Tarka körmök: 11 lenyűgöző változat, amelyeket most ki kell próbálni

A többszínű körmök az elmúlt év egyik sztártrendjévé váltak, és továbbra is rendkívül népszerűek, különösen a nyári napokon. Vidám szivárványos divatban, elegáns pasztell színű körmökben vagy akár minimalista megjelenésben, de mégis nagyon stílusos és magával ragadó … Rengeteg módja van annak, hogy engedjünk a trendnek. Ha hiányzik a friss inspiráció a következő elegáns manikűrhöz vagy a nyári körömápoláshoz, akkor itt vannak a jó javaslataink, amelyeket nem hagyhat ki.

A sokszínű körmök divatos trendek 2021 -re

gél köröm trendek nyári színek minták sokszínű lakk

A körmök több színben

Az elmúlt hónapokban mindenhol azt a színes és nem megfelelő manikűröt látjuk, ahol minden ujját más színű lakk díszíti. A szivárványos körmök viszont forró tippek a nyárra, mert pizzát adnak a megjelenéshez, függetlenül attól, hogy milyen ruhát választasz. A jó humor és a kreativitás igazi hatékony erősítője !

Válasszon egy népszerű szivárvány stílusú manikűröt

divatos francia manikűr színes lakk alap gyűrűvel

Neon köröm manikűr ötlet

És ha még tovább akar menni szépségkalandjaiban, azt tanácsoljuk, hogy merjen választani egy különc, sokszínű manikűr mellett is, neon köröm módban. Ez utóbbi remek ötlet, különösen, ha néhány napot nyaralni szeretne a hangos zene ütemére. Mivel a neon fényezés nemcsak diszkó, hanem nagyon fotogén is, és fantasztikus fényképek készítésére alkalmas a nyári partikról.

A neon körmök fantasztikus alternatívák a nyári estékre

neon gél körmök hosszú lakk fekete alap geometriai minták

Pasztell manikűr

Ha nem kedveli az extrém megoldásokat, és inkább egy kevésbé kirívó és extravagáns hatást részesít előnyben, akkor jó. Elég, ha a fényes és élénk árnyalatokat pasztell megfelelőjükkel helyettesítjük. Így élvezheti ugyanazt az eredeti és napos látványt, miközben részese marad egy klasszikusabb és érett megjelenésnek..

Tarka körmök pasztell lakkal az elegáns és klassz megjelenésért

pasztell gél köröm pasztell manikűr elegáns nő köröm szín

Tarka színátmenetes körmök

Egy másik jó javaslat a sokszínű színátmenetes körmök. Több év telt el azóta, hogy az ombre manikűr sikeres trendnek bizonyult, és úgy tűnik, nem megy messzire. Ez elsősorban annak a ténynek köszönhető, hogy ez a gradiens hatás nagyon sokoldalú, és többféle változatban is megtalálható. Mindegy, függetlenül attól, hogy milyen dizájnt választ, az eredmény mindig lenyűgöző és nagyon nőies..

A réteges manikűr továbbra is kulcsfontosságú trend

sokszínű neon köröm gradiens hatás körmök formálja a színes lakkokat

A monokróm manikűr

Ahhoz, hogy szép manikűr legyen, nem kell kontrasztos színekkel játszania. Ezenkívül csak egy színt használhat, majd variálhatja annak árnyalatait az ujjakon. Ilyen kedvenc variáció a rózsaszínű monokróm manikűr.

Ennek eléréséhez csak fel kell szerelnie magát 4-5 kedvenc árnyalatával. Például kezdje azzal, hogy a legsötétebb árnyalatot alkalmazza a kisujjra, és fokozatosan haladjon lefelé a világosabb felé, áthaladva a gyűrűs-, közép- és mutatóujjon. Ha hűvösebb jegyzetet szeretne adni a kezéhez, használjon fehér fényezést a hüvelykujján, amely kissé megtöri a mintát..

Fogadja el a monokróm manikűrt, hogy puha és nőies megjelenést kölcsönözzen a kezének

Körömszín ötletek türkiz gyűrű formálja a rózsaszín körmöket

Manikűr modell meztelen köröm színű

Az előkelő és elegáns manikűr, unalmasnak és monotonnak kell lennie? Egyáltalán nem. Ahhoz, hogy kívülről gondolkodhassunk, alternatívát kínálunk, amely egyszerre színes és elegáns. Csak a semleges színek használatáról van szó, például szürke, fekete, barna, fehér és bármilyen meztelen árnyalatról.

Manikűr semleges árnyalatokban, ideális őszre

manikűr ötlet ősz 2021 köröm különböző meztelen színekben

Terrazzo hatású körmök: mint egy 2021-es körömápolási trend

Egy nagyon klassz és kifinomult módja a többszínű manikűr elfogadásának a terrazzo hatású körömápolás. Néhány geometriai minta rajzolása szabálytalan háromszögek vagy pöttyök formájában remek variáció, hogy új megjelenést kölcsönözzön magának a trendekben.

A Terrazzo hatású körömápolás nagyon szép és elegáns megoldás

manikűr terrazzo hatású fehér alaplakk sokszínű körmök

Szivárványos akvarell körmök

A sokszínű manikűr zászlóshajó változatai között szerepelnek az akvarell hatású körmök is. Ez a fajta kialakítás újraalkotja a festék mozgását és száradását a vásznon. Az ilyen hatás eléréséhez először fehér alaplakkot kell felvinni. Ezután tegyen néhány csepp színes lakkot egy szivacsra, és koppintson a fehér alapra. Ezután ugyanazt csináljuk két vagy három különböző színnel. Végül csak egy fényes vagy matt fedőréteg felhordása marad hátra. A köröm környékének tisztításához használjon körömlakklemosóba mártott vattapálcát.

Érdekes és szórakoztató design, amelyet késedelem nélkül meg kell valósítani

gél köröm nyári gradiens hatás manikűr árnyékolt színek

Színes francia manikűr

Idén mi is bedőlünk a francia manikűr modern fordulatainak. Így a szivárvány színű francia manikűr fantasztikus ötletnek bizonyul a nyári napokra. Használjon különböző fényes árnyalatokat a körmök hegyén. Meztelen vagy színes alapot választhat (ha merészebb).

Francia manikűr színes módon: szeretjük !

körmök több színben félhold köröm művészeti francia manikűr színben

Absztrakt köröm

A közelmúltban biztosan észrevett egy másik szuper népszerű tendenciát, különösen a manikűr, különböző színű absztrakt mintákkal. Ez egyszerűen absztrakt minták halmaza különböző árnyalatokban, amelyek leggyakrabban átlátszó vagy meztelen alapon készülnek. Természetesen kísérletezhet, és különlegesebb manikűrt készíthet, színes alapokkal..

Az absztrakt dizájn az elmúlt hónapok igazi sikere volt a hálózatokban

keverjük össze a francia körmök színes manikűr absztrakt köröm

Színes körmök vegyes matricákkal

A lenyűgöző manikűr másik technikája a különböző matricák keverése a körmökön. Tehát először festeni minden körmöt más színűre, majd kezdődik a játék. Önnek joga van a mintákat tetszés szerint keverni. Ezenkívül nem bánja, hogy ugyanabban a manikűrben különböző nyomatokat használ. Virágos, állati, geometriai nyomatok…. mindenkit szeretettel látunk.

Színes keverék és illeszkedő manikűr, amely nyári napsütést kölcsönöz a kezének

könnyű körömápolási trend színes körömmatricák meztelen lakk

Könnyen elkészíthető szivárvány körmök otthon

színes köröm egyszerű szivárvány köröm manikűr

Tarka körömápolás elegáns csíkos mintákkal

manikűr ötlet alap bordó lakk színes csíkos mintákat rajzol

Minimalista körömmodell

Francia modell díszes manikűr színes vonalak átlátszó lakk

A francia köröm manikűr hosszú körmök színes tippeket formáznak

pasztell színű köröm művészet pasztell lakk geometriai minták matt lakk kivitelben

nyári színes gél köröm könnyű köröm művészeti minták színes vászon átlátszó alap

köröm trend 2021 különböző lakk minden must manikűr ötlet

sokszínű pasztell körmök alakítják a rövid körmöket, különböző ujjszínekkel