Barak7: Hvilken industriel skænk er den rigtige for dig?

Hvis du er en dekorationselsker, har du sikkert hørt om Barak7 industrielle skænk. Disse møbler er kendt for den komfort og originalitet, det bringer til spisestuen. Find ud af, hvad der er at vide om denne enestående buffet !

Hvorfor vælge Barak7 industrielle skænk ?

det Barak7 industriel skænk er en del af sortimentet af industriprodukter fra mærket Barak7. Det kommer i et rent design og kan prale af en kvalitet, du ikke finder andre steder. Denne type møbler har en charme, der ikke er let at beskrive. I sit design består det stort set af træ og / eller metal, som giver det al sin styrke, modstand og vintage look.

Heldigvis fås den industrielle skænk fra Barak7 i flere lav- og regulære modeller. Du er velkommen til Valg af en barak7 industriel skænk hvis du vil ændre udseendet på dit hovedrum. Barak7 skænken mister ligesom skinnet ikke sin styrke over tid. Som om det ikke var nok, kan du gå efter forskellige stilarter på denne skænk. Uanset dine præferencer, med Barak 7, finder du sikkert de møbler i stuen, du har brug for.

Derudover kan du drage fordel af levering af din industrielle buffet lige til døren.

industriel båd tv -skab naturlig finish

Hvilke modeller af Buffet Barak7 kan du bestille? ?

Den findes forskellige modeller af denne industrielle skænk, som du kan adoptere efter renoveringer. I disse finder du helt sikkert den, der opfylder dine ambitioner og matcher dit stipendium..

Skænken i genbrugstræ 1

Hvis du har en gennemsnitlig lejlighed og fokuserer mere på design, er skænken i genbrugstræ 1 den første, du skal se. Den er 90 cm bred, 90 cm høj og 40 cm dyb. Udover at være lavet af sort metal og genbrugstræ, er det blevet poleret med mat. Ikke underligt, at han er fantastisk smuk og frem for alt strålende. Du kan også arrangere det, som du ønsker. Vælg skænken i genbrugstræ 1 til en usædvanlig indretning i din stue !

Brooklyn industrielt træ og metal skænk

Brooklyn industrielt træ og metal skænk

Brooklyn skænken er lavet af massivt mangotræ. Det har også fordel af en anti-plet behandling. Matchet med kulstof på metaldelene, bevarer det sit industrielle aspekt, samtidig med at det er sofistikeret. Få dette møbel og nyd en original indretning !

100% metal eller blegede skænke

Træ er ikke alt i søgelyset hos Barak7. Metal udnyttes lige så godt til fremstilling af visse buffeter såsom Sixties Design. De hvidkalkede buffeter er snarere en præference for dem, der kan lide dekoration på det indiske tema. Hvis du leder efter et opbevaringsskab i stuen, der er både originalt og luksus, har du helt sikkert fundet dit yndlingsmøbel.

Skænken i industriel teak

Teaktræ er meget værdsat for sin farve og naturlige lugt. Der er en serie af industrielle barak7 skænkemodeller, der er designet med dette naturlige træ. Du finder skænke med hjul og andre med enkle ben.

industriel stil stue beige brun sofa røde og grå puder

Etnisk tæppe industriel stil murstensvæg grøn plante