Gode ​​råd om makeup: hvad er de nuværende make-up tendenser, og hvordan skal de vedtages?

Hendes makeup er altid på farten, og denne efterår-vinter er heller ingen undtagelse. Dette, på trods af pandemikrisen! Og selvom vi ser os selv tvunget til at erstatte vores parader på Champs-Elysées med et mindre bemærket udseende på scenen i vores egne saloner, er mode en mode. Endnu bedre, du har endelig tid og mulighed for at udmærke sig inden for makeup, eller endda prøve at genskabe et af de pimplede looks lige ud af modemagasiner. For at hjælpe dig kan du zoome ind på aktuelle makeuptrends i dag.

Makeup-råd 1 / A “blank” eller naturlig teint

At have strålende hud har været en af ​​skønhedstendenserne i et godt stykke tid. Igen i år falder vi for den “blanke” effekt, og den flydende highlighter bliver vores første allierede til at give os et strålende look. Det er dog bedst at reservere denne til dine Instagram -fotos, da ansigtsmakeup viser sig at være upraktisk og sundt, når du bærer en maske. Til dette formål især vil vi i hverdagen hellere søge at pleje vores hud naturligt med et minimum af hudfarve for et sundt og charmerende udseende i sin ægthed. Ikke desto mindre forhindrer intet dig i at tage “gløden” i de synlige områder.

Et sundt og rent ansigt, der ville få makeup til at skille sig ud

at have en strålende hudidé til glansfuld hudmakeup trend 2020 2021 original idé om, hvordan man tager makeup på

Makeup tip 2 / Eyeliner i alle dens former

Ja, masken dækker en del af ansigtet, men den mest udtryksfulde halvdel af den forbliver udsat. Tøv ikke med at turde anvende øjenmakeup for at understrege dem endnu mere eller endda snyde med deres proportioner. Dette bliver muligt takket være eyeliner -spil, der findes i forskellige former. Ikke desto mindre er tendensen i år, at meget grafisk eyeliner ikke kun fremhæver, men endda dramatiserer udseendet. Derudover er der en meget udtalt smag for “katteøjne”, som strækker blikket og gør det meget kattent og sensuelt..

Katteøjne til et forstørrende blik

Sådan laver du Cat Eyes Stretched Eye Liner Makeup Idé Sensuel Woman Makeup

Makeup-råd 3 / Farverige øjenlåg

Hvad angår øjenlågsmakeup, vil det sige farvel til monotonien af ​​neutrale til fordel for selve farverne. Pasteller først! Øjnene får derefter den opmærksomhed, at de brister uden at tøve med at komme ud af øjenlågets kontur for at strække sig langt ud over. En karakteristisk vinterfarve, pastelblå kryber ganske iøjnefaldende og endda invasivt for at skabe et “snedronning” -look, der bare er fantastisk. Vi ville også turde de meget mørke nuancer, som igen vil placeres det “røgfyldte øje” look foran scenen.

Intense blå øjenlåg at bryde med traditionen

hvordan man laver øjne med mørkeblå øjenskygge

Makeup-råd 4 / Det glitrende look

En anden tendens til at stikke – det glitrende look. Et blik, der ville få dig til at “skinne” i ordets egentlige betydning. Pludselig er denne særlig velegnet til dage med store festligheder, især nytårsdag. Rhinestones, pailletter, sten oftest tonet i sølv og guld – det er de mest almindelige måder at få dit ansigt til at gnistre som en stjerne. Designene er ret varierede, ligesom de dele af ansigtet, der sublimeres – glitrende øjenskygger, der ofte går ud over øjenlågene for at invadere kindbenene, men også – øjnets hjørner, deres kontur, undersiden og nogle gange endda – øjnene. kinder eller pande. mulighederne er ubegrænsede.

Det glitrende ansigt skal lyse som en juvel

Glitter ansigts makeup ideer 2020 Trendy makeup ideer til glamourøst nytår makeup look

Makeup-råd 5 / Overbelastede øjenvipper

Og da dette år stort set var præget af en tilbagevenden til 70’erne, var det utænkeligt, at makeup ville være en undtagelse. Retro -touchen kommer fra mascaraen, der er påført flere lag på øjenvipperne, Twiggy -stil. Resultatet – øjenvipper, der er for fremtrædende, som om du var en rigtig dukke. Vær forsigtig med penselstrøg, det smitter! Imidlertid er indsatsen for finde en mascara kvalitet sparer dig for hovedpine.

Godt designet grafiske øjenvipper til et retro elegant touch

70'ernes makeup mascara på øjenlågene op og ned trendy øjenmakeup idé

Makeup-råd 6 / En læbestift, der endelig er navnet værd

Er der noget mere klassisk end en læbestift, der er … rød? Især når det kommer til julemakeup. Rødt har længe været et symbol på kvindelighed og gør et comeback for at genskabe glans på vores nøgne læber. Uden at der arbejdes med resten, kan en rød læbestift alene give dit ansigt et sofistikeret og decideret elegant look. Vi elsker især de mere intense og endda mørke røde som f.eks. Lilla, vinrød, karmin og granat. Et strejf af glans vil yderligere smigre palettens skønhed og give volumen til dine læber.

Rød læbestift – et must -have til dit julelook

julemakeup med rød læbestift rød sweater øjenbryn med gyldne øjenskygger trend 2020, originale makeup råd