Masa din oțel inoxidabil, noua stea a bucătăriilor închise

55 de zile este perioada în care francezii au trebuit să aibă răbdare. Închiși între ziduri mai mult sau mai puțin distanțate în funcție de norocul fiecăruia, ei au participat, ca mai mult de 3 miliarde de oameni de pe planetă, la cea mai importantă izolare din istoria omenirii. Măsuri excepționale pentru circumstanțe excepționale, jumătate din lume s-a văzut astfel privată, într-o măsură mai mică, de contactele externe, experimentând astfel o nouă formă de viață, între o canapea din nailon și o masă din oțel inoxidabil.

Aceste condiții de viață noi, neobișnuite și bruște ne-au determinat pe fiecare dintre noi să ne schimbăm obiceiurile zilnice, adaptându-ne în cele din urmă la o rutină reinventată. Marii pierzători în această situație, relațiile sociale s-au schimbat în doar câteva săptămâni, accelerând deja deja începutul lor proces de virtualizare galopantă. Astfel, rețelele sociale și platformele de videoconferință au devenit punți sociale esențiale, guvernând întâlnirile zilnice ale ființelor separate, momente de recompensă.

Bucătăria, posibilitatea de a petrece timpul împreună în timpul închiderii

Închiderea a schimbat obiceiurile familiilor, în special în bucătărie odată cu achiziționarea unei mese din oțel inoxidabil

Telelucrarea, gătitul, noile adăposturi pentru francezi în timpul închiderii

Dincolo de relațiile om-la-om perturbate, într-un mod care este totuși pur și simplu exacerbat, obiceiurile și comportamentele vieții de zi cu zi sunt cei mai mari martori ai acestei situații de închidere. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, telelucrarea și-a făcut apariția pentru o serie de oameni activi care sunt norocoși să o poată practica. O noutate pentru majoritatea dintre ei, la început sceptici și constrânși, apoi în cele din urmă mulțumiți și pretențioși. Apoi, închiderea fizică a dezvoltat o nevoie naturală de mișcare. Dacă numai alergarea a fost permisă, dar foarte strict guvernată în ceea ce privește Franța, fitness-ul a găsit o anumită viteză de croazieră în case. În cele din urmă, deși poate că a fost complicat pentru unii, relația cu mâncarea și gătitul s-a schimbat, de asemenea, între ocupație și controlul logistic.

Rămâneți ocupat în timp ce vă distrați datorită unei bucătării bine echipate

Francezii s-au întors la sobe și au investit în mobilier și mese din oțel inoxidabil

Gătit în confort cu mobilier adecvat

Călătoriile fiind limitate de autorități, dar și, mai ales, de riscuri, aprovizionarea de la magazinele alimentare și supermarketuri a luat forma unei misiuni. Limitând timpul petrecut în aceste potențiale surse de contaminare care sunt locuri închise, toată lumea a trebuit să arate imaginație în mâncarea lor sau, în caz contrar, să se mulțumească cu o repetare dictată de stocuri neperisabile acumulate în amonte de criză. Odată ce mâncarea este sigură acasă, utilizarea acesteia devine o oportunitate de a trece timpul, singură sau cu alții, în noi experimente de gătit pe masa sa fidelă din oțel inoxidabil. O modalitate de a combina utilul cu plăcutul, de a rămâne ocupat și de a învăța, deoarece timpul este în cele din urmă potrivit.

Vocațiile s-au născut cu siguranță în timpul închiderii

masa de lucru profesională din oțel inoxidabil, mobilierul ideal de bucătărie pentru a vă bucura împreună de bucuriile de a găti

Masa din oțel inoxidabil, un tovarăș pentru bucătari în devenire sau cu stele

Această pasiune bruscă și sănătoasă pentru gătit, susținută de nenumăratele site-uri specializate în idei de rețete, a prezentat adevărata pâine fără drojdie, dar și lipsa cumplită de echipamente din unele case. Deoarece, la fel ca munca sau sportul, gătitul trebuie să se desfășoare în bune condiții de confort, o investiție este adesea esențială. Astfel, dacă un cuțit demn de acest nume sau un aparat de gătit eficient însoțește experiențele culinare de succes, prezența unui suport adecvat, cum ar fi o insulă sau o masa din otel inoxidabil rămâne cheia plăcerii de a găti. Deoarece este frustrant să nu ai spațiu pentru a tăia, tăia, așeza atât de mult, acordând atenție mesei din lemn de designer din bucătărie, oțelul inoxidabil rămâne cel mai bun tovarăș al aragazului. Pe lângă aspectul său profesional, deoarece este folosit de toți bucătarii din întreaga lume, masa din oțel inoxidabil sau orice alt mobilier realizat din acest oțel inoxidabil este construită în timp, asigurând rezistență și longevitate. O noțiune aflată în prezent pe prima pagină în fața unei situații actuale care necesită o extensie.

O masă din oțel inoxidabil pentru gătit, o investiție inteligentă în fața unei crize care ar trebui să dureze

Găsiți o măsuță de cafea care poate fi ridicată cu un picior ieftin din oțel inoxidabil pentru a vă bucura de bucătărie în timpul închiderii