Masă la modă, aruncă o privire asupra unui element decorativ central

Din punct de vedere geografic, element central într-o cameră, dar și în viața de zi cu zi, masa a însoțit oamenii, mesele, dar și deciziile lor, de secole. Familia se întâlnește acolo seara, singurul moment de comuniune din viețile contemporane dictat de o viteză de croazieră susținută, pentru a-și împărtăși poveștile și anectotele unei zile, a reface lumea sau a pune problemele, după cum dorește. ‘ Atât de util și apropiat de noi, această piesă de mobilier 4 picioare, mai mult sau mai puțin, se potrivește în cotidiene ca în cărțile de istorie. Așa că îi desfacem resentimentele acolo, în timp ce ea camuflează anumite schimburi făcute sub nasul ei și soarta popoarelor a fost trasă în jurul ei și a formei sale circulare. Deși este doar un accesoriu atunci când vine vorba de lăudarea „artelor mesei”, masa la modă poate fi și o artă în sine.

Masa, mai mult decât o simplă piesă de mobilier

Descoperiți importanța alegerii mesei la modă potrivite pentru un decor de succes

Masa, un element central al unui decor de succes

Masa rustică din lemn, lucrată manual de-a lungul unui secol care se estompează și care stă în continuare ca un stejar ancestral, a fost mult timp reperul mesei de calitate. Cu toate acestea, această piesă de mobilier care ne este dragă a trecut de atunci ușile stilului și designului. Într-adevăr, în timp ce anumite elemente, cum ar fi canapeaua, măsuța de cafea sau dulapul TV, dețin partea de sus când a venit alegerea decorului interior, masa cu un T mare este uneori preluată în fundal, în virtutea rangului său., pentru mulți, pur și simplu practic. Cu toate acestea, având în vedere dimensiunea și utilizarea zilnică, masa are o importanță crucială într-o abordare decorativă, afirmând un stil prin simpla sa prezență..

Masa ca marker de stil

Punctul central al unui interior, masa accentuează atmosfera și devine la modă

Masa la modă pentru toată lumea

LA vezi numeroasele modele disponibile și diversele materiale care îl compun, masa și-a făcut acum un nume într-un design interior de succes. Oricare ar fi forma sa, dreptunghiulară, pătrată, circulară sau un format special; materialul său, sticlă, lemn, metal, plastic sau chiar piatră, această piesă de mobilier care ne însoțește viața și ne permite să ne întâlnim se îndoaie înapoi, astfel încât locul său să fie recunoscut.

Desigur, se iau în considerare diferiți factori atunci când vine vorba de alegerea mesei la modă. Una dintre cele mai importante va fi în mod logic spațiul disponibil în camera destinată primirii acestuia. Spațiile mici vor fi mai ușoare pentru un model pătrat, care, în cazul unei versiuni stretch, poate fi transformat într-un element dreptunghiular capabil să găzduiască cu ușurință mai mulți oaspeți suplimentari.

Designul se invită în jurul mesei

Diferite materiale și forme pentru a găsi masa ideală la modă pentru interiorul dvs.

Material, formă, tabelul de design se adaptează la toate atmosferele

Diversitatea materialelor utilizate astăzi în proiectarea elementelor decorative permite acum mesei la modă să își afirme caracterul și să sublinieze foarte mult stilul și atmosfera unui interior. Modelele din lemn, fără îndoială, cele mai răspândite, dar și cele mai versatile, merg bine atât cu atmosfere clasice, cât și cu inspirație scandinavă, rustică sau chiar industrială. Un tip de decor contemporan care va străluci și prin metal. Sticla, la rândul său, va juca cartea modernității și eleganței, datorită transparenței sale, subliniind căutarea minimalismului modern. Rețineți că piatra este acum și unul dintre materialele disponibile pentru o masă la modă. O alegere mai rară, dar care știe pe deplin să iasă în evidență.

Devenit un element decorativ în sine datorită muncii designerilor din întreaga lume, masa știe, de asemenea, să joace cartea originalității. Picioarele răsucite, în formă de X, centrale sau ridicate ca o masă de bar, elementele mesei sfidează gravitația spre deliciul fanilor designului modern.

O varietate de stiluri, astfel încât toată lumea să-și poată găsi masa ideală la modă

Lemn, metal, ceramică, toate materialele și toate stilurile pentru a vă alege masa la modă