Anti-decubitus mobilmadrass “bevæpnet” med kompressor

Moderne anti-decubitus madrasser “Armed” er designet for sengeliggende pasienter som av visse grunner er i en posisjon i lang tid. Slike produkter skiller seg vesentlig fra andre typer medisinske ortopediske produkter. Eksperter sier at slike mobilmadrasser er de beste forebyggende og helbredende midlene for dannelse av trykksår..

Særegenheter

Antisengemadrasser med kompressor fra “Armed” -selskapet skiller seg vesentlig fra standardmodellene som vi er så vant til å bruke i hverdagen. Til å begynne med er det verdt å forstå at disse alternativene er beregnet for sengeliggende pasienter og ikke bør brukes til andre formål. Det særegne ved produktene er tilstedeværelsen av spesielle luftceller. De er fylt med luft fra innsiden.

En spesiell automatisk kompressor brukes for lufttilførsel, som fungerer stille. Den er designet for kontinuerlig funksjonalitet.

Det skal bemerkes at modeller med kompressor har høyere ytelse sammenlignet med andre typer anti-decubitus madrasser. Dette skyldes tilstedeværelsen av en “flytende” overflate, som dannes som følge av inflasjon og deflasjon. Vær oppmerksom på at madrasser krever en strømkilde for å fungere.

Fordeler

Som nevnt ovenfor har madrasser med kompressor fra “Armed” -firmaet mange fordeler i forhold til andre alternativer.. Disse inkluderer:

  • høy mobilitet overflater;
  • madrasser tåler mye vekt;
  • brukes til produksjon kvalitetsmaterialer;
  • madrasser har en kompleks design, som gir høy ytelse.

Det skal bemerkes at ikke bare luft brukes som fyll for cellene, men også en spesiell gel. Disse madrassene er beregnet på pasienter med trykksår trinn 1 og 2. Det særegne ligger i det faktum at geltypen er i stand til å endre form i 3 retninger. Mange av disse modellene kommer med et spesielt etui..

Det skal bemerkes at madrasser med kompressor utelukkende er beregnet på immobile pasienter. Resten av pasientene rådes til å bruke statiske produkter..

Hvordan velge?

Selskapet produserer flere typer anti-decubitus-produkter, som må tas i betraktning i oppkjøpsprosessen. I utgangspunktet er en passende modell foreskrevet av legen, med fokus på pasientens behov.

Først må du være oppmerksom på materialet som basen til madrassen mot decubitus er laget av. Kvalitetsmodeller er laget av polyuretan og polyvinylklorid. Disse materialene har utmerket motstand og pålitelighet. Polyuretanmadrassen er enkel å rengjøre og tørker raskt for enkelt vedlikehold.

Bestem på forhånd hvilken type som vil være mer egnet for en syk person: rørformet eller fireseksjonert. Det skal bemerkes at de første alternativene er beregnet på pasienter med en stor vekt (over 120 kg).

Vær oppmerksom på produsenten. Det er nødvendig å markere det øyeblikket at Orthoforma -selskapet produserer modeller som ligner noe på produktene fra det væpnede selskapet. Men disse alternativene er ikke forskjellige i det hele tatt når det gjelder kvalitet og pålitelighet..

Instruksjoner for bruk

Det er ikke noe vanskelig å bruke anti-decubitus-modeller, og de kan brukes hjemme, men bare etter anbefaling fra en lege.

  1. Til å begynne med er det verdt å si det produktet legges på en vanlig madrass. Det er nødvendig å snu produktet med delen der elementene som tilfører luft til basen er plassert.
  2. Etter at du har plassert madrassen, må du gjør kompressoren. Enheten er suspendert fra hodegjerden for mer praktisk bruk. Ikke plasser kompressoren på gulvet, da det er fare for skade på den. Sørg for å sjekke tilstanden til rørene. Kontroller om elementene er vridd – luft skal strømme fritt inn i basen.
  3. Etter det madrassen dekk med et ark og legg en person. Etter det er kompressoren koblet til nettverket. Kontroller integriteten til alle elementene på forhånd.
  4. Neste du trenger begynne å justere trykket. I dette tilfellet er det nødvendig å fokusere på vekten til den syke. For korreksjon brukes en spesiell regulator, som er plassert på kroppen. Alle handlinger må utføres i arbeidsstilling når en person ligger på madrassen. For å kontrollere trykkavlesningene må du skyve fingeren på stedet der pasientens bakdel er plassert. Dette skyldes det faktum at det er i denne sonen punktet med maksimal vekt på overflaten er plassert. Hvis trykket er normalt, vil fingrene mellom de to madrassene (vanlig og anti-decubitus) lett passere.

Vær også oppmerksom på at produktet trenger periodisk rengjøring. Det er best å bruke en fuktig klut til dette. Det anbefales å oppbevare madrassen i tømt tilstand..

Anmeldelser

Kundeanmeldelser vil bidra til å sikre kvaliteten på madrasser fra det væpnede selskapet. Modellen er spesielt etterspurt MPP VP 05 polyuretan. Mange kjøpere har kommentert holdbarheten og bekvemmeligheten til utseendet i ett stykke. I tillegg følger et vanntett trekk med madrassen..

De mest populære alternativene inkluderer modell under artikkelen 201300006. Settet inneholder en madrass og en kompressor for jevn drift. Mange kjøpere er fornøyd med den stille driften av enheten. I tillegg er fundamentet flott for mennesker som lider av trykksår i trinn 1..

For personer med tung vekt er en rørformet madrass egnet. “Bevæpnet” JS420S. Mange kjøpere har bemerket at dette utseendet er best brukt i den postoperative perioden. For langvarig bruk er det verdt å se på et annet alternativ..

Det væpnede selskapet produserer produkter for forebygging av trykksår hos barn. Disse alternativene inkluderer modell 563, med en behagelig base. Ifølge kjøpere kan denne typen trygt tilskrives kategorien de beste produktene på grunn av høy ytelse..

Vi foreslår at du ser en oversikt over denne typen madrasser i den neste videoen..