Comfort Line madrasser

Comfort Line madrasser

Comfort Line madrassfabrikk produserer madrasser av høy kvalitet basert på en uavhengig fjærblokk, samt kokosnøtt latexkoker og skum på fjærfri basis. Utvalget av produsenten inkluderer modeller for voksne og barn. Selskapet bruker kun komponenter av høy kvalitet og kvalitetskontroll i flere trinn.

Serie

Minne slappe av

Denne serien bruker den siste teknologiske utviklingen – minneskum “Memory Foam”. Fyllstoffets viskositet og elastisitet gjør at madrassen kan tilpasse seg kroppens form og størrelse, lindrer spenning og tretthet på dagtid. Ulike stivhet og ortopedisk effektivitet kan oppnås som et resultat av bruk av komplementære lag med kokosnøttkos og naturlig latex.

Premium

Dette er en klassisk serie laget av kokosnøtt og kokos. Utvalget av serien inneholder rundt tretti gjenstander. Alle er laget av naturlige materialer, har utmerket luftgjennomtrengelighet og har gode hygieniske egenskaper. Utformingen av “Premium” madrasser kan gi både de samme sidene av modellene, og ulik stivhet fra forskjellige sider.

Balanse og Promo Balanse

Et økonomisk alternativ for madrasser av høy kvalitet basert på fjærblokker med ulik stivhet. En effektiv ortopedisk effekt til en rimelig pris kan oppnås takket være en praktisk kombinasjon av naturlige og kunstige ingredienser.

Promo Natural

Rimelige madrasser i naturlige materialer. Ved fremstilling av modeller brukes en kombinasjon av forskjellige lag: naturlig latex, kokosnøttkokos og en fjærblokk. Takket være dette er de forskjellige i komfort og høyde..

Promo Bi-Cocos

Serien inneholder modeller fra Bi-kokos av forskjellig hardhet. Comfort Line BiCocos produksjonsteknologi sørger for veksling av stive gulvlag med fjærblokker som varierer i tetthet og polyuretanskum. Resultatet er god støtte til en rimelig pris..

Fjærløs

Utvalget av slike design er fylt med både myke og harde dobbeltsidige madrasser, forskjellige i høyde og tetthet. Den har tynne madrasser, smørbrød, monolitter og slitesterke kokosmodeller for overvektige..

De nyeste modellene i denne kategorien:

 • For eksempel modellen “Eco Mix Puff” – hard på den ene siden og moderat hardhet på den andre. Madrassen består av en kombinasjon av skum, latex og kokos. Ifølge kundeanmeldelser er modellen veldig slitesterk og tjener lenge selv for personer med tung vekt. Passer for samtidig bruk av personer med stor vektforskjell. Alle Comfort Line reversible madrasser kan roteres i henhold til helsemessige forhold og personlige preferanser.

 • Modeller med moderat til middels stivhet på sidene er også populære, som f.eks “Eco Roll Slim” med dobbel latex eller naturlig latex.
 • Noen fjærløse madrassmodeller kan rulles sammen. Disse inkluderer Cocos Ecoroll Plus og “Latex2 Roll Classic”. Denne egenskapen er veldig nyttig under transport og sparer plass..
 • Madrasser uten fjærer er godt egnet for barn. For eksempel får modeller gode anmeldelser. “Comfort Line Baby Hard Puff” og “Comfort Line Baby Hollo Puff”.

Eco Roll and Roll Classic

Dette er et av de nye produktene fra Comfort Line Madrassfabrikk. Et særtrekk ved serien er tetthetsnivået til PU -skum. Den ortopediske effektiviteten til modellene kan økes hvis man tar hensyn til egen vekt ved valg. Et hyggelig tillegg er den praktiske vakuumemballasjen til madrasser.

Fjærer og fyllstoffer brukt

S1000 fjærblokk danner en forsterket base. Den sovende har 1000 fjærer, både tynne og tykke. Så en liste over hovedtyper av fjærer og fyllstoffer:

 • Uavhengig fjærbase TFK består av ca 500 fjærer per køye og regnes som en klassiker, som passer for menn og kvinner, uavhengig av aldersgruppe og vekt. Den tåler enhver belastning uten å ofre ytelsen.
 • Avhengige fjærer DS – dette er en klassisk “Bonnel”, som produsenten har brakt til perfeksjon i 10 år, ved bruk av tette skuminnlegg. De gir ikke inntrykk av å slappe av i en hengekøye og øker levetiden til produktene..

 • Kokosnøtt er et naturmateriale av høy kvalitet, som er kokosfibre. Har forskjellig holdbarhet og bakteriedrepende egenskaper.
 • Eco Foam er en ny generasjon elastisk, allergivenlig materiale, har verdifulle ortopediske egenskaper, som hjelper ryggraden til å ta riktig posisjon under søvn.
 • Latex Coconut Coir er et elastisk, deformasjonsbestandig og pustende fyllstoff. Det oppnås takket være en spesiell teknologi ved impregnering av kokosnøttfibre med naturlig latex..

 • Kunstig latex er trygt for menneskers helse materiale med utmerket hygienisk ytelse. Det lar luft passere godt gjennom, forårsaker ikke en allergisk reaksjon og tåler økt belastning i lang tid.
 • Memorix er et syntetisk materiale laget av polyuretanskum. Takket være spesielle tilsetningsstoffer får den sin hovedegenskap, som kalles “minneeffekten”. Memorix er ansvarlig for trykk og varme, knust under økt belastning uten motstand.
 • Bomullsjacquard – et stoff laget av naturlig bomullsfibre, gir et ideelt mikroklima.

Mer om madrasser "Comfort Line" lær av den følgende videoen.