Smukt, designermøbler, der kan tilpasses i 3D

3d-konfigurator-til-en-visualtion-af-real-time-møbler-projekter-butterfly-specialfremstillede-møbler

Konceptet

ButterPly, disse er møbler tegnet og designet af designere, tilgængelige til måling og tilpasses i 3D. Fra en møbelmodel designet til tilpasning vælger brugeren muligheder, justerer dimensioner og vælger materialer og farver: alt kan tilpasses !

Vores værdier

Målet med ButterPly er at gøre design og skræddersyet digitalt tilgængeligt: ​​takket være 3D-værktøjet er det brugeren, der skaber et møbel, der ligner ham og for første gang bliver en skuespiller i hans skabelse. ButterPly tør en ny tilgang til design og gør skræddersyet tilgængeligt takket være digital.

Materialer og finish

ButterPly -møbler er fremstillet af finsk birkekrydsfiner og fås i mange finish, lakker, lakker, træfiner og farver. ButterPly -kollektionen kombinerer materialekvaliteten, enkelheden ved montering og uendelig tilpasning.

Samlingen

ButterPly blev lanceret den 5. december med sin første kollektion: designer reoler til opbevaring af alle dine bøger og cd’er, hi-fi møbler til musikelskere, borde og skriveborde … Samlingerne vil blive beriget med nye varer hver måned: nye møbler, nye designere og nye materialer.

Wallbook -bibliotek : at gemme alle dine bøger med stil

bibliotek-bog-wallbook-skræddersyede-møbler-elegant

Lavt bord Méli-Mélo

sofabord-meli-melo-simple-brugerdefinerede-møbler-egnet-til-en-skandinavisk indretning

Lav hi-fi skab : for audiofiler, der ikke ønsker at gøre indrømmelser mellem design og lydydelse

brugerdefinerede-hifi-møbler-til-musikelskere-idé-om-design-møbler-fra-smør

LC bord

skræddersyet smør-pas-cher-lc-bord-enkel-stil-kontor-eksempel