Ce tendințe pentru vesela pentru 2020?

Pe majoritatea blogurilor specializate în design și decor, puteți citi o mulțime de subiecte despre acoperiri, mobilier, obiecte decorative și chiar lenjerii de pat. Nu vorbim prea multe despre preparate, deși subiectul este foarte interesant. Și aici, designerii urmează tendințele pentru a proiecta servicii care sunt atât estetice, cât și la modă. Acum este momentul să aruncăm o privire rapidă asupra a ceea ce este mai bun în acest moment.

Concentrați-vă pe tendințele cheie pentru vesela în 2020

idee de depozitare pe perete pentru vase de bucătărie, organizare de veselă de bucătărie pe un raft din lemn închis la culoare

Stilul ciudat

Îți place designul „Pop Art” și acumulezi obiecte uimitoare în casa ta. Culoarea și originalitatea nu vă sperie, iar pereții apartamentului sau ai casei dvs. nu sunt uniți, ci mai degrabă acoperiți cu lucrările unui artist „Street Art”. Masa din sufragerie este realizată din Legos stivuite și pe care o căutațio atingere originală extra pentru a vă surprinde oaspeții. Acum este momentul să încercăm găsiți veselă de designer și originală pe Internet. În magazinele specializate, veți găsi plăci cu modele forme complet neobișnuite sau neobișnuite. Găsim în special colecția Wild Dining cu prietenii noștri în situații foarte distractive !

Surprindeți-vă oaspeții cu veselă originală cu design animal

modele de plăci rotunde albe cu modele animale, tendință modernă de design a veselei cu fotografii cu animale

Efectul rustic

Pentru iubitorii de decor de modă veche, cei care vor să redescopere atmosfera celor mici case la țară, vom căuta feluri de mâncare mai atipice. În acest registru, aveți de ales. Puteți opta pentru teracotă glazurată, într-un stil foarte artizanal. Acesta este un tip de veselă care poate fi găsit în restaurante foarte la modă. Iubitorii de lemn vor găsi, de asemenea, seturi foarte frumoase în acest registru pentru un efect și mai autentic. În cele din urmă, sunt cei care vor merge să găsească servicii vechi în piețele de vechituri și care vor găsi seturi de farfurii de porțelan de la sfârșitul secolului al XIX-lea cu modele foarte retro..

Alege vesela atipică pentru a-ți prezenta bucatele

exemplu cum să prezinți un desert ușor într-o farfurie modernă în culoare albastră cu margine aurie

Stil modern

Iti place designul elegant și futurist. Acum este momentul să aruncăm o privire la vesela modernă. În buticurile specializate în veselă, tendința este pentru formele atipice ale plăcilor. Există multe servicii dreptunghiulare și triunghiulare cu contururi mai mult sau mai puțin regulate. Una dintre marile tendințe ale momentului sunt farfuriile cu supă foarte ridicate, cu un mini fund ca cele găsite în restaurantele gourmet. Cu acest tip de serviciu, veți putea să vă prezentați felurile de mâncare într-un mod mai elaborat și să aveți grijă de estetică ofera o invitatie la lacomie.

Fiți în căutarea tendințelor optând pentru veselă cu un design curat și futurist

tendințe de veselă în stil modern și minimalist, modele rotunde și plate cu design din lemn și negru

Efectul mineral

Întotdeauna pentru iubitorii stilului modern, există stilul mineral cu plăci de piatră sau ardezie. Acest lucru este foarte practic pentru realizarea de prezentări culinare foarte de designer, cum este cazul bucătăriei japoneze, de exemplu, sau pentru oferirea de platouri de degustare. Sunt puțin grele, dar formele sunt prelucrate pentru a le ușura cât mai mult posibil și pentru a evita ca masa să fie prea plictisitoare..

Acum este momentul să vă alegeți stilul de veselă și să îl potriviți cu decorul casei. Amintiți-vă că degustarea începe cu vizualul și că o prezentare bună începe cu o farfurie frumoasă.

Plăcile din ardezie sunt ideale pentru o prezentare elegantă și la modă

idee cum să-ți servești bine vasele pe o farfurie de ardezie, servește-ți vasele pe o farfurie modernă la modă

Găsiți veselă la modă care se potrivește perfect decorului bucătăriei dvs. 

cum să vă alegeți vesela modernă, sfaturi de decorare și echipamente de bucătărie cu veselă la modă