Dobbeltsenger-konvertibel

Moderne møbelprodusenter gleder kundene hyggelig og prøver å gjøre produktene så praktiske som mulig. Multifunksjonelle senger er ikke lenger overraskende for noen. De presenteres i forskjellige varianter, blant hvilke alle kan finne noe som passer for seg selv. Du vil lære om hvilke transformerende senger som nå finnes og hvordan du velger dem riktig, fra denne artikkelen..

Funksjoner og fordeler

Eiere av små leiligheter prøver som regel å velge de mest kompakte møblene for seg selv. For en liten leilighet er dette ganske enkelt en nødvendighet, som lar deg spare mer ledig plass. Multifunksjonelle transformerende senger når de er brettet, tar mye mindre plass. Og sammenleggbare modeller frigjør all plass..

Det er ganske åpenbart at slike møbler har mange fordeler.. Det er behagelig, praktisk og moderne. Denne typen seng sparer plass. I tillegg er de elsket av minimalister. Transformatorer ser selv elegante ut, så de passer perfekt inn i både moderne og klassisk interiør..

Men disse møblene har også sine ulemper. For det første, på grunn av det faktum at komplekse moderne mekanismer brukes i opprettelsen, er det ganske dyrt. Så hvis du har et budsjett, er det lite sannsynlig at du kan kjøpe en god konvertibel seng. Men å kjøpe en dårlig er rett og slett ikke verdt det. En seng av dårlig kvalitet varer vanligvis ikke lenge..

Transformerende senger må kjøpes i en pålitelig møbelbutikk, hvor du vil bli gitt en garanti som bekrefter kvaliteten på kjøpet. I dette tilfellet kan du være sikker på at sengen ikke vil gå i stykker mens du sover, og løftemekanismen vil ikke forringes..

Varianter

Den transformerende sengen er nå presentert i mange varianter. Dette gjør det mulig å finne en stilig og praktisk løsning for ethvert interiør. La oss se på flere alternativer for transformatorer som kan kjøpes for soverommet ditt..

Sofa

Ikke alle liker å sove på sofaen i stedet for på sengen. Men hvis dette alternativet passer deg, anbefaler vi at du tar hensyn til den stilige sammenleggbare sofaen. I tillegg kan dette alternativet installeres i stuen og brukes som en ekstra seng for dine gjester..

Folding

Sammen med sofaene som kan brettes ut, kan du plukke opp en stilig transformerende seng. Dette er en klassisk horisontal seng som ikke bretter seg tilbake mot veggen, men bretter seg ned. Dette alternativet er praktisk hvis du vil at soveplassen din skal være stor og komfortabel, men i løpet av dagen blir stedet ledig.

En slags slike møbler er en seng med trekkspillmekanisme. Den brettes og brettes enkelt ut i en enkel bevegelse.

Løfte transformator

Denne typen multifunksjonelle møbler er en av de mest interessante. Når det brettes, frigjør et slikt produkt all plassen det opptar i løpet av dagen.. Når du lager et slikt produkt, må du bruke en ganske kompleks mekanisme, derfor er en slik seng et av de dyreste møbelalternativene fra hele listen..

Men designet ser veldig stilig og interessant ut. Til vanlig tid ligner den en standard seng, men i løpet av dagen kan den løftes og gjemmes i en spesiell nisje. Etter det vil det se ut som en garderobe. Det er veldig enkelt å brette og brette tilbake en slik modell..

En seng som kan brettes vekk fra veggen er perfekt for en ett-roms leilighet, der det rett og slett ikke er nok plass, og for et moderne stort rom. Vertikal design vil gjøre interiøret enklere og mer minimalistisk.

Med skuffer

Imidlertid er en transformerende seng ikke alltid en sammenleggbar modell eller et produkt som må vendes til en oppreist stilling. En multifunksjonell seng kan fungere på en annen måte. Bunnen av sengen kan brukes som lagringsplass. Dette gjør den også mer funksjonell..

Oftest, i slike modeller, er praktiske skuffer plassert nederst. De kan brukes til å brette sengetøy, ting som ikke brukes aktivt eller gamle klær.. Hvis du har en slik seng, trenger du ikke i tillegg å installere en kommode eller et stort skap på rommet ditt for å lagre alle disse tingene..

Cabriolet garderobe

En slik seng er mer kompleks i utformingen. Men den kan brukes både dag og natt. Dette alternativet er ikke bare en seng som gjemmer seg i en nisje i veggen. Under sengen er det en sammenbrettet lav sofa. Derfor, når sengen stiger og gjemmer seg i skapet, er det ikke et tomt rom under den, men et behagelig sted å slappe av, hvor du kan sitte med venner eller kjære. Dette alternativet er perfekt for moderne små lokaler, der ett rom umiddelbart spiller rollen som både stue og soverom..

Som du kan se, er det et stort valg nå. Hvis du trenger en transformerende seng, kan du finne et produkt for enhver smak: rund eller klassisk, bred eller liten, med innebygde skuffer eller med muligheten til å bli til en sofa eller et bord – velg alternativet som virker mer praktisk for deg og bruk i interiøret.

Materialer

Som regel legger vi mer vekt på utseendet på møbler. Alle vil ha en seng som er kompakt, stilig og moderne. Men kvaliteten er tenkt på andre plass. Men dette er helt feil, fordi produktets levetid avhenger av hvor høy kvalitet produktet er.. Prøv å velge møbler laget av sterke og holdbare materialer, slik at det vil glede deg lenge.

Sokkelbunnen kan være laget av et stort utvalg materialer. Det kan ikke bare være klassisk tre, men også stilig metall. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper:

  • Tre. Et av de høyeste kvalitetsalternativene er naturlig tre. Senger av kvalitetsved er nå en ekte luksus. Dette er et ganske dyrt materiale, så ikke alle har råd til det. Men når du kjøper en treseng, kan du være sikker på at den er så miljøvennlig som mulig, naturlig og holdbar. Treet forblir det samme som når det ble kjøpt i lang tid, uten å miste sin visuelle appell.
  • Sponplate og MDF. Billigere alternativer som de som ikke har råd til en seng i naturlig tre, er sponplater eller MDF. Møbler av denne typen er ikke så dyre, men de er ikke spesielt holdbare. En slik struktur kan brytes ganske raskt..
  • Metall. Metallkonstruksjoner finnes ofte i høyteknologisk eller moderne interiør. Rammen, laget av metall, er relativt lett, så du har ingen problemer med å brette og brette ut en slik barneseng. Det samme kan sies for plast, selv om det er mye mindre holdbart..

Topp produsenter

Det er mange møbelprodusenter. Hver dag er det flere og flere av dem. Derfor må du ta hensyn til tilgjengeligheten av garantier. For å sikre at sengen er god, har kjøpere en tendens til å lete etter flere anmeldelser og informasjon om gode produsenter..

Lederen på det europeiske markedet for funksjonelle møbler er det svenske merket Ikea. Dette er et moderne selskap som vet nøyaktig hvordan de skal gjøre møbler praktiske. Møbelprodusenter bruker mye tid på å utvikle nye konsepter og leter hele tiden etter originale løsninger på gamle problemer. Dette gjelder også transformerende senger. Merket har både klassiske modeller med skuffer, samt uvanlige to-seters sofaer eller sammenleggbare modeller..

Velg hva du liker, og vær sikker på at produktene til dette merket ikke vil skuffe deg.

Pris

Som allerede nevnt er den høye prisen på transformatorer en av deres største ulemper. Produsenter ber om store penger, ikke bare for et stilig utseende, men også for moderne utvikling, en kompleks mekanisme og en kvalitetsgaranti..

Prisen på en gjennomsnittlig seng av denne typen starter på tusen dollar.. De modellene som er mye billigere, skuffer som regel kjøpere med kvaliteten og går i stykker etter flere ukers aktiv bruk. Derfor er det bedre å investere i et kvalitets soveplass for å få det du virkelig trenger..

Hvis budsjettet tillater det, kan du se nærmere på dyrere design. Jo høyere kostnaden for transformatoren er, jo mer gjennomtenkt er mekanismen der og den høye kvaliteten.

I tillegg til selve sengen, må du også kjøpe en madrass. Det er også begrensninger her. På grunn av at sengen må brettes, må madrassen være lav og veldig kompakt.

Anmeldelser

Transformerende senger har mer enn bare vifter. Selvfølgelig setter de fleste pris på hvor stilige og praktiske slike møbler er. Den passer perfekt inn i interiøret, gjør rommet større og mer romslig. Men samtidig får denne typen senger også negative anmeldelser. Og de angår ikke bare den høye prisen på produktet.

Den største ulempen som kjøpere kaller er at en slik seng er upraktisk å bruke.. Hvis det er en sammenleggbar modell laget av tungt materiale, vil det være vanskelig å heve og senke den hele tiden. Med uttrekkbare modeller er alt mye enklere, men likevel, etter en lang dag på jobb, vil du bare legge deg og ikke håndtere utfoldende møbler..

Eksempler i interiøret

Transformatorer passer best i et moderne interiør. Enkle former, minimal innredning og muligheten til å frigjøre plassen i sengen, gleder kjennere av minimalisme og modernisme..

Sengen kan installeres både på soverommet og i stua. Hvis den stiger og gjemmer seg i en nisje, er det ikke nødvendig å installere flere deler ved siden av den – sokkler, lenestoler og en kommode vil se ganske latterlig ut når du løfter den opp og det dannes en tomhet der. Design interiøret slik at det matcher den nye sengens evne til å endre omgivelsene.

Hvis du har valgt en seng som kan brettes ut eller trekkes ut, kan du også kjøpe et salongbord på hjul til den, som også kan flyttes. Dette vil gi rommet litt kos. Ikke glem dekorative elementer. Dekorer vegger, hyller og vinduer for å unngå at rommet ser for tomt ut.

For en oversikt og egenskaper ved en dobbel konvertibel seng, se følgende video.