Neon negle – følg trenden!

Vi er allerede midt på sommeren! Den grå og lunefulde vinter er langt bag os, og verden er allerede farvet i kølige sommerfarver! Det er på høje tid, at du bliver på mode med en sommermanicure! Især neon negle er livlige, interessante og seje nok til at fuldføre din fejlfri stil. Vi har forberedt nogle ideer til dig, der hjælper dig med at vælge den ideelle farve. I vores artikel vil du også se teknikker til at opnå de bedste resultater og nogle tips til at lave smukke fotos..

Neon -stilen – fantastisk !

neglefarve sommer 2021 en kvinde med neon negle

Neon farver

Fluorescerende farver, også kendt som “neoner”, er mere levende og lysere end almindelige farver. De indeholder fluorescerende blæk, der absorberer usynlige UV -stråler og udsender dem som allerede synligt lys. Det er derfor, disse nuancer er mere pigmenterede og let fanger øjet.

  • Grøn 

Grønt, især i sin fluorescerende variant, er blandt de stærkeste og mest krævende farver. Hvis du har en vision om, hvordan du kan kombinere dem med dit tøj og tilbehør, vil grønne negle være en rigtig god måde at få din stil til at se eksotisk ud..

Grøn lak vil altid tiltrække opmærksomhed !

grøn søm håndfladen, der rummer en flage af neongrøn lak

  • orange

Orange er en sej farve, der passer til citrus og cocktails på stranden. Neonorange negle er ikke for slående, og passende tilbehør er let at finde.

Den orange manicure – altid en god idé

neon orange negl lang manicure og neon orange

  • Gul

Gul er solens og glædeens farve! De neongule negle vil skinne som rigtige stjerner og holde dig i godt humør. Gul passer godt til næsten enhver farve.

Gule negle – enkel stil

neongul søm en lang neongul manicure

Negle i gul og sort – interessant idé

neongul negl lang gul og sort solsikke manicure

  • Lyserød 

Kliché eller ej, pink er den mest feminine farve. De neonrosa negle sikrer, at du ser sød og smuk ud. De er bedst egnet til yngre damer.

Neonrosa – altid på mode

neon pink søm et foto af en neon pink manicure

  • Blå

Blå er placeret blandt de kolde farver, men neonblå negle er stadig en meget god variation for sommeren, fordi vi forbinder denne farve med himlen og havet. Den er ikke påtrængende, men derimod ret frisk og behagelig.

Blå negle med grønne dekorationer

neonlak en lang manicure i neonblå kombineret med neongrøn

En smuk kombination af to neonfarver

original manicure neon lak i neonblå og mauve

Teknikker til neon negle

Den nemmeste og hurtigste måde at få en perfekt manicure på er at gå til en salon. Vi har stadig et par teknikker til at dele med dem, der er begavede med en dygtighed, og som ønsker at prøve at polere deres negle på egen hånd..

Manicure er en meget vigtig del af vores stil

neon søm var en manucurist og flager af lak

Sådan laver du en farvegradient på neglene ?

Det er en teknik, der kombinerer to eller tre farver på neglen. Den første, der skal tjene som base, skal være lysere, den anden og den tredje, som er lidt mørkere, sætter vi på punkterne. Her er trinene:

1. Forbered dine negle – dette er et meget vigtigt skridt, der ikke bør undervurderes. Neglenes gode stand har altid stor indflydelse på det endelige resultat. Brug en vatrondel gennemblødt i neglelakfjerner til at fjerne lak fra dine negle og en fil for at give dem en god form. Skub også neglebåndene tilbage.

Glem ikke rengøringen !

neon gel negle rene negle

neglepleje til kvinder

2. Påfør en gennemsigtig bund – den gennemsigtige bund er et lag gennemsigtig lak. Selvom det ikke øger skønheden i dine negle, bør det ikke negligeres. Basen har to vigtige funktioner – den beskytter neglene og sikrer lakens modstand.

søm sommer 2021 påfør en gennemsigtig base

3. Påfør grundfarven – til basisfarven skal du bruge den lyseste farve af dem, du har valgt, og anvende den på hele din negles overflade. For at få uigennemsigtighed gentager du dette to gange.

Hvid bund og forskellige gradientfarver

manicure sommer 2021 lave en neongradient på neglene

4. Læg lakken på en svamp – Dette er måske den sværeste del. På en kosmetisk svamp skal du placere dine farver i vandrette linjer over hinanden, startende med den lyseste mod den mørkeste. Svampen skal være gennemblødt nok til at overføre lakken til dine negle. Du kan endda fugt svampen lidt med vand, så lakken ikke tørrer for hurtigt.

neon negle lilla og blå neon gradient negle

5. Læg svampen på dine negle – Du skal duppe forsigtigt for at påføre lakken på neglene. Rul svampen over dine negle for at få gradienten frem.

6. Anvend gennemsigtig beskyttelse – ligesom i begyndelsen vil vi bruge den transparente lak igen, denne gang til at lægge et beskyttende lag.

neglefarve sommer 2021 hvordan man laver en gradient på neglene

Brug af semi-permanent lak anbefales, hvis du vil opnå maksimal modstand for dine manicure. I dette tilfælde skal du tørre hvert lag under UV- eller LED -lampe.

Sådan skabes en god kombination af neonfarver ?

At kombinere flere forskellige farver kan være en meget vanskelig opgave. Når det kommer til neonfarver, stiger sværhedsgraden endnu mere. For at gøre tingene lettere for dig har vi forberedt et par kombinationer til dig..

trendy lak farve sommer 2021 meget moderne gradient neon lak

Original neon lak

sommersøm 2021 neonlak, der kombinerer flere farver

neon gel søm sommer neon grønne negle med sorte dekorationer

Kombiner neonfarver omhyggeligt

neon søm mulige kombinationer mellem de forskellige neon farver

neon negle neon farver blå violet

grønne neglekombinationer mellem neongrønne og blå farver

Sådan tager du et smukt foto af dine neon manicure ?

  • Brug et andet objekt. Hold f.eks. Et tilbehør eller en flaske lak, så dine hænder ser naturligt ud.
  •  Brug ikke din blitz, fordi den skifter farve. Farver hellere under naturligt lys.
  • Sørg for, at din baggrund understreger formålet med billedet og ikke distraherer øjet.
  • Beskær fotoet for at fjerne unødvendige detaljer eller objekter.
  • Du kan bruge redigeringssoftware som Photoshop eller Lightroom til at korrigere mætning, kontrast, temperatur eller lysstyrke.

En sko, der perfekt supplerer billedet

farve lak trend sommer 2021 neongrøn lak og neon sko

Et lyserødt sjal, der står i kontrast til neongule negle

manicure sommer 2021 en hånd med neonrosa manicure med et sjal

En blomst opdaterer altid fotos

neonrosa søm en blomst og neonrosa negle

neon pink søm en idé om at tage et godt billede

grøn neglelak pink og neongrøn

Neon negle – trenden til sommeren 2021

Neonfarver dukkede op i midten af ​​1980’erne. Men modeverdenen, der ændrede sig meget hurtigt, glemte dem gradvist. Vi har dog for nylig bemærket en tendens tilbage til neonfarver..

Hvorfor ?

Farver er meget rige på symbolik og associationer, og de har magten til at påvirke menneskets humør. Det siges, at neonfarver er forbundet med frihed, useriøsitet, vovemod, glæde osv … Og det er måske de ting, vores samfund har brug for, når de går igennem vanskelige tider, når vi står over for sygdomme og sygdomme. Finansielle kriser.

Til din neonmanicure kan du også tilføje makeup i neonfarver for at fuldføre din stil.

neglefarve sommer 2021 en kvinde med neon onles

neon onle en ung pige med blondt hår i neonfarver