Den komplette guide til valg af din perfekte kommode

I disse tider med stort forbrug ser vi os selv oftere og oftere stå over for mangel på plads og manglende evne til at organisere alle vores ejendele. Pludselig er det ryddelige interiør ikke kun ubehageligt set ud fra et æstetisk synspunkt, men det fører også til organisatoriske problemer, spild af tid og nogle gange endda et nervøst sammenbrud, når du har travlt, og du ikke mere kan finde derhjemme. Det er derfor, at holde dit interiør ryddeligt viser sig at være en primær mission at føle sig godt hjemme og sikre et mere støjsvagt dagligliv. Til dette er de rigtige spidser og geniale opbevaringsmøbler en grundlæggende forudsætning. Så hvis du har brug for en hjælpende hånd til at vælge din næste allierede til at organisere, tilbyder vi dig vores detaljerede guide til at finde en praktisk perfekt herunder.

Find den perfekte kommode til at nyde ekstra opbevaringsplads, der er i top

design stue lysegrå møbler og træ kommode opbevaring tilbehør pot blomst terracotta væg af sorte fotorammer guld lampe

Vælg en kommode til et ekstra opbevaringsområde

Kommoden er et møbel, der passer perfekt i næsten alle rum (soveværelse, gang, badeværelse) er en praktisk og æstetisk løsning til at nyde et ekstra opbevaringsområde uden at ofre for meget plads. Derudover er den tilgængelig i flere moderne modeller for at imødekomme forskellige behov. Hvis du vil finde din perle, er her de kriterier, som din beslutning skal baseres på.

Hvad er punkterne at overveje ved valg af den mest passende model ?

valg af soveværelsesmøbler landlig stil minimalistisk indretning naturlige materialer kommode træ tørrede blomster

Beslut dig om dens placering og dimensioner

Som hovedregel, når du vælger et møbel, er det første punkt at overveje placeringen og størrelsen. Så for eksempel for begrænset plads kan du vælge en smal kommode med 4-5 lodrette skuffer, som giver dig mulighed for at drage fordel af et kompakt opbevaringshjørne. Hvis du vælger en model til barnets værelse, skal du ikke glemme at være opmærksom på kommodehøjden og vælge en lav model tilpasset størrelsen på den lille.

Start med at beslutte den ideelle placering

Børnesoveværelsesmøbler træmøbler marineblå stol

Hvilken konfiguration du skal vælge i henhold til dine behov

Konfigurationen af ​​modellen er også en faktor, der skal tages i betragtning. Afhængigt af dine behov kan du vælge en klassisk model med et lige antal skuffer eller vælge en mere moderne variant med en brugerdefineret størrelse. Derudover er det vigtigt at tænke over de varer, du skal opbevare der. Hvis du f.eks. Planlægger at lægge dit sengetøj, badehåndklæder eller vinteruld i det, skal du bruge bredere og dybere skuffer. På den anden side, hvis din kommode vil tjene dig bare som et hjørne til at organisere undertøj, strømper eller lommetørklæder, kan du i dette tilfælde foretrække en mere kompakt konfiguration..

Vælg mellem en lang række moderne designs

interiør design minimalistisk soveværelse layout moderne stil træ skab kommode runde træ spejl

Design og materialer tilpasset den allerede eksisterende indretning

Endelig er det stilen og materialerne, der også spiller en vigtig rolle i rummets atmosfære. Af denne grund er det tilrådeligt at prøve at vælge en model, der passer til den allerede eksisterende indretning. Blandt de mest populære designs er:

  • den vintage hvide kommode med et ældet look
  • den skandinaviske kommode i lyst træ og nogle gange i kombination med hvide og sorte accenter
  • den industrielle kommode med et råmetaldesign, ofte med strejf af træ
  • den moderne kommode i neutrale toner og uden håndtag

På den anden side, hvis du ikke kan finde den perfekte model, kan du altid gå efter et enkelt og rent design og derefter tilpasse det efter din smag ved hjælp af tapet eller gaffatape..

Vælg en kommodemodel, der passer perfekt til indretningen

grøn plante til indretning voksen soveværelse opbevaringsskab træ kommode perfekt valg af kommode