Moderne stuemøbler – hvordan har tendenserne ændret sig over tid?

Stuen er rummet i hjemmet, hvor du vil hvile og genvinde din styrke. Det er et område med hygge og ubekymrede timer tilbragt foran fjernsynet, hvor alt skal bidrage til afslapning. Men stuen møbler var ikke altid, som vi kender det. Til sammenligning var møblerne under renæssancen massive, dækket med ornamenter og detaljer. Graveringer, indlæg og talrige dekorationer var hovedtræk ved periodens møbler. Ordet kitsch fandtes ikke endnu. Guld, sølv og bronze blev brugt til indramningen af ​​møblerne. På trods af denne udvidelse af former og materialer var stuen møbler ikke designet til at give komfort. Moderne møbler er meget forskellige. Nu foretrækker vi rene former, grafiske linjer, møbler, der ikke er særlig omfangsrige og let kan flyttes. Samtidig ønsker vi at få al den nødvendige komfort og tænke over, hvad der er godt for sundheden.

Stilfuld stue indrettet med moderne møbler

moderne møbler, hængelamper, moderne sofabord, natbord med lampeskærm, grå sofa, led lameller

Moderne møbler er kendetegnet ved et enkelt og innovativt design og opfylder de kvalitetskrav, der er resultatet af en lang historie med forskning og erfaring. Det vil sige, hvis du leder efter en hjørnesofa i stof den vil være meget lettere og meget mindre omfangsrig end sine forgængere. På samme tid vil det give dig større komfort, og det vil endda have fordele for din kropsholdning. I dag er virksomheder interesserede i deres kunders sundhed og velvære og arbejder med stor præcision ved strengt at beregne de procentdele af vægt, som de forskellige områder af sofaen vil understøtte. Producenter vælger de bedste materialer til finish og polstring under hensyntagen til styrke, elasticitet og god ventilation. Men lad os ikke glemme, at der er et mere vigtigt spørgsmål, der påvirker den moderne verden, og det er global økologi. For at leve på en sund planet må vi ikke kun spørge os selv om produkternes kvalitet, men også oprindelsen af ​​de anvendte materialer og indflydelsen af ​​vores aktiviteter på planeten.

Minimalistisk stue udstyret med moderne møbler og tilbyder luksus med en fantastisk udsigt

moderne møbler, lejlighed med en fantastisk udsigt, loftslys af naturmateriale, geometrisk tæppe, udstyr i minimalistisk stil

I den moderne stue har du lidt brug for at føle dig godt tilpas, og designerne har pålagt filosofien om minimalistisk stil. Moderne møbler har design og dimensioner, der tillader stilfuldt arrangement af selv et lille rum. Vi foretrækker multifunktionelle møbler, der passer problemfrit ind i forskellige interiører. Stuerne er mere funktionelle med deres sofaer med chaiselong, stuebordene med skjult opbevaring og tv -kabinetterne med diskrete skuffer til flere tilbehør.. Håndlavet tv -skab i teak er en god løsning for dem, der er interesseret i originalt design og komfort uden at forsømme spørgsmålet om miljøansvar. I dag kan alle vælge deres foretrukne møbleringsstil. Hvis alle hjem i middelalderen og endda i tyverne af det tyvende århundrede var ens, har vi i dag privilegiet at vælge mellem en meget bred vifte af produkter. Moderne møbler kombinerer tradition med nye møbler, og du kan finde minder om alle stilarter.

Moderne møbler og trendy farver i en stue i barokstil

moderne møbler, beige gulv, sort tæppe, barok loftlampe, lysende falsk loft, beige og grå stue

Hjørnesofa med lineære former

moderne møbler, tekstil- og metal hjørnesofa, industrielle stueindretningspuder, grå vægge

Enkel stue i neutrale farver

moderne møbler, gråt tv -skab, fladskærm, minimalistiske træhylder, hængende skænk