De bedste opbevaringstip til bedre at organisere dit skab

Impulskøb, sentimental tiltrækning, sartorial megalomani … På et tidspunkt står vi hver især over for en rodet garderobe. Den ryddelige garderobe er dog en mission, der kræver en god portion motivation og konsistens. For ikke at nævne, at pladsen, der er dedikeret til tøj, ofte er ganske lille, vil behovet for smarte opbevaringsløsninger mærkes især, når tøjet hober sig op. For at hjælpe dig med at spare tid på daglig basis kan du finde vores bedste tips til oprydning uden rod.

Ganske vist har Carrie Bradshaws garderobe været en drøm for mange af os. Tilbage til den barske virkelighed nu! Du har kun en meget lille garderobe, der kæmper for at indeholde alt det rod, der er akkumuleret gennem årene. Der er endda den store (hvis ikke for store) trøje din mor gav dig til jul, og det er virkelig en jul, der skete for 10 år siden! Alligevel har du sandsynligvis kun brugt den én gang, og det var kun at prøve den ved at spille overraskelsen foran den, der gav den til dig! For slet ikke at tale om alt det tøj, du har købt på et indfald. Uoverskuelige, men uundgåelige beslutninger, når det kommer til en lille flirtende garderobe.

Spar tid om morgenen med et par tips til opbevaring

opbevaringstip til at rydde op i dit omklædningsrum, hængende bar med tøj, tøjsæt

Sortere

Det første skridt mod et velorganiseret skab ville så være at sortere tøjet. Hvornår var sidste gang jeg havde denne kjole på? Er den i god stand? Har jeg virkelig brug for hende? En række spørgsmål, der uundgåeligt skal stilles for at afgøre skæbnen for hvert stykke. Det, vi råder dig til først at gøre, er at tømme omklædningsrummet helt, før du fortsætter med en kompromisløs og kompromisløs sortering.

Der er normalt tre grupper tøj at skelne i rodet! Først det grundlæggende – vores foretrukne hverdagstøj, der også vil være det letteste at identificere. For det andet er der den vanskeligere kategori, især tøj, som du næsten aldrig bruger, men som ikke desto mindre er i god stand. Det er på høje tid at skille sig af med dem, hvilket ikke nødvendigvis betyder at smide dem i skraldespanden! Flere løsninger er tilgængelige for dig, fra garagesalget til at gå igennem brugte websteder og selvfølgelig slutte med donationen. Og endelig er der på tredjepladsen det gode for ingenting. Beskadigede, misfarvede, punkterede, uanset deres fejl, har de ikke længere plads i dit skab eller i andres.

Dette er bestemt kun nogle få grundlæggende regler inspireret af de mange sorteringsmetoder, der i øjeblikket findes. Det er rigtigt, at “KonMari” -filosofien har revolutioneret den måde, vi organiserer os på! At slippe af med alt det, der er unødvendigt en gang for alle! Gem kun det tøj, der gør os glade! Og så synet af et pletfrit skab, hvor alt er omhyggeligt foldet op og pænt lagt væk. Denne tilgang har mange fordele, og alligevel har alle deres egen måde at rydde op på! Af denne grund skal du sørge for at informere dig selv godt og sammenligne sorteringsmetoder forskellige at sortere, til gengæld den, der passer dig bedst. Alle oplysninger er kun et par klik væk !

Slip af med det unødvendige for at spare plads til dit yndlingstøj

Konmari metode og andre metoder til at rydde op i dit omklædningsrum, garderobe eller funktionelle garderobe

Gruppetøj

Når tøjet er blevet sorteret, kan du fortsætte med deres gruppering. Dette foregår på tre niveauer. Den første, og derfor den mest generelle, tager sæsonen som et kriterium. Du har bestemt ikke brug for dit vintertøj om sommeren og omvendt. Det er derfor bedre ikke at rydde op i dit skab med tøj uden for sæsonen, især hvis du ikke har den nødvendige plads. Opbevar dem, hvis det er muligt, i æsker, en kommode, opbevaring under sengen eller andet.

På det næste niveau handler det om at gruppere efter materialet! Det vil sige, at hvis det er for sart eller let folder, er det bedst at gemme det på bøjlestangen – en gestus, der helt sikkert vil spare dig tid. Resten kan du folde – så kompakt som muligt !

Og selvfølgelig sorterer du det efter kategorier – en stak jeans, en stak t -shirts og så videre. Naturligvis vil større genstande, såsom trøjer, indtage det dybeste rum. På den anden side vil dine strømper f.eks. Blive reserveret i skuffen. Placer dine basics i øjenhøjde, og tøv ikke med at sammensætte outfits, der er klar til at bære til de morgener, hvor du ikke kan vente.

Gruppér tøj efter deres materiale

stak store uldtrøjer, idé til opbevaring og organisering

Optimer opbevaring

Ingen metode ville imidlertid være effektiv nok, så længe oprydning også er. Mange af os ser kun de rum, som walk-in closet er lavet af, og glemmer, at skabet også har sider, bund og døre, hvis potentiale er enorm. Har du nogensinde tænkt på at installere stænger eller kroge på dørene for eksempel at opbevare dine tørklæder? Udover almindeligt anvendte skraldespande, kurve og opbevaringskasser er skillevægge en anden god løsning for at forhindre tilbagevenden til uorden, især i tilfælde af mindre rum som vasketøj og strømper..

DIY -løsninger er lige så kreative og velkomne! Opbevaringsrum til at hænge i bunden, dåser til sortering af vasketøj eller en gammel genbrugsramme installeret mod garderobedøren til opbevaring af tilbehør. Glem endelig ikke det tomme rum under bøjlestangen. Du har måske ikke tænkt over det, men med et par ekstra barer får du en vidunderlig skoopbevaring.

Vend dig til DIY -universet for at komme med smarte opbevaringsideer

eksempel diy åben garderobe på en hængende trægren, idé til opbevaring af garderobe

Nu er det din tur! Sommerens afslutning nærmer sig med hastige skridt, og midt i sæsonen falder sammen med skoleårets begyndelse, får du en fantastisk mulighed for at revidere din garderobe. Fordi enhver ny begyndelse uundgåeligt er forbundet med en reorganisering af vores liv …