig som den er komfortabel, praktisk og pålitelig. Produkter laget av slike råvarer tjener lenge. Dette materialet er også miljøvennlig, attraktivt og egnet for forskjellige soverom. Det er bedre å kjøpe produkter av massivt tre.
 • Moderne produsenter tilbyr nå metallalternativer for sengen, for eksempel med en smijernsrygg.. Det er også esker som er laget av tre. Slike møbler ser ganske attraktive og praktiske ut..
 • Ta en nærmere titt på alle mekanismene i sengen, og vurder også styrken på festet. Undersøk produktet spesielt nøye hvis modellens mekanisme løfter seg. Tross alt, hvis designet er av dårlig kvalitet, vil det være veldig vanskelig å bruke boksene. Dette vil legge til ekstra ubehag og ulempe for deg..
 • Du bør definitivt velge en kvalitetsmadrass. Ferien din vil avhenge av det.. Tross alt er en dobbeltseng stedet du vil sove, først og fremst. Ikke spar på de billigste modellene. Det er takket være riktig søvn at vi er ladet med energi, kraft og styrke. Sørg derfor for at madrassen din er av høy kvalitet og passer deg personlig..

 • Hvis du slo deg ned på tremøbler, ville den optimale arten være furu eller bjørk.. Du kan finne klassiske modeller til en rimelig pris. De vil se attraktive ut i ethvert hjem. Det antas også at det er naturlige materialer som er i stand til å fylle luften med positiv energi, og dette vil påvirke søvnprosessen og trivselen. Tilstedeværelsen av ekstra rom lar deg komfortabelt lagre ditt viktige tilbehør.
 • Hvis soverommet ditt har dyrt parkett / laminatgulv, er det verdt å kjøpe produkter med løfteguide. På denne måten kan du definitivt beskytte gulvet ditt når du trekker ut eskene ofte. Det er hjulene, selv de mykeste, som kan klø på belegget. Og det vil ikke se veldig attraktivt ut..
 • Det er også møbler til salgs med skuffer med plast- eller glassrygg.. Et lignende materiale kan også brukes til hodegjerde. Slike produkter er ganske kreative og sjeldne, mens de kan passe godt inn i den moderne stilen i rommet. Men hvis du lager et hvilested i klassisk stil, bør du foretrekke et tre og lage et hodegjerde og ramme av det..
 • For de som har et lite soverom, vil alternativet med 2-3 guider passe. Tross alt kreves det ekstra plass for å rulle ut eskene. Hvis du velger slike møbler, er det verdt å tenke på at boksene vil ligge nederst og utgjøre en helhet med selve sengen. Dermed vil modeller med innebygde skuffer medføre noen ulemper når det gjelder transport av produktet. Tilgang til ting vil ikke alltid være praktisk. Må hele tiden heve eller senke toppen av sengen.
 • Hvis du kjøper møbler med guider, må du evaluere den korrekte driften av løftepanelets låsemekanisme.. Med det kan du ganske enkelt kontrollere produktet. Hvis du vil kjøpe en modell med større skuffer, bør du velge alternativet der produktene ligger over hverandre. På denne måten kan du øke plassen du trenger og brette flere ting..

 • Du bør ikke kjøpe veldig billige modeller som er laget av sponplater.. De vil ikke vare deg for lenge. Bruk litt ekstra penger og skaff deg en kvalitetsseng. Når du bruker den, vil du ikke møte noen ubehagelige øyeblikk..
 • Selvfølgelig er det verdt å velge en seng basert på stilen på rommet ditt.. Alle møbler bør lages i henhold til et enkelt konsept, kombinert med andre elementer. Se også etter fargematcher. For eksempel, for Provence -stilen, bør du velge pastellfarger. Men hi-tech er attraktivt med metalliske toner..
 • Det er verdt å velge en løftemekanisme på gassstøtdempere. I denne versjonen er løfting ganske enkelt og behagelig, og strukturen er holdbar. Det skal bemerkes at disse sengene vil være dyre. Men det er verdt det. Våralternativene blir billigere, slites raskt ut og krever større innsats for å løfte sengen..
 • Du kan også hente alternativer for en ikke-standard form. Disse inkluderer runde eller ovale design. De vil bidra til å tilføre rommet ditt eleganse og originalitet. Fordelene med slike modeller inkluderer det faktum at de ikke har hjørner, noe som betyr at de er trygge for barn. Når det gjelder lagringsområdet, er alt ordnet i likhet med standardalternativer..

Disse modellene med skuffer for lin har en løftemekanisme som enkelt kan omdannes til en rund sofa eller podium. Moderne produsenter produserer alternativer i forskjellige størrelser, farger.

Anmeldelser

På World Wide Web kan du finne mange positive anmeldelser om dobbeltsenger med oppbevaringsbokser. Kjøpere legger merke til komforten og bekvemmeligheten til slike møbler. Men dette er ikke alle fordelene..

Mange moderne brukere setter også pris på et bredt spekter av varer. Takket være dette kan du kjøpe hvilken som helst modell: fra klassisk til den mest kreative. Husk at produktet bør velges i henhold til det generelle konseptet på rommet ditt. Du bør også tenke på størrelsen på produktet på forhånd. Slik kan du velge akkurat det rette for deg. Attraktiv for kjøpere og rimelig pris. Du kan kjøpe kvalitetsmodeller til en rimelig pris.

Ved å bruke skuffer kan du holde ting, sengetøy og andre ting bokstavelig talt tilgjengelig. Du trenger ikke kjøpe en egen garderobe eller kommode.

Vi har diskutert de viktigste fordelene og egenskapene til dobbeltsenger med oppbevaringsbokser. Nå kan du velge alternativet som er riktig for deg. Husk å ikke følge motetrender blindt. Hvis utformingen av en fasjonabel seng ikke passer din stil, trenger du ikke å kjøpe slike møbler. Det er bedre å kjøpe det du liker. La hvert kjøp bare ledsages av positive følelser.

I den neste videoen, se en oversikt over dobbeltsenger med oppbevaringsbokser, deres fordeler og egenskaper..